Slm. Ani bi kararla haftaya ameliyat günümü aldım. Kısmet olursa inşaallah haftaya Perşembe günü Muhammet Dilbere ameliyat olacağım. Çok karmaşık duygular içindeyim su an. Yıllardır isteyip hayal ettigim gün bu kadar yakinken birtaraftanda her an vazgeçebilir bir durumum var. Sizlerden ricam ise; benim gibi yurtdişından estetik için istanbula gelen oldumu? Bu süreçte neler yaşadınız?bu ameliyat sizler ne kadara mal oldu? İstanbulu hiç bilmiyorum ve tanıdığımda yok. Geri dönüş gününe kadar yani yaklaşık 10 gün Hotel'de kalacağım.lütfen karşılaşabileceklerim konusunda bana yardım edin. Şimdiden okuyan cevap veren herkese çooook teşekkür ederim.
Slm. Ani bi kararla haftaya ameliyat günümü aldım. Kısmet olursa inşaallah haftaya Perşembe günü Muhammet Dilbere ameliyat olacağım. Çok karmaşık duygular içindeyim su an. Yıllardır isteyip hayal ettigim gün bu kadar yakinken birtaraftanda her an vazgeçebilir bir durumum var. Sizlerden ricam ise; benim gibi yurtdişından estetik için istanbula gelen oldumu? Bu süreçte neler yaşadınız?bu ameliyat sizler ne kadara mal oldu? İstanbulu hiç bilmiyorum ve tanıdığımda yok. Geri dönüş gününe kadar yani yaklaşık 10 gün Hotel'de kalacağım.lütfen karşılaşabileceklerim konusunda bana yardım edin. Şimdiden okuyan cevap veren herkese çooook teşekkür ederim.
Ben de ayni senin gibi hissediyorum canim. Yillardir istedigim birsey bu ama 2 sene once son anda vazgectigim gibi yine vazgecmekten korkuyorun. Etrafindaki insanlarin ne dedigine kulak asma her kafadan bi ses cikiyo. Benim kararimi degistirmeme onlar sebep oldu. Bu sene Eylul de dugunum var keske ozaman yaptirsaydim diye ne kadar pismanim ama vardir bi hayir. Dugunden once mutlaka olmak istiyorum bu sefer
Ameliyat gununu hemn alabildinizmi?
Bence vazgecmeyin planinizi yaptiysanz korkulacak bisey oldugunu da dusunmuyorum saglikli gunler diliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İzmirde 3000 tl cerrahların ücreti.İstanbulda gereksiz bir pahalılık var.Euro olarak düşünürseniz çok fazlaya mal oluyor
Slm. Baya pahalıya mal olacak benim için. Ama yıllardır araştırmalarım sonucu Muhammet D ilberden başkasına içim ısınmadı. Dediğiniz gibi 3000 tl yapan doktorda var benim memleketimde.yani kendi memleketimde olsam , Hotel'de kalmak zorunda değilim dünya bi kolaylık olur maddi- manevi benim için. Ama gel görki içimde sadece Muhammet beye karşı güven hissi var. Zaten ben her zaman işin zor olanını secerim maalesef.
Benim verdiğim fiyat izmirin en iyi cerrahlarından birinin fiyatı.İstanbulda hayat pahallı olduğu için fiyatları yüksek.en fazla 3500 öder burda hastalar.Zaten yazın sırf yurtdışında yaşayanlar ameliyat oluyorlar bir çoğu da istanbuldan geliyor.hayatında hiç izmirde bulundun mu bilmem ama burada insanlar mutlu yaşar çoğu stresten uzaktır.Maddi kaygı yoktur.Fiyatla kalite tutmayabilir dikkatli ol önceki hastaların burunlarına bak bence
izmiri iyi bilen biri olarak katilmiyorum sana malesef insanlarin maddi kaygisi yasadisi sehire bagli deyildir kisiye baglidir mutlulukda öyle .Izmirdeki profosör doktora 10 dakikalik muayne ve cok israrim üzeri yaptigi ayak üstü uyduruk tasarimda anladim vede ödedigim 350 tl
öncelikle belirtmek isterimki dogru bir karar vermissin muhammet beyi secmekle. Bende senin gibi yurddisinda yasiyorum canim istanbuldada kalacak yerim yok ben mart ayinda 1 haftaligina esimle birlikde sadece ön görüsme icin gittim kararimi kesin verebilmek icin Muhammet bey cok mütevazi ve basarili bir doktor daha önceden baska 2 doktorlada görüsmüsdüm hatta birisi izmirde idi arkadasin dedigi gibi fiyatida cok ucuzda hemde kendisi profosör estetisyen uzmaniydi ama yaptigi tasarim olsun hastaya yaklasimi olsun hic icime sinmedi hatta benim sülale izmirde yasiyor .Sonucda herkez birkez ameliyat olmak ister ! ilkismetse 12 Augstosda ameliyat olacagim bende otelde kalmam lazim esimle birlikte ama sonucda icime sinen doktorda olacagim icin icim rahat
Ha şunu da belirteyim benim ailem Hamburg'da yaşıyor.Hatta şu an ben de Hamburgtayım.Buradaki arkadaşlarım da estetik yaptırdı çoğuna ben yardımcı oldum hepsi de memnun kaldılar.Buraya rast gele yazmıyorum bilgi edinebilmeniz için yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?