yurtdisindan gelip de turkiyede tup bebek yaptiranlar buraya!!!

bende belcikada yasiyorum konya aksehirden
peki hangi hastanede yaptirdiniz birde sizin sorun neydi

ben konyada meramda kaliyorum.mehmet colakoglunda yaptirdim ilk denememi.selcuklu hastanesinde.bizdeki sorun bende pko var esimde varikosel ve sperm hareketliligi az.insallah ikinci denememe ocakta maya tup bebekte baslicam
allah yar ve yardimcimiz olsunturkbayragi

merhaba bayanlar ben fransadayim bir seyi merak ettim yasadiginiz ulkede devlet tup bebegi karsilamiyor mu? burda yuzde yuz 4 kere karsiliyor.
yoksa buna ragmen mi turkiyeyi ozel olarak tercih ediyorsunuz? oyleyse nedenini ogrenebilir miyi? bizde burda asilama ya da tup bebek surecine gecmek uzereyiz. herkese en kisa zamanda saglikli hamilelikler. Insallah gerek bile kalmadan dogal yoldan hamile kaliriz.

nisa 89 meryem42 alinyazimkaderdimsin tedavileriniz hayirli olsun insaallah en kisa zamanda baslarsiniz ve guzel haberlerinizi aliriz insaalllah bende yurt disindayim gecen sene tr de bir tup bebek yaptirdim buraya gelince kaybettim uc haftalikti bu s ene burda yaptirdim dis gebelik oldu ilkinde normal hamile kaldim oda dis gebeleikti ben artik hamile kalmaya bile korkar oldum cesaretimi cok kaybettim bu defa bazen gitsemmi acaba tr ye diyorum sorununda tam ne oldugunu bilemiyorum ki insaallah bir gun bizde bebeklerimize kavusuruz

sagol insallah herkes kavusur bebislerine
ben de ilk denememde dis gebelik oldu ikincisinde de kimyasal gebelik oldu allahim insallah bu sefer yuzumuzu guldurur

ben konyada meramda kaliyorum.mehmet colakoglunda yaptirdim ilk denememi.selcuklu hastanesinde.bizdeki sorun bende pko var esimde varikosel ve sperm hareketliligi az.insallah ikinci denememe ocakta maya tup bebekte baslicam
allah yar ve yardimcimiz olsunturkbayragi

:Saruboceq:insallah hepimiz pozitif sonucu goruruz allahin izniyle
bende konya eurofertil gidecem benim turkiyede ilk tedavim olacak
burda iki kere denedik ilkinde dis gebelik oldu ikincisinde de kimyasal gebelik oldu

merhaba bayanlar ben fransadayim bir seyi merak ettim yasadiginiz ulkede devlet tup bebegi karsilamiyor mu? burda yuzde yuz 4 kere karsiliyor.
yoksa buna ragmen mi turkiyeyi ozel olarak tercih ediyorsunuz? oyleyse nedenini ogrenebilir miyi? bizde burda asilama ya da tup bebek surecine gecmek uzereyiz. herkese en kisa zamanda saglikli hamilelikler. Insallah gerek bile kalmadan dogal yoldan hamile kaliriz.

merhaba bende belcikada yasiyorum burda da karsiliyor devlet
ben burda 2 kere denedim ama olmadi bence turkiyedeki hastaneler daha basarili tabi allah ol dedikten sonra olur tedaviler bir vesile

merhaba

almanyada ilk 3 denemede sigorta 50 % karsiliyor, bukadar.

sonraki denemelerde hepsini ciftler ödemek zorunda.

bayada masrafla burda.

TR de daha uygun fiyati.

sevgiler

fransada devletin karsilamasi Masallah cok iyiymis o zaman. neresi daha iyi bence bilemeyiz her ulkede cok iyi merkezler olduguna eminim.
zaten olucaksa her yerde olur diye dusunuyorum tup bebekte tedavi cok klasik, her adimi her yerde ayni, labratuvarin iyi olmasi cok onemli sanirim.
yolumuz zor ve uzun bayanlar Insallah en kisa zamanda mujdeyi veririz birbirimize.

selam kizlar,bende ilk tedavimi almanyada gördüm,ama malesefki burdaki doktorlarin bilgisi yeterli degil diye ikinci denememi türkiyede uygulamaya karar verdik.
Esim su an türkiyede vede merkezimizle (ankara maya tüp bebek merkeziyle)görüsmesini yapti insallah ocak adetimle ben tedavime basliycam,subat ayinda bende trye gidip orda insallah sonuclandircam.

