• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisinda turkiyeye temelli donus sikintisi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim. Konuyu nerden tutsam elimde kaldığı için, sizin vesilenizle yazmayı unuttuğum birkaç şeyi de yazayım bari.

Konu sahibi, çocuklarım eşcinselliği normal mi görsün demiş. Eşcinseller hakkında olumlu veya olumsuz bir yargım yok. Tıpkı bir insanı sırf kadın, erkek veya heteroseksüel diye sempatik veya antipatik bulmadığım gibi. Çünkü banane. Kendim dışında kimsenin cinsel tercihi veya yönelimiyle ilgilenmiyorum.

Çocuğum olursa da insanların cinsel hayatına kafa yoracak kadar meşguliyetsiz olmasını istemem. Ama illa bir tercih yapacaksam çocuğumun hiç tanımadığı birine, sırf eşcinsel veya trans diye ağzından köpükler saçarak saldırmasını da istemem. Eşcinselliği normal bulmak kötü de, eşcinsel veya trans bir insanı hayatı boyunca aşağılayarak, taksiden indiği gibi köprüden atlamasına sebep olmak iyi mi?

Artık Türkiye’de de bu tabu olmaktan çıkıyor. Ama kötü yönde. Sosyal medyada en çok onlar takip ediliyorlar hareketleri sempatik bulunduğu için ama dmden veya reelde toplum dışına itilmekten, ay iğrenç diye yaftalanmaktan kurtulamıyorlar. İğrençse takip etme. Seni rahatsız ediyorsa bakma. Normal bulmuyorsan kendince gene bulma ama saldırma. Bu ikiyüzlülük nereye kadar devam edecek merak ediyorum.

zaten ne yazık ki insanlığın en temel sorunu bu. kendi içimizdeki eksikleri tamamladan, aslında kendimize tahammül edemediğimiz için; doğru veya yanlışı tartışılır ama, kendi içindeki cesurca açığa çıkarabilenlere saldırıyoruz.

Zelinoy siz dönmüştünüz değil mi? Klasik olacak ama insan en rahat kendi ülkesinde yaşıyor ... bakalım şu karantina biterse yazın bir kısmetim var gibi gibi onunla buluşcam o da isterse ona sebep çantamı toplayıp gelirim belki :KK73: Daha konuşmuşluğumuz yok ama umutluyum bakalım:KK200::KK30: gelirsem d ekendi işimi yapıcam sanırım, hiç kafa ütüsü çekecek gibi değilim bu saatten sonra.

Evet dondum ve cok mutluyum ☺️
Insallah hersey yolunda gider sende donersin 💕
Benim cocuklar cifte vatandas, bende ayni sekilde, zoraki durumda doneriz belki geri ama suan icin ulkemde oldugum icin mutluyum.

off bu "yedigin kaba si*cma" , "dön ozaman" vs tarzi konusmalar okadar gereksiz ki.

Madem öyle ozaman türkiyede yasayanlar da yedikleri kaba si*cmasinlar türkiyeyi kötülemesinler sonucta buraya yaziyorsan ac degilsin internet paketin dahi var sonucta.

insan yurtdisinda yasamayiversin yani.. begenmedigin birseyden bahsedince direk saldiriya ugruyorsun.

dön ozaman demek de direk üsten tipik egosal bir türk baskisi :D anlamak dahi istemez. kendi yurtdisina cikamiyor diye insani kisisel kiskancliktan azarlar.
ülkeden ülkeye gecis yapmak cok kolaydi .. zirt pirt ordan oraya yerlesiyor insanlar sanki :D

bi rahat birakin su gurbetcileri yahu..
öfkenizi devletlere yönlendirin sanki gurbetciler sinirlari kapatiyor da onlar yüzünden gidemiyorsunuz gibi sacma sapan saldirmayin millete

Bi arkadasmla konustuk. Oda yurtdisi dusunuyo ama para birikim icin sonra donecek. Bana sende dön cocuklar alismadan oranin kulturunu almadan. Akrabasini vatanini gorerek buyusunler diyo

Daha oraya gitmeyen kişilerin fikrine göre hareket etmeyin.

Bugün dönerim der, Yarın çocuk başına yaşadığı feraha görünce 4 çocukla dönmek zor demeye başlar.

Kendi isteklerinizi, hayallerinize , buraya döndüğünüzde yapabileceklerinize göre ölçüp biçin karar verin.

Vatandasligi aldıktan sonra kararınızı verirsiniz, boşuna yuk yapmayin şimdi kendinize.

Uzay çağına yakışır bir şekilde saliseler içerisinde boyut atlamayı öğrendiniz, ben gözümü açıp kapayana kadar Ay üssü Alfa'dan Mars'a transfer olup yapay zeka kullanır oldunuz, Mr. Spock sizle gurur duyacaktır.

Konu LGBT'den yankee go home'a nasıl geldi sormayacağım, ben olayın Işınla beni Scotty kısmını uygulayıp gideceğim:KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X