Yurtiçi Kargo

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Devamlı Yurtiçi kargo ile çalışıyorum alma işlemlerimde fakat her seferinde eve teslim diyorum ama gelip dış kapıya ihbarname bırakıp gidiliyor .Aynı saatlerde mesela yemek siparişi veriyorum o geliyor ama kargo zile basıyormuş ben açmıyormuşum hatta 4 5 defa basıyorlarmıs ben acmıyormusum gidiyormus.Bu hafta içinde yaşadıgım 2. olay bu.Şubeyi aradım hastayım evde yatıyorum gelip almak zorundamıyım hep bunu yapıyorsunuz dedim.Telefondaki bayan oraya kadar gelip kargoya vermemek mantıklımı sizce arkadas geliyor zile basıyor acmıyorsunuz oda kagıt bırakıyor diyor.Devamlı aynı sey oluyor ben yalan mı söylüyorum evdeyim ve zile bile basılmıyor diyorum ki biliyorum 5. kata cıkmak zor geliyor asansör olmadan.Telefondaki bayan dıdırıd beni yalancı cıkarmaya calısırken tekrar o kargoyu eve istiyorum ben evdeyken bana gelmeyen kargoya subeye gidip hemde eve teslim ücreti ödeyemem dedim gelemez hanımefendi ihbar bırakıldıktan sonra eve gelemez dedi bende bir daha asla sizle çalısmam şimdi edebildigim yere sikayet edecem sizi dedim kapattım merkezlerine mail attım .Kızlar ben ne yapayım şimdi bunları nereye şikayet edeyim cunku kararlıyım gidip almam o kargoyu geri gitsin ama almam evime getirmeleri lazım.

Evet bizde işyerinde yurtiçi kargo yla çalışıyoruz kargomuz var gelip alır mısınız diyoruz ama gelmiyorlar
ertesi gün arayınca arkadaşlar gelmiştir mutlaka diyorlar sinirimi tepeme çıkarıyorlar
uyarmak lazım ama dediğiniz gibi nereye şikayet etsek....

şikayet var a yazıyorum ben oradan kesin dönus oluyormus ama pazartesi almazsam geri gönderilecek yarında tatil delirmemek elde değil birde ben yalancı cıktım ya

bana da aynı şeyi yapıyorlar çok sinir oluyorum.
ne zaman kargomun dağıtıma çıkmamasını istesem dağıtıma çıkarıyolar bi de ya da tam tersi.
hiç memnun kalmadım şimdiye kadar
ayrıca kargo ücretleri de çok pahalı!

şimdi ben gitti gidiyordan almıstım bişey zaten ordan indirimli geliyor kargo ama ben neden eve gelmeyen kargoya eve teslim ucreti ödüyorum her seferinde ya

bu durumdan bende şikayetçiyim :27:halbuki ben evdeyim zili felan kimse çalmadı bide geldik evde yoktunuz diye kağıt bırakıolar

aynısı bende oldu gecen hafta. beklediğim kargo 1 hafta gecikti ve 1 hafta bekledim evde. sonra geldi biz geldik evde yoktunuz dedi. kağıt da bırakmamış.

bende yurtiçi kargo ile yaşadığım bir olayı anlatmak isterim...ve hala olayın peşini bıraktığım için çok pişmanım...

geçen yıl evlilik yıldönümümüzde eşime yurtiçi kargo ile çalışan büyük bir elektronik mağazasından bir ürün aldım...üstelik gecikmesin diye biraz önce sipariş verdim...sonra bekledim, bekledim, bekledim gelmedi...önce mağazayı aradım, uzun zaman önce gönderildiğini söylediler, sonra kargo şirketini aradım ellerinde bekleyen öyle bir ürün olmadığını söylediler...bir orayı aradım bir burayı aradım ama aldığım ürünün nerede olduğunu bir türlü bulamadım...yıldönümümüzden bir kaç gün sonra aldığım ürün geldi ve ürünün üzerinde iki tane adres var..bir tanesi ürünü gönderen mağazanın yazdığı ürünün gelmesi gereken benim adresim diğeri işgüzar salak (hala kızgınım) kargo elemanının yazdığı benim 3 yıl önce ayrıldığım adresim...kargo görevlileri mağazanın yazdığı kargo adresine bakmaya tenezzül etmeyerek benim daha önceki kayıtlarımdan eski adresimi bulup ürünü oraya yollamışlar...telefonda bayağı bir tartıştım üste çıkmaya çalıştılar şikayet edeceğimi, maddi manevi tazminat davası açacağımı söyledim hatta uzun süre gönderilen faturaları sakladım...mağazayı arayıp kargoyu şikayet ettim...ve keşke dava açsaydım çok pişmanım...bunları okuyunca daha çok pişman oldum çünkü iş ahlakı olmayan adamakıllı çalışmayan bir şirket...annem bir kaç kez sizinle benzer sorunlar yaşadığı için asla yurtiçi ile çalışmaz ve ben de yanından bile geçmem...benim yapmadığımı yapın bence...tüketici herzaman haklıdır.........

