yurtdisindan gelip de turkiyede tup bebek yaptiranlar buraya!!!

selam kizlar,bende ilk tedavimi almanyada gördüm,ama malesefki burdaki doktorlarin bilgisi yeterli degil diye ikinci denememi türkiyede uygulamaya karar verdik.
Esim su an türkiyede vede merkezimizle (ankara maya tüp bebek merkeziyle)görüsmesini yapti insallah ocak adetimle ben tedavime basliycam,subat ayinda bende trye gidip orda insallah sonuclandircam.

ınsallah guzel sonuclar elde edersın..ben de kayserı de yaptırdım. doktorum aynı zamanda acıbademın dru. ben hamıle kaldım. ama bagırsak enfeksıyonu oldugum ıcın dusuk yaptım. sımdı tekrar dondurulmuslarla denıycem. bakalım hayırlısı..

asuman_ subatta isleme basliyordu, tedavi sonucu nedir yazmamis.
Ben forumunuzu okudum biraz, aranizda sadece GÜNDOGDU saniyorum nikiyle yazan arkadasa katiliyorum. Millet TR den amerikaya yurtdisina gidiyor. TR deki doktorlar icin disaridan verilen hormonlor vücudu nekadar rahatsiz ediyo, bi kan tahlili bile yapmiyor, isleme basladiktan sonra. Belki hormon yüklemesi o vücuda fazla..... Ay anlatamiyorumki, yinede Allah hepinizi basarili etsin, evlatlarinizi kucaklariniza alirsiniz. Ama embriyo kalitesizse buna dünya doktorlari hicbisey yapamaz. Sperm sorunu olanlar keciboynuzu vede nohut kürü yapsin Microya baslaadan 3 ay önce. Yani doktorlarin elindede bence bisey yok, Allah nasip edicek evladi insana. Onlar vesile. Döllenmis iyi kalitede embriyo bile canlanmiyo anlicaniz hersey nasip.
Ama ben Almanyada yasayanlara Münihe gelmelerini tavsiye ederim. Suudi Arabistandan bile bir sürü cift sadece tedavi olmak icin buraya geliyor. TR deki doktorler benim gözümde tüccar. Ha cok basarili olsalar, bu forumlarda binlerce kadin 6, 7, 8, 10 denemeden bahsediyorlar. Bence biraz daha realist olalim hepimiz. Saglicakla kalin

merhaba bayanlar ben fransadayim bir seyi merak ettim yasadiginiz ulkede devlet tup bebegi karsilamiyor mu? burda yuzde yuz 4 kere karsiliyor.
yoksa buna ragmen mi turkiyeyi ozel olarak tercih ediyorsunuz? oyleyse nedenini ogrenebilir miyi? bizde burda asilama ya da tup bebek surecine gecmek uzereyiz. herkese en kisa zamanda saglikli hamilelikler. Insallah gerek bile kalmadan dogal yoldan hamile kaliriz.

Neden mi Türkiye? 2011 yılından beri hastanede bana ve eşime tahliller yapılıyor ve hâlâ aşılamaya bile gelemediler. Üstelik ikimizdede bir sorun olmamasına rağmen .. Test yapıyoruz altı ay geçti bunlar olmaz yenisi.. Başa sarıyoruz yeniyi yapıyoruz hastanenin doktoru değişiyor arayıp haber bile verilmiyor ! Biz arıyoruz, bize denilen ' neden aradınız, biz rdv vericez size dönücez' toplam hastanede üç doktor değiştirdim !.. Kendileri çalıp kendileri oynuyor !.. Olanda bizim hayallere oluyor .. Bütün imkanlarım buraya uygun olsada kısmette Ocak ayında Türkiye' de deniycez .. Allah herkesin gönlüne göre versin ..

Vesselam ...

Merhaba arkadaslar size bi sorum olacak. Ben bir Ay sonra tup bebek tedavisi icin yurtdisindan gelecegim. Hazirliklar icin bana dogum kontrol hapi onerildi adetim icin planli olsun diye. Bugun 30 agustos basladim. Ekimin Ilk haftasi adetim olabilir mi? Son adet gunum 17 agustos basladi. Ve nezaman o dogum kontrol hapini birakmam gerekiyor ? Yurtdisindaki doktorlara guvenmiyorum. Ve Biraz ters gittiler Orda neden tup bebek yaptirmiyorum diye net bir Cevap vermediler. Cevabiniz icin Simdiden Cok Tesekkur ederim saygilar..

Back
X