• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisinda turkiyeye temelli donus sikintisi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
. Youtube da kanada da yaşayan lar memnun olmayan lar cok var. Bakarsınız anlarsiniz . Avrupa olsa neyse. Avrupada yaşanır. Kanada uzak sogugunuda geçtim. Uzaklığı çok büyük sorun:KK43: ve bu beni çok mutsuz ediyor. Onyuzden dayanabilrsem vatandaşlığa kadar dayanicam iste
Komik olmuş bun beğenmediğiniz yerin vatandaşı olmaya da cabalamayin o halde. Ben yurt dışına gidemem çünkü arkamda ailemi birakamam. Ama gelmek isteme sebepleriniz çok saçma geliniz de burada bir kg et için nasıl tırmalamak gerektigini tekrar hatırlayaniz bence 😃

Bizim akraba siz gibi düşünüp yıllar öncesi döndü Türkiye ye. Sonra ne oldu kızı üni bitirdi iş bulamadı evlendi ev hanımı oldu. Oğlu üni bitirdi kaç yıldır işsiz bir iş tutturamadı. Evlenmek istiyor iş güç yok diye o da olmuyor. Yurtdışında yaşam mutlaka çok zordur ama emeğinin karşılığını almak güzel bir şey. Mesela komşu var yazdan yaza geliyor. Üni mezunu bile değil kocası hiç çalışmamış sadece kadın çalışmış 3,4 evleri var. Türkiye de ben üni mezunu olmadan askeri ücretle çalışayım kaç ev alabilirim? Her şey maddiyat değil ya da zaten geleceğimiz hazır derseniz siz bilirsiniz tabi. Hakkınızda hayırlısı

Herkes ayni seyi yapmış yasamadigi yeri mukemmellestirmis burda ama tek kisi uzerine gidilmis. Gitmek isteyip gidemeyenler sinirini konu sahibinden çıkarmış. Kadin yanliz kaldığı icin uzgun ailesini ozluyor burdaki uyeler akraba sevmiyor olabilir ama o seviyor demekki. Evet yanlis laflarida var yok değil ama bu kadar yermek doğrumu

gerçekten özlemden duramadığı, bu yüke dayanamadığı için doktorasını yarım bırakıp gelenler tanıyorum.
demek ki insan bazı şeylerden gayet güzel feragat edebiliyor.
ama konu sahibi hem oraya sayıp sövüyor, hem çocuklarım eşcinsel olabilir - evlilik dışı hamile kalabilir burada diyerek türkiye'de yaşananları görmezden geliyor hem türk kültüründen uzak kalacaklar diye üzülüyor ama aynı zamanda vatandaş olsunlar ki ileride çocuklarıma avrupa kapısı açık olsun istiyorum diyor.

bir kere eşcinsellik ülke ile alakalı değildir, tamamen içseldir. aksi halde kültürümüzün güya en yoğun olduğu belirli bölgelerden gelen binlerce insanın eşcinsel olması mümkün olmazdı.

ayrıca kültürüne bu kadar düşkün birinin çocukları için ayrı bir vatandaşlık ve avrupa hayali kurması samimiyetsiz. eşcinsellikle ilgili korkusu o çocuklar 20 yaşında avrupa ya okumaya gittiklerinde de başına gelebilir mesela. yada bu kültürü benimsemeyecek çocuk türkiye de de aykırı biri olabilir.

bu kadar tutarsız konuşan bir insana tepki vermek bence gayet normal.

çoğu yorumu okudum, gidemeyen ve bu yüzden yorum yapan kişilerin çoğu ironik bir şekilde yazmış. yoksa elbette sen gel yerine bizi alsınlar gibi birşey mümkün olmaz.

Sonuçta vatan hepimizin, ama evlat sizin. Ben her şeyi göze aldım diyorsanız buyrun gelin. Ama gelme sebebiniz saydıklarınız olmamalı
Çünkü saydıklarınız dünyanın her yerinde olan şeyler. Birde bu tür konularda en sevmediğim şey oranın insanları böyle, burası böyle denmesi ve bu sebepten tartışma çıkarmaları. Dediğim gibi vatan hepimizin biz orada kalın dedik diye ülkeye girişiniz engellenmez. Hakkınızda hayırlısı

