Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

😃😃 iyi sabirlisin neyse inşallah güzel haberler verirsin bize sabırsızlıkla bekliyorum bende pazartesi inş.keseyi kalp atışını ne kadar olmuş ögrenirim yazarim size
Insallah rabbim banada nasip eder burda paylasmayi,insallah sende keseyi görürsün ve kalb atisini duyarsin ve saglikli bi hamilelik gecirip saglikla kucagina alirsin insallah canim

Esim bile bugün cok israr etti,sen bakmasanda olur ben bakayim diye🤣🤣ama yok erkenden moralimi bozmaya niyetim yok🙈
Esim bile bugün cok israr etti,sen bakmasanda olur ben bakayim diye🤣🤣ama yok erkenden moralimi bozmaya niyetim yok🙈
Masallah Iyi dayaniyorsun canim, kisilik olarak sabirli bir insansin galiba. Ben 1. De 6. Gun de baslamistim teste 2. De de her gun test yaptim🙈🙈🙈.

Pazartesi ilk terminim 2gün kaldi Bende senin gibi hepsini 1 arada görürüm inşallah ev dr. Felan gidelim kan verelim demistim eşime yok dedi termine gidersin demişti bende odur budur termini bekliyom hayırlı olsun bebeşin canimAllahim kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah senin de kucağına almak nasip olur sağlıkla 🤲🏻
Insallah canim🤲yalan degil ben acaba günüm geldi olacam heralde ama fitil.bastiriyor diye düsündüm
Hamile olup olmadığını test yapmadan bilemeyiz ama fitil diye bahsettiğin progesteronsa eğer o tutunmayı sağlıyor. Ama tutmamış olan bir embriyoyu orada tutacağını sanmam

Amin canım inşallah senin de kucağına almak nasip olur sağlıkla 🤲🏻

Hamile olup olmadığını test yapmadan bilemeyiz ama fitil diye bahsettiğin progesteronsa eğer o tutunmayı sağlıyor. Ama tutmamış olan bir embriyoyu orada tutacağını sanmam
Tabiki test yazmayinca bilinmez ben doktorun dedigi kan test gününü bekliyorum,aynen progesteron fitil tutunmayi sagliyor ve kanamayi durduruyor,tutmamissa zaten birakinca adet olacagim

hayirli olsun canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Sonraki randevun ne zaman?
Amin saol canim tüp bebek merkezi dedi bana kadın doktorundan randevu alıp oraya git bende aradım 2gun sonra gel dediler mutterpasse alirmiyim acaba biz kimseye de söylemedik 3aylik olana kadar eşim kimseye demeyelim dedi

amin saol canim senin test günün 17.demiydi Allahım sanada positiv görmeyi hamile kalmani nasip etsin bol bol dua ederim artik sizler için
Evet canim carsamba gidip kan verecegim,bugün karnim belim cok agriyor heran adet olacak gibiyim.Bencede kimseye söylemeyin, normalde pozitifse bende kimseye söylemek istemiyordum ama esim abisine söylemis oda eltime görümceme söylemis sinir oldum,artik test günüm cuma dedim bende🙈

Evet canim carsamba gidip kan verecegim,bugün karnim belim cok agriyor heran adet olacak gibiyim.Bencede kimseye söylemeyin, normalde pozitifse bende kimseye söylemek istemiyordum ama esim abisine söylemis oda eltime görümceme söylemis sinir oldum,artik test günüm cuma dedim bende🙈
1 kişi bile duysa yayılıyor duymayan kalmıyor sendeki ağrılar tutunma agrisida olabilir bebek kendine yer yapıyordur benimde 12.günden itibaren karin ağrısı olmustu eşime derdim bebek kazma kurekten yer açıyor kendine derdim güler gecerdim

1 kişi bile duysa yayılıyor duymayan kalmıyor sendeki ağrılar tutunma agrisida olabilir bebek kendine yer yapıyordur benimde 12.günden itibaren karin ağrısı olmustu eşime derdim bebek kazma kurekten yer açıyor kendine derdim güler gecerdim
Insallah öyledir canim,aynen ben hep ilk 3 ay söylememeden yanayim,kizkardeslerimin hamileliklerini bile 3 aylikkene duymustum,esimde ben bise yemek istemeyince belki cocugum acikmistir diyor🙈

Amin insallah canim hepimizin insallah
Ben bile heycanlandım 🤔ya hafi bi idrar testi yap yarın sabah .. topiğinize geldim Caprice24 Caprice24 anlattı almanyadayım bende ama ilk deneyimimiz şuan Türkiyede bahçecide yaptırdım yaşım tutmadı burası için . Bende sabırsızımdır 😂 1 sene bekliyemedim türkiyede başladım . Başladım başlamayada henüz sonuca varamadık .. rahim dinlendirme yapacaktık zaten ama corona araya girdi .. temmuz sonunda adetimle ilaçlara başkıycam buradaki kadın doğum doktoruna yazdırıcam inşallah yazarsa ilaçları . Oradaki doktorum yazacak bu burda reçete edecek . Reçete edilmeyecek tarzda ilaçlar değil dedi türkiyedeki doktorum bakalım nolacak . Benim tek embriom kaldı . Zorlu süreçle kaldı oda 6 gün dondurdular diğerleri ölmedi ama gebelik vaadetmiyo dediler . Sperm sorunu var bizimde totalde 4 milyon ama hızında morfolojisinde ve baş defekti işte boyun defekti .. var oğlu var .. bu sıpa uğraştırmadan tutarsa kardeşini burada yapacaz ..

Back
X