Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba ben belcikada yasiyorum bizde tup bebeke gececez aceba bu surec nasil ilerliyor adetinizi nasil denk getirdiniz? Bizde esimde sorun sperm yok ama ameliyat olacak tedavide su an temmuzda turkiye gidip denemek istiyoruz fakat adeti denk getirmek cok zor nasil olacak aceba

Merhaba ben belcikada yasiyorum bizde tup bebeke gececez aceba bu surec nasil ilerliyor adetinizi nasil denk getirdiniz? Bizde esimde sorun sperm yok ama ameliyat olacak tedavide su an temmuzda turkiye gidip denemek istiyoruz fakat adeti denk getirmek cok zor nasil olacak aceba

Merhaba canım bende belçikada yaşıyorum.. hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsun..?
Adetini tahmin ediyorsun ve 5 gün önce 5 gün sonra sorun değil erkende gelse geçte gelse dedi hemşire bana.. benim randevum 15 16 temmuz randevum var.. Bende 2 kez tr de tedavi oldum negatif ile sonuçlandı..
Tr de 1 ay için de tedavi oldu bitti.. burdada ekimde başladım nisan da transfer olacaktım korona dan dolayı iptal oldu şuan temmuz a randevu verdiler... Her şeyi incelemeden garantilemeden transfer yapmıyorlar burda..
Ben burda tedavi olmanı tavsiye ederim...

Merhaba canım bende belçikada yaşıyorum.. hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsun..?
Adetini tahmin ediyorsun ve 5 gün önce 5 gün sonra sorun değil erkende gelse geçte gelse dedi hemşire bana.. benim randevum 15 16 temmuz randevum var.. Bende 2 kez tr de tedavi oldum negatif ile sonuçlandı..
Tr de 1 ay için de tedavi oldu bitti.. burdada ekimde başladım nisan da transfer olacaktım korona dan dolayı iptal oldu şuan temmuz a randevu verdiler... Her şeyi incelemeden garantilemeden transfer yapmıyorlar burda..
Ben burda tedavi olmanı tavsiye ederim...
Burda malesef olmadi denedik esim ameliyat oldu sperm cikmadi o yuzden simdi sansimizi Turkiyede deniyecegiz istànbul celalletin peruda tedavi oluyor esim, ama tup bebek merkezine tam karar veremiyorum, florya park medikal Veya bruksel tup bebek merkezi. Adet olduktan sonra kac gun zaman var igneleri baslamak icin ? Sizde sorun ne siz kimlerde tedavi oldunuz ?

Burda malesef olmadi denedik esim ameliyat oldu sperm cikmadi o yuzden simdi sansimizi Turkiyede deniyecegiz istànbul celalletin peruda tedavi oluyor esim, ama tup bebek merkezine tam karar veremiyorum, florya park medikal Veya bruksel tup bebek merkezi. Adet olduktan sonra kac gun zaman var igneleri baslamak icin ? Sizde sorun ne siz kimlerde tedavi oldunuz ?
Eğer tüp bebek merkezine karar verirseniz sizi ne zaman iğnelere başlayacağınız konusunda bilgilendirirler. Burada çoğu insanı farklı tarihlerde başlattıklarını biliyorum. Biraz kişiye özel karar veriliyor. Türkiye’de sanırım Whatsapp üzeri bilgi veren Tüp bebek merkezleri de var öncelikle onlara ulaşmaya çalışın birine karar verdiğinizde artık herşeye sırasıyla başlarsınız. Şimdiden bol şans diliyorum Allah yardımcınız olsun kucağınızı doldursun inşallah 🤲🏻

Adetin 2. Günü başlıyor tedavi canım.. 2. Gün akşama iğnelere başlıyorsun.. ben acıbadem bursa şahin zeteroglu da yaptırdım olmadı..
Bende hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik tekrardan tedaviye temmuz da başlayacağız nasipse inşallah...

Sen hangi ulkedesin? Hollanda’da oyle once asilama sart. Burda 6 asilama sizin orda kac? Ben burda ilk defa denicem ama Turkiye’de cok daha kolay oldugu kesin. Zaten benim en son gittigim klinige yurtdisindan gelen hastada coktu.
Merhaba arkadaslar bende Belcikada yasiyorum dun ilk asilamami ysptirdim asilamami yapan kisi de Turk profesordu. Insallah hepimizin dilegi gerceklesir

Arkadaslar en merak ettigim sey ilk asilamada hamile kalan var mi ? Yoksa hamile kalanlar hesaptan cikiyor mu ?
Asilama ile hamile kalanlar oluyor ama tup bebek tekli sans asilamaya gore daha fazla. Ikinci sorunu tam Anlamadim. Hamile kalanlar bu forumdan cikiyor mu diye sordun?

Merhaba 3 haziranda transferim gerceklesdi,2 gündür cok bas agrisi cekiyorum,böyle bi durum yasayan varmi?cuma günü adet günüm ilk günden beri kasik agrim,bel ve gögüs agrim var zaten,galiba bu defada olmadi 😭

Merhaba 3 haziranda transferim gerceklesdi,2 gündür cok bas agrisi cekiyorum,böyle bi durum yasayan varmi?cuma günü adet günüm ilk günden beri kasik agrim,bel ve gögüs agrim var zaten,galiba bu defada olmadi 😭

Canım sakin ol içini ferah tut allah büyük.. inşallah bu kez nasip etsin allahım.. bu ağrılar hep ilaçlardan korkutma kendini..

Back
X