tesekkur ederim kizlar; avrupada test konusunda bazi doktorlar test manyagi her turlu testi istiyor bazilari ise israr edersen belki veriyor. bunu bende farkettim. neyseki benim doktorum test manyagi olanlardan. yalniz sperm sorunu olursa fransada mikro yerine once klasik denemelerinin nedeni eger sperm cok sorunlu degilse tabii, mikro da dusuklerin daha cok olmasi nedeniyle klasik yontemi tercih edilir die aciklamisti doktorum.keykeycim icin rahatlasin die yaziyorum bunu, dollenme zaten olmussa negatif denemende, mikro yerine klasik yontemle olmasi daha iyi demisti benim doktor. o yuzden ucuncusunde yapiyorlardir sonucta dollenme hic olmasaydi o gun sana bile sormadan mikro yaparlardi.tabii bir de doktorun bana dedigi tup bebekte iki ciftin nedenleri ayni olsa da cok farkli kriterler goze alinarak yontem belirleniyor.
ama dil konusunda cok haklisin bende de ayni dert var, ingilizce konusulan bir merkez secmeye caliscagim o yuzden.
tabii ulkemizde kendimizi daha rahat hissedecegimiz kesindir bu da tedaviyi cok etkileyecektir; once morel.
bakalim bana uygulandiginda ben hangi dertlerle gelecegim buraya Insallah ilkinde basaririm. nasip isi kizlar biraz da, Allah ol dedikten sonra imkansiz denen ne ciftler dogal yoldan hamile kaliyor.
keykey progesteron ignesinden bahsettin sanirim, cok zorlayinca verdiklerini ogrenmem cok iyi oldu, cok tesekkurler yazdigin icin. kaymaklim arkadasimiz kesinkez verilmiyor die turkiyeden getirtiyor, ona da yazmali bunu.
bol sanslar hanimlar her sey gonlunuzce olsun Insallah.