Kanada da 16 yaşında evlilik yasal yalnız.
Ha dünyanın hiçbir yerinde 16 yaşında çocuklar evlenmemeli o ayrı ve hiçbir ülkesinde evliliğe biz kadar anlam yüklenmiyodur evet. Ama bu çocuk gelinler muhabbetiyle yurtdışı savunmak bana çok saçma geliyor. Ondan belirtmek istedim.
Çocuk gelin muhabbeti ile yurtdışını savunmuyorum,cinsel ilişkide ya da evlilikte savundugum şey yaş değil ,16 yaşı genel yazdım ,çünkü 12 ,14 ya da 16 yaşında aile biriyle nikah adı altında cinsel ilişkiye zorluyorsa gözümde kötü benim.İnsanlarin kendi istekleriyle yaşadıkları şeyler degil.Annem de 16 yaşında evlendirilmis biri ,o yüzden 16 yazdim belki.zorla veya istekli olması aslında cinsel ilişkide önemli olan.Yurtdisinda yasanın da negatif yanlari vardır elbette .

Mesajlarınızı biraz okudum ,bir hayali özlüyorsunuz. Geri dönerseniz çok değil 6 ay sonra köpek gibi pişman olacaksınız. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor size şu an. Hatta birazda rahatlık batmış diyebiliriz 🤭

Bu kadar cahil olmasaydınız eşcinselliğin aa hadi olayım diye olmadığını bilirdiniz.
Doğuştan insanın içindedir bu yönelim.
Siz kendi çocuğunuzun Türkiye gibi bir yerde gizleyip mutsuz olup, başka hayatları da mutsuz etmesini mi isterdiniz yoksa en azından kabul göreceği bir ortamda diğer insanlar gibi normal yaşamasını mı?
Öyle izledikleri şeylere maruz kalarak yönelim değiştirmez insanlar ama türkiyede eşcinselsen ya fenomen olman gerekir ya da belli başlı elit semtlerde yaşaman gerekir. Onun dışında 1-0 geridesin. Çünkü hala sizin gibi cahil insanlar dolu ortalık.
Bana cahil diyemezsin öncelikle haddini bilip konuş..kusura bakma da kadınlar kulübün de bu cinsiyet konusuna sen ve senin gibi düşünenler öyle yorumlar yapıyorsunuz ki neredeyse insanlar sayenizde artık ben kadınım yada erkeğim demeye utanır oldular.. eşcinsel olursa sonsuzz bir sevgi var.. eşcinsel olduğu için alkışlamadiginiz kalıyor artık.. neden cidden çok merak ediyorum neden?? Ben Müslümanım Allah insanları ikiye ayırdı kadın ve erkek bunun bir çok hikmetleri var her ne kadar siz gormeseniz(yada görmek istemeseniz) de..o yüzden doğru bulamadığım bir şeyi ve kendi yakınımda olsa kabullenemeyeceğim bir şeyi kalkıp burda allayıp pullayip çok güzel bir şey gibi anlatamam..zira burda sadece kadınlar yok bir sürü çocukta okuyor buraları ve akıllarına bu kadar eşcinsellik iyi diye sokarsak onlarda olacakları yoksa bile burda o kadar övünüyorsunuz ki çocuklarda merak uyanıyor..ben kendimde yakınımda olmasını istemediğim şeyi burda güzel bir şey gibi anlatamam buda bir hak çünkü.

Ayrıca eşcinsel öyle doğuştan falanda değil kesinlikle yetiştiği çevre okuduğu okul hatta izlediği çizgi filmlerle bir şekilde zamanla aklına sokuyolar..

Sizin fikriniz ne mesela? Kızınız oğlunuz kardeşiniz geldi. Eşcinsel yA da ateist olacağım dedi. Ne yaparsınız?
Bunu büyük konuşmak için söylemiyorum ama eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil o yüzden benim çocuklarım doğuştan her çizgi filmi izleyemezler abur cubur (ne alakası var dimi sadece MSG ve titanyum dioksit bunları araştırın bir çok hazır gıdanın içinde var ve ileride titanyum dioksit ile insanlar uzaktan kumanda edilebilecekler bu iki madde sayesinde su anda bu cinsiyet ayrımı var )yani ben bu çocukları ergenlik çağına kadar bazı şeylere dikkat edip getirirsen o çocukta böyle bir eğilim olmaz.. çocuğun önüne açıp her çizgi filmi izletirsen evet yedi sekiz yaşında bile fikri değişmiş olabilir..yani demem iki kesinlikle ailenin büyük faktör olduğunu düşünüyorum.

