Canim benim aklimdan da emre urgen geciyor, ama fiyat pahali, 11 bin ve uzeri demisti bana. Volkan kahya hakkinda bilgin var mi? yorumlara baktim ve bir olumsuz yorum bulamadim..
Hayir bilgim yok onu arastirmamistim amaaaa duydum sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim aklimdan da emre urgen geciyor, ama fiyat pahali, 11 bin ve uzeri demisti bana. Volkan kahya hakkinda bilgin var mi? yorumlara baktim ve bir olumsuz yorum bulamadim..
Reşit beye mi ameliyat oldunuz nasıl geçti?Kızlar ben de 2 kişiyle görüştüm 1 muhammet dilber 2 reşit burak kayan, muhammet bey kalın derili olduğu için burnum gösterdiğim modellerdeki şekilde olmaz dedi Yani onun profilinde gördüğüm burunlar gibi olmazmış onlar ince derili hastalarmış. Reşit burak bey bana daha iyi gibi geldi güzel bir ön çalışma yaptı burnum için. Bi de adamın yaptığı burunların eski halleriyle yenileri arasında çok fark var çok iyiler gerçekten. Tabi fiyat farkı da var.. Şimdilik burak beye olucam gibi ama karar veremedim tam @mahpeykerker sen memnun musun burak beyden? Güvenilir biri mi? Bir de öncesinde yaptığı çalışmaya yakın oldu mu burnun?
Ali Murat Akkuş a ameliyat oldum yaklasik 1 sene once 10bintlye. Su an burnumda yamukluklar var ve ucunda bi çökme var kalkikligi baya indi ve sol burun tıkalı icerden septum egriligini duzeltmedigi icin. Kendisinin önerisi de çok dikkatli inceleme burnunu oldu. Yani burun ucu bi tarafa bakiyo ve burun düz olarak inmiyo kaş arasindan. Saga doğru bariz yamuk. Simdi bakiyorum da yaptigi ameliyatlara illa bi eğrilik bi gariplik var. girip instagram sayfasini bi inceleyin lutfen goreceksiniz. .ben sisler gecince farkettim. ilk 6ay cok mutluydum.Aman cok iyi arastirin kizlar. Maske vs hepsi reklam . Baris bey kadar iyi yapamiyor. Halbuki gorusmemizde ayni tekniklerin kullandigindan onu bi abi gibi gördüğünden bahsetmisti. Ben de hic baska doktor gezmemistim ve maskeyide genel olarak beğendiğim icin ameliyat gunu aldim ve gittim. Su an pismanim keske emre uregenle konuşmaya gitseydim cok daha tecrubeli bir doktor ve burun konusunda reklamdan çok tecrube önemliymiş. Bir burnum daha olsa Emre beye giderdim hic düşünmezdim. ya da parami biriktirip Baris beye giderdim. Inanin ilk ameliyat cok önemli. Paraya bakmayin. Sozlere kanmayin. Yaptiklari işlere bakin ve hasta iletisimine bakin.