- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #14.681
ilaclari biraktiktan sonra Belki sifirlanir haftaya. Dr un ile gorustun mu ? Kanamanin oldugunu soyledin mi?Aynen 10 altina düsene kadar takip edilmeliymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaclari biraktiktan sonra Belki sifirlanir haftaya. Dr un ile gorustun mu ? Kanamanin oldugunu soyledin mi?Aynen 10 altina düsene kadar takip edilmeliymis
Görüstüm canim,adet oluyorsundur bu defa biraz fazla ve uzun sürebilir ,ilaclari birakinca düser ama takip etmek gerek dedi,haftaya persembe tekrar verecemilaclari biraktiktan sonra Belki sifirlanir haftaya. Dr un ile gorustun mu ? Kanamanin oldugunu soyledin mi?
Ne yaptin ablacim, kan verdin mi tekrardan?Görüstüm canim,adet oluyorsundur bu defa biraz fazla ve uzun sürebilir ,ilaclari birakinca düser ama takip etmek gerek dedi,haftaya persembe tekrar verecem
Selam cnm,bu sigorta işini merake ttim,nasıl geçiş yapıyorsun %100.daha önceki sigortana ne oduyodum simdimine ne prim oduyoaun.aradaki farl nedir cnm? Ve hangi sigorta?Bugün tekrar tüp bebek merkezinde doktor randevumuz vardı. Geçenlerde kan almışlardı 8 tüp. Onun sonuçlarını önümüze koydu doktorumuz. Sonuç olarak icsi yapılacak ama bir ileri versiyonu olan picsi yapılacak. Sperm seçmedeki en ileri teknoloji buymuş. Tutunma şansı en yüksek olanları seçiyormuş. Gel gelelim ki bu sefer başka sorunlar çıktı. Kadın Doğum doktoruna bebek istediğim için gittiğimde bana bir sürü testler yapılmıştı orada. Hormonlarıma yumurtalıklarıma falan bakıldı. Hiç bir sorun çıkmadığı için sizin için daha fazla yapacağım birşey yok herşeyiniz normal görünüyor diye tüp bebek merkezine yönlendirmişti doktorum. Burada yapılan kan testlerinde ise karaciğer yağlanması, kolesterol ve tiroit yavaşlığı görülmüş. Ben eski testlerime baktım tiroit için bakılan tsh hormonlarım normal çıkmıştı şimdi bir iki ayda mı yavaşladı acaba. Onun için doktora gitmem gerekiyormuş. Ama yine de Ocak ayında adetiniz başlamadan bir hafta önce gelin dedi doktorumuz. Yani tüp bebek için iğnelere falan başlayacağız diye. Ama eğer bir yavaşlık varsa tiroitte o zaman transfer mantıklı olur mu acaba? Kafam karıştı moralim bozuldu. Şeker için gittiğim doktor da herşey yolunda demişti. Raporları tüp bebek merkezinden istediler diye gittim sonuçlarımı aldım onda da glukoz bilgilerim yok. Ocak’ta tekrar gitmem gerektiğini belirtmiş sonuç kağıdında ama bize öyle birşey dememişti tesadüfen öğrendim ve sinirlendim açıkçası. Sanırım burada en önemli konu tiroit. Eğer bi sorun varsa bu transferi etkiler mi acaba?
Daha önceki sigorta Aok idi ve Almanya’da sadece 3 eyalette %100 karşılıyordu benim bulunduğum eyalette %50 idi. Sonra DAK ‘a geçtim o %100 karşılıyordu ama biz görüşmeye gittiğimizde ocak 2020 itibariyle artık %100 karşılama olayının kaldırılacağı söylendi ancak biz ocak 2020 den önce başvurursak bizi etkilemeyeceği ve %100 den yararlanacağımız söylendi ve dedikleri gibi de oldu. Bize icsi için 3200 Euro fiyat çıkardılar. Dak bunu onayladı ve hemen işleme geçtik. Ama sigortanın karşılamadığı şeylerde vardı yumurta dondurma, özel sperm seçme işlemleri vs ekstra işlemleri biz kendimiz satın aldık cebimizden 1000 Euro çıktı yani özetle. İnternetten %100 karşılayan sigortaları bulup aramanızı öneririm size en uygun olanı bulacaksınız. Sigorta değişikliği bizim 2 ay sürmüştüSelam cnm,bu sigorta işini merake ttim,nasıl geçiş yapıyorsun %100.daha önceki sigortana ne oduyodum simdimine ne prim oduyoaun.aradaki farl nedir cnm? Ve hangi sigorta?
