Yurtdisindan gelip burun estetigi olmak

Aylinmimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
71
23
38
29
Merhaba :eek: ben fransada yaşayan bir türk vatandaşıyım ve istanbulda rinoplasti ameliyatı olmak istiyorum (yazım hataları için şimdiden özür diliyorum)

Bir kaç sorularım var...

- Hangi doktor / hastane ? 2000€ verebilirim (yaklaşık 6000 tl)

- Reşit burak kayan hakkında bilgileriniz varmı ? / Esteworld ve boğaziçi tıp merkezi hakkında peki ?

- Ne kadar süre türkiyede kalmam lazım ve annemle gelebilirmiyim ?

Çok teşekkur ederim :KK36:

En az 10 gün kalmanızı öneririm o da ameliyattan sonra sorun çıkarsa diye.
Istanbula istediğiniz kişiyle gidebilirsiniz :)

Tesekkur ederim cevap icin canim peki siz ameliyat oldunuzmu ? Sanki istanbul ankaradan daha pahali gibi dogrumu ?
Yok daha olmadım bende avrupadan gideceğim için her şeyi gitmeden halletmem lazım.
Evet, Istanbul daha pahalı. Doktor çok olunca insan kime ameliyat olacağını şaşırıyor.

Merhaba :eek: ben fransada yaşayan bir türk vatandaşıyım ve istanbulda rinoplasti ameliyatı olmak istiyorum (yazım hataları için şimdiden özür diliyorum)

Bir kaç sorularım var...

- Hangi doktor / hastane ? 2000€ verebilirim (yaklaşık 6000 tl)

- Reşit burak kayan hakkında bilgileriniz varmı ? / Esteworld ve boğaziçi tıp merkezi hakkında peki ?

- Ne kadar süre türkiyede kalmam lazım ve annemle gelebilirmiyim ?

Çok teşekkur ederim :KK36:

MERHABA BEN REŞİY BEYE 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM,ÇOK MEMUNUM.KENDİSİ ÇOK İLGİLİ GÜLERYÜZLÜ VEİŞİNİN EHLİ BİRİ.HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK GÜVEN VERİYOR NE İSTERSENİZ ONU YAPIYOR.BEN TAVSİYE EDERİM KESİNLİKLE :)

MERHABA BEN REŞİY BEYE 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM,ÇOK MEMUNUM.KENDİSİ ÇOK İLGİLİ GÜLERYÜZLÜ VEİŞİNİN EHLİ BİRİ.HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK GÜVEN VERİYOR NE İSTERSENİZ ONU YAPIYOR.BEN TAVSİYE EDERİM KESİNLİKLE :)

canim geçmis olsun yeni burnun hayirli olsun :) sevindim peki ne kadar ödedin aceba ?

canim geçmis olsun yeni burnun hayirli olsun :) sevindim peki ne kadar ödedin aceba ?
Canım dr un ücretleri gayet makul yukarıda yazdığın fiyata yaptırabilirsin ama ben fiyat vermiyim çünkü bunu rica etmşti reşit bey benden :) ama hiç düşünme iletişime geç derim. Tabi önce çalışmalarını incele :) ben çyle yaptım çok araştırdım ama şimdi iyi ki diyorum

Canım dr un ücretleri gayet makul yukarıda yazdığın fiyata yaptırabilirsin ama ben fiyat vermiyim çünkü bunu rica etmşti reşit bey benden :) ama hiç düşünme iletişime geç derim. Tabi önce çalışmalarını incele :) ben çyle yaptım çok araştırdım ama şimdi iyi ki diyorum

anladim tatlim ama ilk kez resit bey adini duyuyorum fazla bilgin varmi ? istanbuldami ?

anladim tatlim ama ilk kez resit bey adini duyuyorum fazla bilgin varmi ? istanbuldami ?
Evet cnm ist da adı reşit burak kayan instagramdan bulabilirsin orda çncesi sonrası fotograflarda var :) yani şunu söyleyebilirimki bana göre o çok yüksek meblalara ameliyat yapanlarla eşit güzellikte burun yapıyor ve fiyatlarıda çok iyi bence. İnş yardımcı olabilmişimdir canm :)

Kızlar ben de 2 kişiyle görüştüm 1 muhammet dilber 2 reşit burak kayan, muhammet bey kalın derili olduğu için burnum gösterdiğim modellerdeki şekilde olmaz dedi Yani onun profilinde gördüğüm burunlar gibi olmazmış onlar ince derili hastalarmış. Reşit burak bey bana daha iyi gibi geldi güzel bir ön çalışma yaptı burnum için. Bi de adamın yaptığı burunların eski halleriyle yenileri arasında çok fark var çok iyiler gerçekten. Tabi fiyat farkı da var.. Şimdilik burak beye olucam gibi ama karar veremedim tam M mahpeykerker sen memnun musun burak beyden? Güvenilir biri mi? Bir de öncesinde yaptığı çalışmaya yakın oldu mu burnun?

Evet canım dediğim gibi ben dr umdan çok memnun kaldım herkese de taviye ediyorum zaten :) muhammet beye kuzenim ameliyat olmuştu, tabi birkaç sene oluyo burnu iğrenç oldu bilgin olsun. Hem nefes problemi hemde çökmeleri oldu :( ondan sonra ben de çok korkmuştum vazgeçmiştim ameliyat olmaktan.

Uyardığın için çok teşekkür ederim mahpeyker, gerçi fiyatı çok olduğundan ve kalın deri muhabbetinden onda ameliyat olmaya ikna olmamıştım ama olsun :)

Evet Aylinmimi Aylinmimi :) ben de bayıldım minicik burunlar yapıyor. Bana yaptığı photoshop burun tasarımı da öyle oldu galiba olucam kendisşne ameliyat :) burdan yorum okumam da iyi oldu tabi

kendisi ile bi konustum instagramda 2500 € istiyor... benim daha uçak biletlerim otel masraflarim var malesef biraz fazla olacak benim için üzgünüm :(

Aslında bana da fazla bi fiyat söylemişti :) indirim isteyince baya indirdi. İstersen tekrardan yaz Aylinmimi Aylinmimi tüm dr lar indirim yapıyor zaten konuşunca :)

bende indirim istedim kizlar budcem hafif dedim ... 2500 eurodan 2250 euroya yaparim dedi sizce indirim hesaplimi ?

Canım bence sen hocaya tekrar yaz :) hocam çalışmalarınızı çok beğeniyorum size ameliyat olmak istiyorum ama bütcem yetmiı 2250 euro demiştiniz 2000 euro ya yapar mısınız fln die Bence kesin kabul eder.bi sansını dene enazından Aylinmimi Aylinmimi

Canım bence sen hocaya tekrar yaz :) hocam çalışmalarınızı çok beğeniyorum size ameliyat olmak istiyorum ama bütcem yetmiı 2250 euro demiştiniz 2000 euro ya yapar mısınız fln die Bence kesin kabul eder.bi sansını dene enazından Aylinmimi Aylinmimi

oldu biraz ugrasiyim haklisin :) yaptigi burunlar çok dogal bayiliyorum bir türlü doktor seçemedim kendimi beceriksiz hissetmeye basladim ama türkiyeye pek gidemigince insan mecbur kaliyor iste burdan forumlarda falan arastirmaya.

haklisin tatlim ben kapisini çaliyim :) tesekkür ederim

Back
X