- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #14.421
Insallah tutar hamile kalirsin canim.Canım bende 8 yıllık evliyim..
Aynı senin gibi düşündüm tr de 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırdım negatif oldu...
Sonra tr deki doktor dediki ameliyat olmalısın olmadan olmaz senin çocuğun..
Ameliyat için brüksel tüp bebek merkezine gittim meğer ertesi hafta tr deki doktor da oradaymış.. ameliyat sonucumu söylemek için aradım öyle söyledi.. brüksel de gelip bunlardan öğreniyormuş...
Tr de 2 negatifim var hemde ünlü bir doktor..
Şuan burda brüksel de tedavi görüyorum ve nisan da transferim olacaktı korona dan dolayı iptal oldu...
Tr deki doktorun önemli değil dedikleri şeyleri bunlar HAYIR ÇOK ÖNEMLİ dedi..
Ekimde başladık tedaviye ve burdaki doktor yeşil ışık yakmadan transfer yok dedi..
Tr deki doktor a msj attım hocam benim prolaktinim yüksek.. önemli değil her şart da transfer olur yazdı.. eşim şüphelendi gitmeyelim ISSIZZ burda yaptıralım dedi dinlemedim eşimi.. çok pişman oldum...
Belçikada şimdi 6 hakkım var sigortam karşılayacak ve avrupanın en iyi merkezi diye geçiyor.. yurt dışından çok hasta var..
Ben burda mutlu sona ulaşırız diye umut ediyorum...
Eğer tr de tedaviye karar verirsen lütfen iyi araştır.. 2 negatifim var ama piskolojim bozuldu kimse benim durumuma düşmesin...![]()
Hangi doktordu türkiyede acab? Benim istanbulda tanidgim var 11 sene olmadi sonra bir kere tüp bebek yapti ikizi var suan.
Valla benimde kafam allah bullah ne yapacagimi ne düsünecegimi bilemiyorum allah yardimciniz olsun insallah