Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto atabilir misin cnm ozeldenMERHABA BEN REŞİY BEYE 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM,ÇOK MEMUNUM.KENDİSİ ÇOK İLGİLİ GÜLERYÜZLÜ VEİŞİNİN EHLİ BİRİ.HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK GÜVEN VERİYOR NE İSTERSENİZ ONU YAPIYOR.BEN TAVSİYE EDERİM KESİNLİKLE :)
Bende Fransada yasiyorum. Belki Turkiye'ye gidecem burnum için.. Baris Cakir ve Nuri Soysali gormek istiyorum. Ama yorum yok burada....
moi je pense à me faire opérer à ankara les filles à istanbul ils exagèrent trop sur les prix ...
Ben o iki doktoru hic arastirmadim da cok pahali diye :) 18 bin tl den basliyor diye :))
Merhaba canım. Yuvana Turkayın burnunu yaptığını nereden biliyorsun? Şüan resimlere baktım,çok güzel olmuş. Ve fiyat ta bana uygun. Acaba Barış Çakır da kaç?Nuri Soysal 2500 euros sanirim bence normal fiyat, ( Tuvana Turkay'in burnunu yapti= harika oldu). Baris Cakir evet çok pahali ama kendisi surekli burun yapiyor.
Merhaba, Resit burak Kayani konun sayesinde ögrendim ve bende baktim) gercekten cok güzel yapmis, benim önem verdigim noktaya dikkat cekmesi dahada bi ona dogru yönlendirdi. Bende mesaj atip sordum ücreti ne kadar diye. TL olarak söyledi, ve euroya cevrildiginde senin bütcenin bayagi altinda aslinda. Dogrusu sasirdim neden 2500€ dedigine.Merhababen fransada yaşayan bir türk vatandaşıyım ve istanbulda rinoplasti ameliyatı olmak istiyorum (yazım hataları için şimdiden özür diliyorum)
Bir kaç sorularım var...
- Hangi doktor / hastane ? 2000€ verebilirim (yaklaşık 6000 tl)
- Reşit burak kayan hakkında bilgileriniz varmı ? / Esteworld ve boğaziçi tıp merkezi hakkında peki ?
- Ne kadar süre türkiyede kalmam lazım ve annemle gelebilirmiyim ?
Çok teşekkur ederim![]()
Merhaba canım. Yuvana Turkayın burnunu yaptığını nereden biliyorsun? Şüan resimlere baktım,çok güzel olmuş. Ve fiyat ta bana uygun. Acaba Barış Çakır da kaç?
Sağol canımgazeteciler oyle soyluyor,
Baris Cakir 5000 euros yada 5800 euros.
Nuri Soysal 2500 euros sanirim bence normal fiyat, ( Tuvana Turkay'in burnunu yapti= harika oldu). Baris Cakir evet çok pahali ama kendisi surekli burun yapiyor.
2500 euroysa iyi hic arastirmadigima pahali sanmistiim :) o da yakinda yukselir ozaman tuvanayi yaptiysa.
Eğer hala ameliyat olmadıysanız Reşit Burak Kayanı asla tavsiye etmem aslaben de reşit burak kayan ı daha yeni gördüm burada ama ameliyat yaptıran ve memnun kalan var mı yakın zaman da tavsiyelerinize ihtiyacım var 1 yıldır doktor arıyorum ve hala karar veremedim![]()
henüz ameliyat olmadım ama neden öyle dediniz acaba ?Eğer hala ameliyat olmadıysanız Reşit Burak Kayanı asla tavsiye etmem asla
çünkü ben ameliyat oldum ve şuan revizyon olacağımhenüz ameliyat olmadım ama neden öyle dediniz acaba ?
Merhaba, Reşit Burak beye ne ameliyatı oldunuz? Neden memnun kalmadınız? Ben de kendısıne operasyon yaptrmayı dusunuyorum.çünkü ben ameliyat oldum ve şuan revizyon olacağım