Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Iyiyim canim , uslu uslu oturup bebisin gelmesini bekliyorum ama ne agrim ve ne sizim. Bakalim ne zaman gelecek nazli oglus.
Sen nasilsin, alisabildinizmi birbirinize pasa ile?
Ben de merak ediyorum senin yavru ne zaman gelecek diye. Benimki de sezaryan olmasaydı senin gibiydi. 39+4 te sezaryan oldu ve o güne kadar hiç doğum belirtisi yaşamamıştım. Ne ağrı ne sızı ne ağırlık vardı üzerimde.

Sanki günden güne daha çok alışıyoruz gibi, çok zor zamanlarımız da oluyor ama bi bakıyorsun çok kolaylaşıyor. Sonra bi bakıyorum ağlaması karşısında çaresiz ve güçsüzüm. 2 kere dışarıya çıkıp gezdik şimdiye kadar:) anne baba oğul.
40 indan sonra bol bol gezersiniz canim. Bir de kisa denk geldi disari cikmasi da zor ama yazin sefasini sureriz.
Bakalim nazli oglus ne zaman gelmek isteyecek.
Allah kolay doğum nasip etsin insallah
Sagol canim, insallah 🤲🤲

40 indan sonra bol bol gezersiniz canim. Bir de kisa denk geldi disari cikmasi da zor ama yazin sefasini sureriz.
Bakalim nazli oglus ne zaman gelmek isteyecek.

Sagol canim, insallah 🤲🤲
Bakalım canım ben de merak ediyorum, sen kim bilir nasıl duygulardasındır...
evet kışa denk gelmesi o açıdan zor oluyor... ama yine de sarıp sarmalayıp çıkmak iyi geliyor.

Nasılsınız arkadaşlar. Hayırlı güzel haberlerinizi yazın insallah
Canım selam. Ben kendi adıma beklemedeyim. Bi sürü test yaptırmıştım tüp bebek merkezinde. Tiroidlerim yavaş çalışıyor çıktığı için radyolojiden randevu aldım. Birde şeker testi yaptırmıştım yazın onda da çıkan sonuçta glukoz değeri yazmıyordu birde endokrinolojiden randevu aldım 10 gün içinde ikisine de gitmiş olucam. Bi yandan yeni sigortamıza geçmeyi bekliyoruZ 1 Ocak itibariyle. Doktorumuz Ocak ayında beklenen adetten bir hafta önce gelin dedi. Son gittiğin kontrollerde tiroitte glükoz da bi sorun çıkmazsa Ocak’ta başlayacağız Allah’ın izniyle. Ha birde yeni geçtiğimiz sigorta aradı geçenlerde bizi. 1 Ocak itibariyle %100 karşılama olayını bitiyormuş. Ancak 7 Kasım’a kadar başvuranları mağdur etmeyeceklermiş. Eşim de yazılı bildirir misiniz mağdur edilmeyeceğimizi dedi ama yazılı bildirim yapamıyoruz dediler. İnşallah bi sorun çıkmaz. Sen de ne var ne yok? Nasıl gidiyor hamilelik?

Arkadaslar Ben dun oglusumu kucagima aldim. Darisi sizlerin ve butun isteyenlerin basina insallah 🤲🤗👶🏻

Çok şükür rabbime sağ salim hayirla büyüt inşallah yılların hasreti bitti sonun da çok sevindim internetimiz yok kaç gündür bakamıyordum teyzeme geldim şimdi hemen baktım. Sen nasilsin normal doğum mu oldu

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun inşallah 🤲🏻
Çok sevindim 🥳🥳🥳❤❤❤
Rabbim uzun sağlıklı, sıhhatli ömürler versin🙏
Çok şükür rabbime sağ salim hayirla büyüt inşallah yılların hasreti bitti sonun da çok sevindim internetimiz yok kaç gündür bakamıyordum teyzeme geldim şimdi hemen baktım. Sen nasilsin normal doğum mu oldu
Cok sagolun arkadaslar. Dogumum normal dogum ile baslayip bir gun sonunda ve iki saat ikinma sonucu sezaryene dondu. Onu kucagima alinca unuttum herseyi. Bugun sunnetimizi de olduk cok sukur.🤲🤲❤️

Back
X