Yurtdisindan gelip burun estetigi olmak

merhaba, ben de bu yaz belcikadan gelecegim izmirde sezgin beye yaptirmak istiyorum. gecen kis arkadasim istanbulda resit beye yaptirdi simdi kendisi memnun, ama o doktor hakkinda hem iyi hem de kotu yorumlar okudum heralde biraz sansa iyi yapiyor

Arkadaşlar reşit beye ameliyat oldum yaklaşık 1 buçuk yıl geçti bugün tesadüfen bu sayfada gördüm, bakın bu tarz doktorlar haftada 20 tane en az burun ameliyatı yapıyor ve siz ameliyattan memnun olsanız bir daha girip internette doktorunuzu araştırır mısınız? Tabi ki hayır. Yani buraya yazanlar bu doktorların bu kadar hastaları içinde 2 3 kişi memnun olmayanlar, memnun olanlar benim gibi bir daha doktorunu aratmaz forum sitelerinde

merhaba, ben de bu yaz belcikadan gelecegim izmirde sezgin beye yaptirmak istiyorum. gecen kis arkadasim istanbulda resit beye yaptirdi simdi kendisi memnun, ama o doktor hakkinda hem iyi hem de kotu yorumlar okudum heralde biraz sansa iyi yapiyor

Bende bu yaz belcikadan geliyorum, doktorum salih emre uregen :)

Merhabalar,
Bende belcikadan amelyat olmak istiyorum... kizlar nasil gecti vs vs bana bildirebilirmisiniz lutfen? Birde bir zahmet once ve sonraki halinizi cekip atabilirmisiniz lutfen... :(

Merhaba, bende turkiyede yasamiyorum. Istanbul kadikoyde kaliyorum ve orda dr Hasan poyraz var. Gecen cuma 30 haxiran ameliyatimi oldum. Fiyati 6.000 tl gayet uygun icinde hersey var. Ozel hastanede yapiyor Caginer hastanesinde. Istersen bir arastir

Ben ameliyat suresi ixin 10 gunumu ayirdim ondan sonra tatile gidecem

Merhaba, bende turkiyede yasamiyorum. Istanbul kadikoyde kaliyorum ve orda dr Hasan poyraz var. Gecen cuma 30 haxiran ameliyatimi oldum. Fiyati 6.000 tl gayet uygun icinde hersey var. Ozel hastanede yapiyor Caginer hastanesinde. Istersen bir arastir

Ben ameliyat suresi ixin 10 gunumu ayirdim ondan sonra tatile gidecem
nasil gecti amelyat? Umarim hersey istedigin gibi gecmistir? Acik mi kapali yontemi mi uyguladi?

Öncelikle herkeze merhaba bende cuma günü ameliyat oldum bulgarıstanda yaşıyorum perşembe günü istanbuldaydım aynı gün muayne çizim tahliller yapıldı sabah 6:15 ameliyata alındım 3 saate yakın sürdü akşam üstğ 4 gibi taburdu oldum ist yaşadığım şehre aşa yukarı 5 saatlık mesafede saat 11 gibi evdeydim ist trafiği sınır kapısında yoğunluk derken anca birinci gün dıktorumunn tüm buz uygulaması ısrarlarına rağmen yapamadım çok gıcık edici bir durum ikinci gün baya şişdim biraz morardı sol taraf çunku baya uğraşmuş sol tarafla bu gğn 4. Günüm daha ıyıyım şişlkler baya indi önümüzdeki pazartesı atel ve tamponlar alınacak çok heyecanlıyım bu arada doktorum doç. Dr şaban çelebi 6000 tl ye oldum şimdilik memnunum çok ilgili bır doktor

Cnm bende burak beye rinoplasti ameliyatı oldum ve hiç memnun değilim. burun ucum düşük burun sırtı kalın ve kanatlarım geniş. bende instagramdan takip ederek beğenerek gittim görüşmemizde iyi geçti güleryüzlü insanı ısıtıyor ama keşke biraz daha araştırsaydım diyorum.revizyon olacağım kendisine hatasını düzelttirmelimiyim yoksa güvenmeyip başka doktora mı olmalıyım bilmiyorum

16 eylülde muayene randevusu aldım Burak beye. sayfasına bakarak yaptığı burunları çok çok beğendim ama internette doktorla ilgili çok fazla yorum yok. Şimdi bide sizin yorumunuzu okuyunca iyice kararsız kaldım.

Arkadaşlar reşit beye ameliyat oldum yaklaşık 1 buçuk yıl geçti bugün tesadüfen bu sayfada gördüm, bakın bu tarz doktorlar haftada 20 tane en az burun ameliyatı yapıyor ve siz ameliyattan memnun olsanız bir daha girip internette doktorunuzu araştırır mısınız? Tabi ki hayır. Yani buraya yazanlar bu doktorların bu kadar hastaları içinde 2 3 kişi memnun olmayanlar, memnun olanlar benim gibi bir daha doktorunu aratmaz forum sitelerinde

memnun musunuz sonuçtan peki. rica etsem fikir verirmisiniz

merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama ben sizin gibi düşünmüyorum 17 haziranda ameliyat oldum Reşit Burak Kayan hocaya çok memnun kaldım.

Merhaba kizlar:)
Aranizda Resit Burak Kayana ameliyat olan oldu mu? bende norvecten gidip ameliyat olmayi dusundum, fotolarini instagramda görunce fiyat sordum bana 6500 tl dedi (1300 euro civari)..Ben sahsen Volkan Kahya, ali timmur akkus ve emre urgen arasinda akldim. Emre bey fiyatlari pahali bana göre, volkan bey 6000 tl demisti. Sizce hangisine olmaliyim? Kafam cooook karisik:D

Bu arada klavye hatasi icin de özur dilerim..

Merhaba kizlar:)
Aranizda Resit Burak Kayana ameliyat olan oldu mu? bende norvecten gidip ameliyat olmayi dusundum, fotolarini instagramda görunce fiyat sordum bana 6500 tl dedi (1300 euro civari)..Ben sahsen Volkan Kahya, ali timmur akkus ve emre urgen arasinda akldim. Emre bey fiyatlari pahali bana göre, volkan bey 6000 tl demisti. Sizce hangisine olmaliyim? Kafam cooook karisik:KK70:

Bu arada klavye hatasi icin de özur dilerim..
Ali murat akkus ve salih emre uregen cok basarili ve tanilmis doktorlar

Canim benim aklimdan da emre urgen geciyor, ama fiyat pahali, 11 bin ve uzeri demisti bana. Volkan kahya hakkinda bilgin var mi? yorumlara baktim ve bir olumsuz yorum bulamadim..

Back
X