Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi ülkedesin.evlenip mi gittin.çocuğun var mı.ben danimarkadayım ;( depresyona girdiğim günler oldu.şimdi dil okulu vs biraz daha iyiyim ama her an ağlama modundayım ;(Aynı durumdayız arkadaşım aynı
Hangi ülkedesin.evlenip mi gittin.çocuğun var mı.ben danimarkadayım ;( depresyona girdiğim günler oldu.şimdi dil okulu vs biraz daha iyiyim ama her an ağlama modundayım ;(
Ben de yurt disindayim fakat anne degilim...ben de kursa gitcem...yuksek lisans olabilir belki..dusunmekteyim yani..ama simdilik iyiyim..[/QUOTE hangi ülkedesi iz
Fransa cok guzel, yapilacak cok sey var. Hangi sehirdesiniz? Kursa gidemiyorsaniz bile tv den cok sey kapabilirsiniz. Fransizca alt yazili olarak seyredin, cok faydasi olacaktir.Ben fransadayım kızlar iki Çocuğum var sürekli evde oldugum için mi bilmiyorum çok daralıp bunalıyorum kimsemiz de yok buralarda çok zor oluyor bi de yurtdışında yaşayalı 5 yıl olucak tabiki çocuklardan dil kursuna da gidemedim çok zorlanıyorum
Canım danimarkanın neresindesin.ben küçük bir şehrindeyim.dil okulundan sadece bir arkadaşım var onun haricinde yok ;( çünkü yüzde doksanı suriyeli.ben 4 aylık hamileyim.çok kötü zor günler geçirdim.halen de geçmiş sayılmaz ;(Bende danimarkadayim. Ama burda dogum. O yuzden durum biraz farkli.
Ama esim tr den geldi. Ilk sene cok zordu onun icin,aliyorum sizide
Canım danimarkanın neresindesin.ben küçük bir şehrindeyim.dil okulundan sadece bir arkadaşım var onun haricinde yok ;( çünkü yüzde doksanı suriyeli.ben 4 aylık hamileyim.çok kötü zor günler geçirdim.halen de geçmiş sayılmaz ;(
Kursa gidemiyorum evdeyim sürekli Fransa Kanalları da belirli vakitten sonra sıkıyor izleyemiyorum siz demi fransadasınız bi de ben sevemedim alışamıyorum tr Den çok farklı olduğu için çevremiz de olmadığı için sıkıntı yaşıyorum bir başıma iki çocuk ve ev işi ve dil sorunu beni çok zorluyor malesefFransa cok guzel, yapilacak cok sey var. Hangi sehirdesiniz? Kursa gidemiyorsaniz bile tv den cok sey kapabilirsiniz. Fransizca alt yazili olarak seyredin, cok faydasi olacaktir.
Merhaba bende yurtdışında yasıyorum Almanya dayım ailemden kimse yok eşimin de kimsesi yok eşim Çocuğum ve ben bu kadarız Arkadaşlarım var ama pek sık görüşme imkanımız yokYurtdışındaki anneler kimler nasıl geçiyor günleriniz neler yapıyorsunuz eş dost akrabanız var mı yoksa benim gibi yalnızmısınız..,
Ben herningdeyim.dili öğreniyorum ama sanki ömür boyu burda boğulup gidecem ;.(Ikinci buyuk sehrindeyim ben. Aarhus.
Dogru dil kursunda pek turk olmuyor. Esimin de sinifinda hep suriyel, afganli vardi. Ondan dolayida zor zordu ilk sene. Dilini az birsey cözsen bile iyi geliyor Cat pat baskalari ile konusabilmek.
Ilk cocuk mu? Hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz insallah minigi
Üzülme hamilesin nerde yaşıyorsunBen varım.ben de çok yalnız ve mutsuz hissediyorum ;(