- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #14.101
Çok sıkıntılı bir süreç yaşıyorsun canım. Bence öncelikle her şeyi bir kenara bırakıp kendinle ilgilenmelisin. Çünkü hiç bir şey senin sağlığından da mutluluğundan da önemli olamaz. Hayat çok kısa ve gerçekten zamanımızı sorun yumağının içinde boğuşurken geçirmek acımasız bir zaman kaybı. Bu güne kadar her ne yaptıysan sonuç istediğin gibi olmadı. Artık başka yöntemlerler geliştirmelisin belki de. kendini toparlamalı ve eşinle nasıl bir ilişki kurmak istediğine karar verip onun için adımlar atmalısın gibi geliyor bana.Evet canim alabiliyorum parayi geri, esimin problemi para degildi, daha önce söylememislermis. Bahane iste.
Ha bir de hickirarak aglayip telefondaki is görüsmesini berbat ettigim icin ayrica azar yedim dün. Esim home office yapiyordu beni de kresten eve göndermislerdi, bok gibi göründügüm icin hasta sandilar.
belki biliyorsundur; ben annemi uzun ve her anı savaşla geçen bir kanser tedavisinden sonra kaybettim. Annem, kendisini ziyarete gelen çiftler arasında bir gerilim sezerse hep onlara “gençsiniz, sağlıklısınız, sorun çıkaracak da çözecek de enerjiniz var. Ama beni düşünün, hayatta böyle şeyler de var.. Bir gün her şey tepetaklak olabilir.. kendinize, bir hastalıkla mücadele edersem yanımda olur mu, benimle savaşır mı diye sorun.. cevap evetse şu an yaşadığınız sorun her ne ise bir çözümü bulunur, çabalayın.. Cevap hayırsa arkanıza bile bakmadan kendi yolunuza gidin” Derdi. Çünkü biz o süreçte eşini yalnız bırakan, kendi hayatını yaşamayı seçen, hatta kullanması gereken ilaçların onayını almam için evrakları kargoya vermeyen, eşini aylarca ilaçsız bırakan insanlara bile şahit oluyorduk.
onun için ben özellikle hastalıkla veya basit bir tedavi ile ilgili şeylerde bile yalnız bırakılmaya pek tahammül edemiyorum. Tüp bebek tedavisi de bundan farklı gelmiyor bana. Sizlerin erkekler böyle diye anlamaya, kabul etmeye çalıştığınız şeylerin çoğuna tahammülüm hiç yok.neyse ki eşim de hiç bir zaman beni böyle konularda sınamıyor ve zorlamıyor. Basit bir kan almaya bile yanımda geliyor.