Kızlar selam. Dün doktorda randevum vardı gittim kan aldılar yine neyse bugün için iğne yazdı doktor Decapeptyl Gyn iğnenin adı.ve tek doz kullanılıyor.Bu iğne bugün bana kalçadan yapıldı. Neyse ben bu hafta sonu ya da en geç Pazartesi regl olucam ama doktor regl ile başlayacağım herhangi bir iğne vermedi. Her gittiğimde son adet tarihim hep soruluyor.Mart’ın ikisine tekrar randevum var, o gün hem ultrasonla bakılacak hem de kan alınacak. Ben bu iğne işini eşime söyledim bugün. tekrar benim iğneye başlamam gerekiyor ama tedavi planı 2 Mart’ta başlıyor yani adetim bittikten tahmini 2-3 gün sonra. Biz
tüp bebek merkezine uğradık bugün iğneyi yaptırdıktan sonra. Eşim anlattı sizin verdiğiniz plan da tedavi 2 Mart’ta başlıyor ama eşimin adeti bitmiş olacak bir yanlış anlama olabilir mi diye sordu resepsiyondaki kadına. Kadın da ultrason ve kan testine göre iğne başlanacak dedi. Böyle birşey duyan veya yaşayan var mı yoksa biz mi yanlış anlıyoruz. Eşim de dün doktorda niye sormadın diyor sanki doktorun her dediğini anlıyormuşum gibi. Açıkçası tedavinin yanlış anlamaya kurban gitmesini istemiyorum. Çünkü bugün kü tek doz iğneye 200 küsur Euro ödedik. Bir yandan moralim bozuldu bir yandan da belki de gerçekten öyle başlatıyorlardır diyorum ama kafam çok karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var