- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #14.601
Insallah hersey istediginiz gibi ilerler canim,rabbim insallah hepimize nasip eder,idrar testi yapmayacagimBen bile heycanlandımya hafi bi idrar testi yap yarın sabah .. topiğinize geldim @Caprice24 anlattı almanyadayım bende ama ilk deneyimimiz şuan Türkiyede bahçecide yaptırdım yaşım tutmadı burası için . Bende sabırsızımdır
1 sene bekliyemedim türkiyede başladım . Başladım başlamayada henüz sonuca varamadık .. rahim dinlendirme yapacaktık zaten ama corona araya girdi .. temmuz sonunda adetimle ilaçlara başkıycam buradaki kadın doğum doktoruna yazdırıcam inşallah yazarsa ilaçları . Oradaki doktorum yazacak bu burda reçete edecek . Reçete edilmeyecek tarzda ilaçlar değil dedi türkiyedeki doktorum bakalım nolacak . Benim tek embriom kaldı . Zorlu süreçle kaldı oda 6 gün dondurdular diğerleri ölmedi ama gebelik vaadetmiyo dediler . Sperm sorunu var bizimde totalde 4 milyon ama hızında morfolojisinde ve baş defekti işte boyun defekti .. var oğlu var .. bu sıpa uğraştırmadan tutarsa kardeşini burada yapacaz ..