benide delirtiyor bu kargo şirketi en son geçen hafta birbirimize girdik şubeyle ...bu kaçıncı ya dedim ne biçim iş ahlakınız var v.s başka şehirlerdeyken aynı durum bu son olsun dedim sizle daha iş yapmam !!!:47: kargo için 4 gün evde bekledim dışarı çıkamadım süpürge açamadım sinir oldum yok gelmediler aradım merkezi kargonuz gelmiş geri gönderilecek sizi evde bulamamışlar demezmi nasıl çıldırdım !geldilerse ihbarı niye yok kapıda dedim ...kurye geldi telefona gelmiş bey efendi kapı numarası olan 7 yi daire numarası olarak anlamış bakmış ev 4 katlı yanlış diye zile basmadan gitmişşşşşşşşşşşşş! dedim hemen getiriyosun onu yoksa peşini bırakmam dedim ! merkezlerini aradım söyledim...:36:
daha öncede 2 kez bekledim geldik bulamadık muhabbeti kağıt bırakıp gidiyor yukarı çıkmıyor zor geliyor ...en sonuncuyu pencereden yakaladım tesadüfen şikayet ettim falan ........offff deli ediyolar beni kapıya teslim parasını almayı biliyolar ama ........:24:

bide telefondaki kız ben konusmaya baslayınca ahizeyi yere koydu orda birilerine bişiler anlatıyor duyuyorum anlayınca ordamsıınız dedim 2 defa aldı eline hanımefendi şimdi oraya kadar gelip urunu bırakmamak sizce mantıklımı diyor bende o sinirler bagırdım siz bana yalancımı demek istiorsunz ben hastayım kalkıpta oraya gelemem o urunu bana getireceksiniz tekrar dedim nereden geliyor dedi gg den diyince aaa siz gelip alacaksınız dedi ya dedim urun eve teslim geliyor neden ben geliyorum dedim ama hanımefendi kurye gelmiş evde yokmussunuz 4 5 defa zile basmıs diyor dedimki tmm ben seni anladım demekki kulagımda sorun var sabahtan beri dısarı cıkmadım kargo gelecek diye ama bir daha sizinle asla çalısmam edebildigim yerede şikayet etcem dedim bişiler söylüodu kapattım tlfnu birde saygısızlar tamam kuryede sorun olmus fln deseler bi sekilde yumusarm gider alırım belkide ama hem eve teslim urun eve gelmiyor hemde geldik yoktunuz diyor bu hafta içinde 2. bu

Devamlı Yurtiçi kargo ile çalışıyorum alma işlemlerimde fakat her seferinde eve teslim diyorum ama gelip dış kapıya ihbarname bırakıp gidiliyor .Aynı saatlerde mesela yemek siparişi veriyorum o geliyor ama kargo zile basıyormuş ben açmıyormuşum hatta 4 5 defa basıyorlarmıs ben acmıyormusum gidiyormus.Bu hafta içinde yaşadıgım 2. olay bu.Şubeyi aradım hastayım evde yatıyorum gelip almak zorundamıyım hep bunu yapıyorsunuz dedim.Telefondaki bayan oraya kadar gelip kargoya vermemek mantıklımı sizce arkadas geliyor zile basıyor acmıyorsunuz oda kagıt bırakıyor diyor.Devamlı aynı sey oluyor ben yalan mı söylüyorum evdeyim ve zile bile basılmıyor diyorum ki biliyorum 5. kata cıkmak zor geliyor asansör olmadan.Telefondaki bayan dıdırıd beni yalancı cıkarmaya calısırken tekrar o kargoyu eve istiyorum ben evdeyken bana gelmeyen kargoya subeye gidip hemde eve teslim ücreti ödeyemem dedim gelemez hanımefendi ihbar bırakıldıktan sonra eve gelemez dedi bende bir daha asla sizle çalısmam şimdi edebildigim yere sikayet edecem sizi dedim kapattım merkezlerine mail attım .Kızlar ben ne yapayım şimdi bunları nereye şikayet edeyim cunku kararlıyım gidip almam o kargoyu geri gitsin ama almam evime getirmeleri lazım.

