- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi iyotsuztuz

asla bu saate yemek bırakamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben içli köfte hiç yapmadımBence menün çok güzel, ama ortaya bi içli köfte de olsa daha güzel olurdu. Bu saatten sonra yetiştirmen zor olabilir o yüzden içli köfteyi de hazır alabilirsin bence :)
cok kolay kızBen içli köfte hiç yapmadım
Gözümde mi büyüttüm bilmem ama
Tam gün uğraşsam yine yapamam gibi
Dışını incecik ve yımırta gibi nasıl şekillendiriyolar hayret ediyorum
Meze tarıfı verıyorum
semız otu, mınık dogranmıs salatalık
sarımsaklı yogurt
ınsanların ıcı yandıysa eger durulur
ama merak ettım yahu oruc tutuyorlar mı
Bence menün çok güzel, ama ortaya bi içli köfte de olsa daha güzel olurdu. Bu saatten sonra yetiştirmen zor olabilir o yüzden içli köfteyi de hazır alabilirsin bence :)
Eşimin babası güzel yapıyocok kolay kız
onu yapmak ıcın bı aparat var elınle ıcını oyman gerekmıyor pıt pıt pıt oluyor hemen :)
kıyma makınalarındada aparatı olabılıyor :)
Yapı meselesi canım işte ya..ben normal misafir bile gelse geceden hazırlığımı yaparım...iyi mi ediyoruz kötü mü valla bilemiyorum :)apranxx Kesinlikle bende sabah baslarım yapmaya herseyımı yaparım , masayıda hazırlarım 2 gıbı oglen bı vururum kafayı yatarım
asla bu saate yemek bırakamam
Ben normal ama yemegımıde kahvaltıdan once tencere yemegı ıse koymus oluyorum ocaga sonra koca gun benım vallaYapı meselesi canım işte ya..ben normal misafir bile gelse geceden hazırlığımı yaparım...iyi mi ediyoruz kötü mü valla bilemiyorum :)
Ya amaaan yetişmeyecek bir şey yok.
2 saatlik iş o menü hallederim de yenmeyecek diye korkuyorum ben.
menün gayet yaza uygunKızlar selam.
Akşama misafirlerimiz var. İftara. eşimin müşterisi olduğundan birazcık ağır misafirler.
Almanyada yaşıyorlar. Menüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Değiştirmem Ya da eklemem gereken bir şey var mı sizce?
-yayla çorbası
-peynirli börek
-mevsim salata ve bir iki soğuk mezemsi salata
-zeytinyağlı taze fasulye
-körili tavuk
-domatesli havuçlu pirinç pilavı
Tatlıyı hazır alırım sanırım.
Bu saate kadar neden popo devirdiğini anlamayan slimin iftara yetişebilmesi için acil cevaplara ihtiyacı var![]()
Menun gayet guzel. Yurtdisinda inanin hicbirseyin tadi yok vatanimin kuru sogani bile cok lezzetli. Eminim guzel olur hersey istediginiz gibi olur.Kızlar selam.
Akşama misafirlerimiz var. İftara. eşimin müşterisi olduğundan birazcık ağır misafirler.
Almanyada yaşıyorlar. Menüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Değiştirmem Ya da eklemem gereken bir şey var mı sizce?
-yayla çorbası
-peynirli börek
-mevsim salata ve bir iki soğuk mezemsi salata
-zeytinyağlı taze fasulye
-körili tavuk
-domatesli havuçlu pirinç pilavı
Tatlıyı hazır alırım sanırım.
Bu saate kadar neden popo devirdiğini anlamayan slimin iftara yetişebilmesi için acil cevaplara ihtiyacı var![]()