- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi mercandedee
Çok teşekkür ederim. Konuyu nerden tutsam elimde kaldığı için, sizin vesilenizle yazmayı unuttuğum birkaç şeyi de yazayım bari.
Konu sahibi, çocuklarım eşcinselliği normal mi görsün demiş. Eşcinseller hakkında olumlu veya olumsuz bir yargım yok. Tıpkı bir insanı sırf kadın, erkek veya heteroseksüel diye sempatik veya antipatik bulmadığım gibi. Çünkü banane. Kendim dışında kimsenin cinsel tercihi veya yönelimiyle ilgilenmiyorum.
Çocuğum olursa da insanların cinsel hayatına kafa yoracak kadar meşguliyetsiz olmasını istemem. Ama illa bir tercih yapacaksam çocuğumun hiç tanımadığı birine, sırf eşcinsel veya trans diye ağzından köpükler saçarak saldırmasını da istemem. Eşcinselliği normal bulmak kötü de, eşcinsel veya trans bir insanı hayatı boyunca aşağılayarak, taksiden indiği gibi köprüden atlamasına sebep olmak iyi mi?
Artık Türkiye’de de bu tabu olmaktan çıkıyor. Ama kötü yönde. Sosyal medyada en çok onlar takip ediliyorlar hareketleri sempatik bulunduğu için ama dmden veya reelde toplum dışına itilmekten, ay iğrenç diye yaftalanmaktan kurtulamıyorlar. İğrençse takip etme. Seni rahatsız ediyorsa bakma. Normal bulmuyorsan kendince gene bulma ama saldırma. Bu ikiyüzlülük nereye kadar devam edecek merak ediyorum.
zaten ne yazık ki insanlığın en temel sorunu bu. kendi içimizdeki eksikleri tamamladan, aslında kendimize tahammül edemediğimiz için; doğru veya yanlışı tartışılır ama, kendi içindeki cesurca açığa çıkarabilenlere saldırıyoruz.