- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #14.001
Biliyorsun ben geçen sene kasımda bir başlamadım üst üste tedavilerle temmuza kadar geldim. Bana sorarsan takmıyordum, rahattım, hala da öyle olduğumu düşüyorum ama bir farkla; bir aşamada bu üst üste tedavilerde tek gündem tüp bebek olmuştu. Negatif oldu hadi yeni tedaviyi planla derken aslında bir durum dinlenmeye ihtiyacımız olduğunu fark etmedik.. ama bu verdiğimiz ara bana çok iyi geldi. Tam anlatamam üst üste tedavilerin beni ne kadar ağırlaştırdığını çünkü bu sadece bir his.. ama şu an kafam o kadar boş ki, bu his çok güzel. Mesela diyorsun ya ne zaman başlıyorsun diye cevap ne zaman canım isterse :) yani bakarsın ilk adette doktoru ararız bakarsın bir ay daha bekleriz. Eşim sürekli sen ne zaman hazırsan diyor ben de öylece günümü gün ediyorum. Doğaçlama takılacağım :)Sagol canim insallah. Umarim sen de bu sene bebisine kavursun. Valla yastan oturu dinlenecek vaktim yok malesef. Onun icin 2. adetimle baslicam tekrar. Sen naaptin? Ne zaman basliyamayi dusunuyorsun? Ara vermistin biraz.
Sen yaştan dolayı hızlı sonuç almak istiyorsun, haklısın, benim içinde geçerli ama geçen sene iki kere tatil iptal ettim o hızlı sonuç alma çabasından. Bu kez öyle yapmadım mesela doktor kasımda başlayabiliriz dedi ben tatildeyim erken gelemem dedim. Eski ben olsam koşa koşa gelir başlardım. Sen yine de bir göz ucuyla kendine bak canım. Bu süreçler bazen uzun ve yorucu oluyor.. kendini ihmal etme..