malesef aynı sorunları bende yaşadım iki defa.internetten sipariş verdim.kargoya verildiği günden beri 3-4 gün bekledim.kargom gelecek diye evden dışarı çıkmadım.en sonunda şubeye tel açtığımda dün eve geldiklerini ve evde bulamayıp ihbarname bıraktıklarını söylediler ama ben 4 gündür evdeydim ve kapıda hiç bir şekilde not falan bırakılmamıştı.eğer tel açıp sormasam önceki kargom gibi yine geri göndereceklerdi.
sonuçta şubeye gitmek zorunda kaldım ev şubeye dolmuşla 45dk.birde 3.50 yol parası+5 tl kargo benim sipariş astarı yüzünü geçti.yurtiçi kargo herzaman aynı hatayı yapıyor. :47:

bende 6 şubeli bi merkezde çalışıyorum ve sağlık sektörü olduğumuz için günü günüe kargolarımızın gelmesi gerekiyor. bir ara sürekli x şehrinde ki şubem bana kargo gönderdiğinde y şehrindeki şubeme gidiyordu. sürekli bi yanlışlık aksayan işler bekleyen hastalar gbi bir çok sıkıntı yaşamaya başladım... şubeye defalarca ikaz etmeme rağmen bir cevap gelmedi. bende dayanamadım bölge müdürlüğünü aradım nasıl bir ikaz aldılarsa o günbu gündür hiçbir yanlışlık olmadı.. direk bölge müdürlüklerini arayın kızlar anında etkioluyor.

bende yurtiçi kargodan şikayetçiyim cadde üstündeki evi bulamıyorlar pizzacı bile buluyor ama bunlar bulamıyorlar deli oldum yaa

bende birkere aynı durumu yasamıstım cok acil gitmesi gereken bir kargom vardı ve eve gelip alacaklar bekle bekle 1 saat oldu gelen giden yok akşam oldu iyice bi aradım neymiş gelmişler zile basmıslar acan olmamıs evde sizi bekliom ne diosunus dalgamı geciosunus dedim ama o kadar sinirlendim ki sonra öğrendim salaklar 1.kat ziline basacaklarına 2.kata basmıslar adımı söylemişler balkondan bakan kişiye o da zannetmişki bizim zile bastılar evde bulamadılar o yuzden onların ziline basıyorlar sanmış.sonra kargocular evde yok heralde 1.kat diyip gitmişler.aradım genel müdürlüğü şikayette bulundum sonrada mng ye söyledim evden teslim alınacak kargom var yardımcı olun dedim sağolsunlar cok geç olmasına ragmen geldiler.

kızlar korkuttunuz beni şimdi bu hafta yurtiçi kargodan 3 tane kargo bekliyorum..:26:
trendyol ve hepsiburadadan yurtiçiyle birşeyler alıp da sorun yaşayan oldu mu peki ?

ay geçen hafta beni azarladı bu şirketin elemanları haftasonu geldik evde niye yoktun dediler :53:

şubeden sonuç alamadım merkeze şikayet etmiştim bana sizi aradık ama ulasamadık bize tekrar dönun diye mail atmıslar !!

ogun bugundur aldıgım butun urunleri yurt içiyle göndermeyin diye yalvarıyorum 1 olsa hata bende derim ama aynı haftada defalarca geldik yoktunuz !! denilince hayatımdan yurt içi kargoyu cıkardım :51:

Back
X