Çok tşk ederim.cnm.insana boyle detayli bilgi veren cok yok Allah razi olsunDaha önceki sigorta Aok idi ve Almanya’da sadece 3 eyalette %100 karşılıyordu benim bulunduğum eyalette %50 idi. Sonra DAK ‘a geçtim o %100 karşılıyordu ama biz görüşmeye gittiğimizde ocak 2020 itibariyle artık %100 karşılama olayının kaldırılacağı söylendi ancak biz ocak 2020 den önce başvurursak bizi etkilemeyeceği ve %100 den yararlanacağımız söylendi ve dedikleri gibi de oldu. Bize icsi için 3200 Euro fiyat çıkardılar. Dak bunu onayladı ve hemen işleme geçtik. Ama sigortanın karşılamadığı şeylerde vardı yumurta dondurma, özel sperm seçme işlemleri vs ekstra işlemleri biz kendimiz satın aldık cebimizden 1000 Euro çıktı yani özetle. İnternetten %100 karşılayan sigortaları bulup aramanızı öneririm size en uygun olanı bulacaksınız. Sigorta değişikliği bizim 2 ay sürmüştü
Sizden de Allah razı olsunÇok tşk ederim.cnm.insana boyle detayli bilgi veren cok yok Allah razi olsun
Canim hayirli olsun tedavin. Benim hemsire gece 10 a kadar gelirse 1. Gun. 10 dan sonra gelirse bir sonra ki gun 1. Gun olur demisti.Merhaba arkadaşlar..
Ben brüksel de tedaviye başlayacağım bu hafta bugün aradım adetin 2. Günü gel kan ver dediler ama saat öğlen 12 den bahsetti hemşire.. öğlen 12 den önce gelirse adetin 1. Günü mü satılıyor öğlen 12 den sonra gelirse ertesi gün adetin 1. Günü sayılıyor.. kafam karıştı anlamadım.. bana yardımcı olabilir misiniz lütfen bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Çok teşekkür ederim canım..Canim hayirli olsun tedavin. Benim hemsire gece 10 a kadar gelirse 1. Gun. 10 dan sonra gelirse bir sonra ki gun 1. Gun olur demisti.
Merhaba arkadaşlar,aranıza Almanyadan katılıyorum.Türkiyede 2 başarısız denemem oldu,3 cü inşallah burda olucak.henuž burdaki hastanelerle ilgili bir bilgim yok.bu arada sorunumuz erkek faktörü,Azosperm başka bir adıyla Hipogonadizim
İnşallah bu sefer alırsın bebeğini kucagına canım,sizin sorun neydi peki?Merhaba canım RABBİM yardımcınız olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah..
Benimde tr de 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. yarın veya öbür Gün 3. Tedavi ye başlayacağız nasipse belçika da brüksel tüp bebek merkezinde.. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
İnşallah bu sefer alırsın bebeğini kucagına canım,sizin sorun neydi peki?
Kendi evinde tedaviye basliyacagim icin biraz daha rahat olursun. Tedavide oldugunu kimseye soyleme rahat ol Insallah 3. Denemende bebisine kavusursun.Merhaba arkadaşlar,aranıza Almanyadan katılıyorum.Türkiyede 2 başarısız denemem oldu,3 cü inşallah burda olucak.henuž burdaki hastanelerle ilgili bir bilgim yok.bu arada sorunumuz erkek faktörü,Azosperm başka bir adıyla Hipogonadizim
Hayirli olsun canim. Insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. Ben New York ta tedavi oldum.merhaba herkese, ben de Texasda tup bebek tedavisi ile hamile kaldim, hala cok basindayim surecin. arada buralara bakiyordum ama texasta tedavi olan gormedim, kimse var mi aceba?
Hayirli olsun canim. Insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. Ben New York ta tedavi oldum.