Bana cahil diyemezsin öncelikle haddini bilip konuş..kusura bakma da kadınlar kulübün de bu cinsiyet konusuna sen ve senin gibi düşünenler öyle yorumlar yapıyorsunuz ki neredeyse insanlar sayenizde artık ben kadınım yada erkeğim demeye utanır oldular.. eşcinsel olursa sonsuzz bir sevgi var.. eşcinsel olduğu için alkışlamadiginiz kalıyor artık.. neden cidden çok merak ediyorum neden?? Ben Müslümanım Allah insanları ikiye ayırdı kadın ve erkek bunun bir çok hikmetleri var her ne kadar siz gormeseniz(yada görmek istemeseniz) de..o yüzden doğru bulamadığım bir şeyi ve kendi yakınımda olsa kabullenemeyeceğim bir şeyi kalkıp burda allayıp pullayip çok güzel bir şey gibi anlatamam..zira burda sadece kadınlar yok bir sürü çocukta okuyor buraları ve akıllarına bu kadar eşcinsellik iyi diye sokarsak onlarda olacakları yoksa bile burda o kadar övünüyorsunuz ki çocuklarda merak uyanıyor..ben kendimde yakınımda olmasını istemediğim şeyi burda güzel bir şey gibi anlatamam buda bir hak çünkü.

Ayrıca eşcinsel öyle doğuştan falanda değil kesinlikle yetiştiği çevre okuduğu okul hatta izlediği çizgi filmlerle bir şekilde zamanla aklına sokuyolar..
Eşcinsellik cinsiyet değil, yönelim. Daha neye karşı çıktığını bilmiyorsun. Tamamen muhafazakar çevrede yetişmiş eşcinsel arkadaşlarım var, merak ettim onların aklına kim sokmuş acaba? Herkes Müslüman olmak zorunda değil, olsa dahi seninle aynı pencereden bakmak zorunda değil. Bunları 24 yaşına kadar gerçekten öğrenemedin mi? Bir de gelmiş akıl veriyorsun millete şaka gibi resmen.

her çizgi filmi izleyemezler abur cubur (ne alakası var dimi sadece MSG ve titanyum dioksit bunları araştırın bir çok hazır gıdanın içinde var ve ileride titanyum dioksit ile insanlar uzaktan kumanda edilebilecekler bu iki madde sayesinde
Ya belki bu cevap yüzünden ban yerim ama torbacınız kim? Diğer düşünceleriniz için değil, sadece bu mesajda alıntıladıklarım için söylüyorum. Gerçekten yeryüzündeki bu komplo teorilerini sadece siz ve birkaç kişinin bildiğine kalanın uyutulduğuna mı inanıyorsunuz?

Bunu büyük konuşmak için söylemiyorum ama eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil o yüzden benim çocuklarım doğuştan her çizgi filmi izleyemezler abur cubur (ne alakası var dimi sadece MSG ve titanyum dioksit bunları araştırın bir çok hazır gıdanın içinde var ve ileride titanyum dioksit ile insanlar uzaktan kumanda edilebilecekler bu iki madde sayesinde su anda bu cinsiyet ayrımı var )yani ben bu çocukları ergenlik çağına kadar bazı şeylere dikkat edip getirirsen o çocukta böyle bir eğilim olmaz.. çocuğun önüne açıp her çizgi filmi izletirsen evet yedi sekiz yaşında bile fikri değişmiş olabilir..yani demem iki kesinlikle ailenin büyük faktör olduğunu düşünüyorum.
Şaka yapıyorsunuz değil mi? Doğuştan değil derken. O kadar bilimsel araştırmayı çöpe atıp çizgifilm ve beslenmeye dayandırdınız ya ne deyim bilmiyorum artık. Peki şu an 50-60 yaşında olan ve cinsel tercihi farklı olan kişiler ne yedi içti yA da izledi. Hani onlar çocukken tv yoktu. ABur cubur yoktu