selam kizlar,bende ilk tedavimi almanyada gördüm,ama malesefki burdaki doktorlarin bilgisi yeterli degil diye ikinci denememi türkiyede uygulamaya karar verdik.
Esim su an türkiyede vede merkezimizle (ankara maya tüp bebek merkeziyle)görüsmesini yapti insallah ocak adetimle ben tedavime basliycam,subat ayinda bende trye gidip orda insallah sonuclandircam.

sana katiliyorum asuman bencede burdaki doktorlarin bilgisi ilgisi yetersiz
bende burda 3 asilma 2 tup bebek denedim ama olmadi
bizde cuma gunu allahin izniyle turkiyeye gidiyoruz insallah hersey yolunda giderse ocak adetimle tedaviye baslicaz allahin izniyle
rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

sana katiliyorum asuman bencede burdaki doktorlarin bilgisi ilgisi yetersiz
bende burda 3 asilma 2 tup bebek denedim ama olmadi
bizde cuma gunu allahin izniyle turkiyeye gidiyoruz insallah hersey yolunda giderse ocak adetimle tedaviye baslicaz allahin izniyle
rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

canim insallah hersey gönlünce olur,tedavin simdiden hayirli olsun güzel ahberlerini beklyioruz ALLAH yüzüne bakar insallah

merhaba bende fransa da yaptirdim 2 kere olmadi embriyolar kaliteli degildi
bizde turkiye de iyi bir hastane de yaptiralim diyoruz belki laboratuar sartlari fark ettirirmi diye
arkadaslar sizce faydasi olur mu
eger gidersek memorial da dusunuyoruz
kismet artik

merhaba bende fransa da yaptirdim 2 kere olmadi embriyolar kaliteli degildi
bizde turkiye de iyi bir hastane de yaptiralim diyoruz belki laboratuar sartlari fark ettirirmi diye
arkadaslar sizce faydasi olur mu
eger gidersek memorial da dusunuyoruz
kismet artik

canim bence kesin türkiyede yaptir benim esim su an türkiyede ve dün bizim tedavi olcamiz merkeze gitdi ordaki imkanlar yurtdisindan cok farkli bence hic düsünme direk türkiye turkbayragi de

cok enterasan dedikleriniz kizlar, neye dayanarak yaziyorsunuz turkiyede olmasi daha iyi derken, aciklarsaniz bizde burda yaptirirken dikkat ederiz o hususlara bana turk doktorum, fransadasin ucretsiz ve bize gore cok daha iyi labratuvar sartlarina sahipler niye bekliyorsun tup bebege gecmeye demisti??? kafam karisti sizin bu tepkilerizden. fransada olanlarin dikkatimi cekmesi gereken konular varsa yazarsa sevinirim.

cok enterasan dedikleriniz kizlar, neye dayanarak yaziyorsunuz turkiyede olmasi daha iyi derken, aciklarsaniz bizde burda yaptirirken dikkat ederiz o hususlara bana turk doktorum, fransadasin ucretsiz ve bize gore cok daha iyi labratuvar sartlarina sahipler niye bekliyorsun tup bebege gecmeye demisti??? kafam karisti sizin bu tepkilerizden. fransada olanlarin dikkatimi cekmesi gereken konular varsa yazarsa sevinirim.

ben iki kere burda yaptirmis birisi olarak sana aciklayayim
ama benimki olmadi seninki olur kismet isi birazda
bben fransizcayi tam bilmedigim icin tam istediklerimi konusamiyorum
simdi benim esimin sperm sayisi ve hareket sorunu oldugu halde mikro enjeksiyon degilde tup bebek yaptilar
yani mikro yu ucuncude yapiyorlarmis ki ben deneme tahtasi degilim
birde transferden sonra verdikleri ilac sinirli kanunlara gore yasakmis
ben yalvara yalvara ikincide tutunmaya yardimci igne istedim oyle verdiler
benim durumum biraz farkli ben hipoluyum mutlaka tutunmaya yardimci ilaclar kullanmam lazim burda vermiyorlar
bu konularda aslinda benimde kafam karisik arkadasim umut dunyasi
tr yedeki doktorlari ariyoruz derdimizi anlatiyorum sakin orda bir daha denemeyin diyor
dediklerine gore laboratuar sartlari daha iyiymis turkiyenin

