Yurtdisindan gelip burun estetigi olmak

Kızlar ben de 2 kişiyle görüştüm 1 muhammet dilber 2 reşit burak kayan, muhammet bey kalın derili olduğu için burnum gösterdiğim modellerdeki şekilde olmaz dedi Yani onun profilinde gördüğüm burunlar gibi olmazmış onlar ince derili hastalarmış. Reşit burak bey bana daha iyi gibi geldi güzel bir ön çalışma yaptı burnum için. Bi de adamın yaptığı burunların eski halleriyle yenileri arasında çok fark var çok iyiler gerçekten. Tabi fiyat farkı da var.. Şimdilik burak beye olucam gibi ama karar veremedim tam @mahpeykerker sen memnun musun burak beyden? Güvenilir biri mi? Bir de öncesinde yaptığı çalışmaya yakın oldu mu burnun?
Reşit beye mi ameliyat oldunuz nasıl geçti?

Ali Murat Akkuş a ameliyat oldum yaklasik 1 sene once 10bintlye. Su an burnumda yamukluklar var ve ucunda bi çökme var kalkikligi baya indi ve sol burun tıkalı icerden septum egriligini duzeltmedigi icin. Kendisinin önerisi de çok dikkatli inceleme burnunu oldu. Yani burun ucu bi tarafa bakiyo ve burun düz olarak inmiyo kaş arasindan. Saga doğru bariz yamuk. Simdi bakiyorum da yaptigi ameliyatlara illa bi eğrilik bi gariplik var. girip instagram sayfasini bi inceleyin lutfen goreceksiniz. .ben sisler gecince farkettim. ilk 6ay cok mutluydum.Aman cok iyi arastirin kizlar. Maske vs hepsi reklam . Baris bey kadar iyi yapamiyor. Halbuki gorusmemizde ayni tekniklerin kullandigindan onu bi abi gibi gördüğünden bahsetmisti. Ben de hic baska doktor gezmemistim ve maskeyide genel olarak beğendiğim icin ameliyat gunu aldim ve gittim. Su an pismanim keske emre uregenle konuşmaya gitseydim cok daha tecrubeli bir doktor ve burun konusunda reklamdan çok tecrube önemliymiş. Bir burnum daha olsa Emre beye giderdim hic düşünmezdim. ya da parami biriktirip Baris beye giderdim. Inanin ilk ameliyat cok önemli. Paraya bakmayin. Sozlere kanmayin. Yaptiklari işlere bakin ve hasta iletisimine bakin.

Ali Murat Akkuş a ameliyat oldum yaklasik 1 sene once 10bintlye. Su an burnumda yamukluklar var ve ucunda bi çökme var kalkikligi baya indi ve sol burun tıkalı icerden septum egriligini duzeltmedigi icin. Kendisinin önerisi de çok dikkatli inceleme burnunu oldu. Yani burun ucu bi tarafa bakiyo ve burun düz olarak inmiyo kaş arasindan. Saga doğru bariz yamuk. Simdi bakiyorum da yaptigi ameliyatlara illa bi eğrilik bi gariplik var. girip instagram sayfasini bi inceleyin lutfen goreceksiniz. .ben sisler gecince farkettim. ilk 6ay cok mutluydum.Aman cok iyi arastirin kizlar. Maske vs hepsi reklam . Baris bey kadar iyi yapamiyor. Halbuki gorusmemizde ayni tekniklerin kullandigindan onu bi abi gibi gördüğünden bahsetmisti. Ben de hic baska doktor gezmemistim ve maskeyide genel olarak beğendiğim icin ameliyat gunu aldim ve gittim. Su an pismanim keske emre uregenle konuşmaya gitseydim cok daha tecrubeli bir doktor ve burun konusunda reklamdan çok tecrube önemliymiş. Bir burnum daha olsa Emre beye giderdim hic düşünmezdim. ya da parami biriktirip Baris beye giderdim. Inanin ilk ameliyat cok önemli. Paraya bakmayin. Sozlere kanmayin. Yaptiklari işlere bakin ve hasta iletisimine bakin.

ben de ayni dertten muzdaribim, benim ameliyatımı Guncel Ozturk yaptı, surekli sorun yasadim ve beni surekli gecistirdi, baska bir doktorla gorusmeden karar verip ameliyat oldum cunku yaptıgı burunlari begeniyordum sorun çıkmaz diye dusundum, hiç kötü şeyler düşünmedim. burnum 6 ay olmasina rağmen onden kalin, nefesimde sorun var. en az 3 tane doktorla görüşmek gerek bence instagram sonuçlarına degil de gercek sonuclara bakmak lazım, gercek tavsiyelerle karar vermek lazım, instagram yanıltıcı zaten ışık hileli ve photoshoplu. yok maske tekniği ile heykelini yapıyorlar falan, bunlar isin reklami ve nasil daha fazla para kazanırım ve tamamen hastayı tavlamak icin uydurulmuş bir yontem, olayi süslüyorlar ki faiş fiyatlara o burnu yapabilsin. 3000 tl ye devlette ameliyat olamayı göze alırsanız riskleri de alırsınız ama 12000-25000 verip 2.ayda yüzde sikinti çıkıyorsa siz bu parayı haketmiyorsunuz demektir.

vallah benim doktor beni iyi kandirdi.. 2. ameliyatda güzel olur dedi.. ilk ameliyatda göz kemigimi cikarti ondan ziayde burnumu önden kalinlastirdi.. kendisinde ünlü doktormus sözde... alman doktorlari diyor daratlmis diye göz kemik cikmis.kendiside diyor ben daratlmadim. .. simdi 2. ameliyatda burnum nasil incelcek?

Resit beye bir goz attim da, doktor sadece burun ameliyatlari yapmiyor instagramina bakarak ve bu benim icin bir -1

Reşit Bey’in yaptığı burunlar yandan çok hoş. Doğrusu daha iyisini görmedim. Ama önden hiç hoşuma gitmedi. Burun uçları top gibi ve estetik olduğu çok belli oluyor. Burun ucundaki yansımalar çok oval. Yandan süper ama önden neredeyse hiçbiri bana hitap etmedi.

Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Back
X