Ya belki bu cevap yüzünden ban yerim ama torbacınız kim? Diğer düşünceleriniz için değil, sadece bu mesajda alıntıladıklarım için söylüyorum. Gerçekten yeryüzündeki bu komplo teorilerini sadece siz ve birkaç kişinin bildiğine kalanın uyutulduğuna mı inanıyorsunuz?
Yalnız yazdıklarım komplo teorisi değil ne yazikkki yediklerinin içinde ne olduğunu merak edip paketin arkasından okursan ne demek istediğimi anlarsın..tabi sen direkt bunların yazcahini da zannedersin dur o konu hakkında bir ipucu vereyim sana numara şeklinde kodlar var içerik bilgilerinde onları iyi araştır sonra gelip burda çok bilmişlik yaparsın😉

konu sahibi fransız dili ve edebiyatı okudum demiş, Fransızca okuyanların çoğu işsiz, öğretmenlik ataması zaten yok. Türkiye'ye gelip eğitmenlik yaparım diyor da Fransızca bilen bir sürü kolej mezunu, göçmen var. Az önce tv'de yiyecek almak için altınını bozduran birinin haberini izledim. Her gün onlarca kişi cebimde 3 lira para diyor var tv'de.

Bir başka bilim kadını Lonely'de eşçinselliğin cizgi filmden, yiyeceklerden geçtiğini söylemiş. Hayatımda bu kadar saçma bir tespit duymadım. Allahın varlığına inanıyorsan o insanın içinde farklı duygular olduğuna da inan. Bir tanıdığımız da kızı düzelsin diye umreye gitti. Kızı yine eşcinsel, anneyi de görmüyor. İyi yapıyor.

Kanada iklim koşulları falan zor biryer diye duymuştum.
Ama Türkiye’de de beklediğinizi bulamayacaksınız muhtemelen çünkü ekonomi berbat para yok iş yok
3 ünv 1 master mezunu 2 dil bilen adam asgari ücrete çalışıyor gerisini hesap et.
Kültür dediğin zaten biraz sizden gelen birşey
Siz nasıl eğitirseniz öyle öğrenir çocuklarınız.
Biraz geleneksel düşünüyorsunuz sanki.
Eğer orayı sevmiyorsanız bence Avrupa’nın başka ülkelerine göç etmeyi düşünün.

Tek bir soru, iran yada afghanistan gibi ülkelerde neden var peki? Ordaki cevrede mi "ol oglum, escinsel olmak cooh güzel sey"mi diyorlar? Ki cezasi idam iken?

Ve kibliyorum sizi. Saygi sadece size olmaz. Siz istiyorsunuz "bana, sadece bana ve dinime saygi" ve sonra diger insanlari, görüsleri, dini inanislari, cinsel egilimleri yargiliyorsunuz. Bu sadece cahillik degil, iki yüzlülülük!

selamlar . Gurbettym . Avrupa dgl . Keske avrupa olsa idi. Turkiyeye donmek istiyorum. Nedenleri cocuklarin akraba görmeden kultur bilmeden ve buradakiler gibi olmalarindan korktuğum için donmek istiyorum. Baska sebeblerde var. Yalnızlık arkadsslarm var ama kendi ülken gibi olmuyor. Alışamıyorum. 3 gun iyiysem 5 gun ne isim var burda diyorum. Su an dönemem vatandaslgi beklemem gerekiyor. Esim donmek istemiyor. Yarina cikacagimiz belli dglken yılları yurtdisinda gecirmeye degermi diye düşünüp duruyorum. Bi arkadasim var memur yurtdisi istiyor ama parasinj kazanip donecek . Asla temeli istemiyor. Cocuklar dejenere olur diyor. Kulturumu koklerimizi bilsinler diyor. Cok uzuluyorum. Turkiyeye ne zaman dönüş yaptınız? Cocuklari için hangi yas aralığı daha iyi

Benim ailemde tam bu sebeple dönmüş; çocuklar dejenere olmasın, kültürlerini öğrensin, hikayeler hikayeler.... asıl burada dejenere oluyor çocuklar...

Yalnız yazdıklarım komplo teorisi değil ne yazikkki yediklerinin içinde ne olduğunu merak edip paketin arkasından okursan ne demek istediğimi anlarsın..tabi sen direkt bunların yazcahini da zannedersin dur o konu hakkında bir ipucu vereyim sana numara şeklinde kodlar var içerik bilgilerinde onları iyi araştır sonra gelip burda çok bilmişlik yaparsın😉
Kusura bakmayın yapay zeka yazıyorum, mesleğim de teknolojinin göbeğinde ama paket içeriklerindeki küçük şeytani detayları anlamıyorum ben de böyleyim işte... İki kimyasalla beyin kodlayabileceklerini bilmeyecek kadar bilmişim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X