ben sana kisa bi cekilde benim yasadiklarimi anlatayim.ben ilk tedavimi burda almanyada bi asilamayla baslatim aslima termini belli oldu dönem benim esim varizlerini aldirdi ama bizim terminimiz belli oldu icin burdaki doktor narkozun spermleri etkilemiyceyni slöyledi ve uyguladi asilamayi,sonuc negativ,biz doktoru degistirip baksa bi yerde tedavi olmaya basladik,onlar sadece kan kontrollu ve rahim kontrollu ederek tedaviye basladi ,on tedavi yada ek bi ilac yoktu,normal tüp bebek tedavisini uyguladi ve sonuc gene negativ.....
esim dün türkiyedki merkezle görüsdü ve benim kesin bi ön tedavi görmek zorunda oldumu söylemi vede esimin spermleri gücsüz oldu icin ona bile tedavi uyguluyorlar ama malesffff böyle bir sey almanyada yok...

tesekkur ederim kizlar; avrupada test konusunda bazi doktorlar test manyagi her turlu testi istiyor bazilari ise israr edersen belki veriyor. bunu bende farkettim. neyseki benim doktorum test manyagi olanlardan. yalniz sperm sorunu olursa fransada mikro yerine once klasik denemelerinin nedeni eger sperm cok sorunlu degilse tabii, mikro da dusuklerin daha cok olmasi nedeniyle klasik yontemi tercih edilir die aciklamisti doktorum.keykeycim icin rahatlasin die yaziyorum bunu, dollenme zaten olmussa negatif denemende, mikro yerine klasik yontemle olmasi daha iyi demisti benim doktor. o yuzden ucuncusunde yapiyorlardir sonucta dollenme hic olmasaydi o gun sana bile sormadan mikro yaparlardi.tabii bir de doktorun bana dedigi tup bebekte iki ciftin nedenleri ayni olsa da cok farkli kriterler goze alinarak yontem belirleniyor.
ama dil konusunda cok haklisin bende de ayni dert var, ingilizce konusulan bir merkez secmeye caliscagim o yuzden.
tabii ulkemizde kendimizi daha rahat hissedecegimiz kesindir bu da tedaviyi cok etkileyecektir; once morel.
bakalim bana uygulandiginda ben hangi dertlerle gelecegim buraya Insallah ilkinde basaririm. nasip isi kizlar biraz da, Allah ol dedikten sonra imkansiz denen ne ciftler dogal yoldan hamile kaliyor.
keykey progesteron ignesinden bahsettin sanirim, cok zorlayinca verdiklerini ogrenmem cok iyi oldu, cok tesekkurler yazdigin icin. kaymaklim arkadasimiz kesinkez verilmiyor die turkiyeden getirtiyor, ona da yazmali bunu.
bol sanslar hanimlar her sey gonlunuzce olsun Insallah.

keykey son olarak bir sey takildi gozume yazinda, turkiyedeki sakin orda denemeyin der tabii cunku para kazanicak sizden, labrutavarin fransa sartlarindan daha iyi olmasi nasil mumkunki??? tum teknolojiyi avrupadan ozellikle fransadan getirtiyorlar ya da almanyadan. her ulkede de mutlaka cok cok iyi merkezler vardir buna eminim ama genelleme yaparak turkiyenin burdan daha iyi teknolojiye sahip olmasi mumkun degil.ama sdece dil konusu turkiyeyi secmeye ya da senin kendini turkiyede daha rahat hissetmen turkiyeyi tercih etmende yeterli bir neden tabii.
paristeysen sana kendi dotorumu onerebilirim.
Insallah en yakin zamanda mujdeyi verirsiniz kizlar, kendinizi turkiyede daha rahat hissediyorsaniz bu neden bile yeterli zaten.

gundogmadan
canim ben parise cok uzagim ama sansliymissin doktorun sana herseyi detayli anlatiyor
benimki oyle degildi maalesef fazla konusmazdi
ama hakkini yemeyeyim her turlu testi yaptirdi en son tedaviye basladi
canim bizde embriyo dolleniyor ama kaliteli olmuyor ve de gelisim duruyor nedense
sanirim yumurtadanmis
insallah ilk denemende hamile olursun
bizimkide kismette nerdeyse artik

Back
X