- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Alan kimse onun adı yazar
kafam karıştı benmde kargo teslm edildi diyor ama alan aldğına dair haber vermedi. gerçi dha önce y.içi kargo ile paket yollamştm bana kendisine teslim edildi dye mesaj gelmişti ama başkası alıp o kişi işe gelince verilmişti kargoalanın adı yazar ama yurtiçi bu her türlü entrikayı barındırır bünyesinde
adrese teslim edildi diyor alıcı adı yazıyor ama alan kişi yani gönderdiğim kişi aldm demedi. bnde sormak istemyrm ofisten birileri aldıysa süprizi kaçmasn dyeBana kargonun biri benim adıma teslim edildiğine dair mesaj attı
Tarih saat ve damdan imzasına teslim edildi diye tabii teslim etmemişlerdi kavga deyim diye aradım yanlışlık olmuş kargo bizde dediler
Eşim ertesi gün gitmiş ona vermeyiz demişler ev gidin evde verelim diyorlarmış az bağrınmış ona vermişlerdi
Yurtici kargoda hersey olabilir normaldir
Eksiyi ac oku gulmekten yerlere yatarsiniyice mimlenmiş desenize
hahah dur bakaym :))Eksiyi ac oku gulmekten yerlere yatarsin
ince eler sık dokurum. öyle üstün körü geçemem birşeyleriCok pimpiriklisin..
olabilir size neBir kargo için 3 konu...
olabilir size ne
size ne kime aldığım hediyeyi ha çok merak ediyorsan söyleyeym hayır flörtüme almadım benm için çok değerli olan bir arkadaşıma aldım. flörtümde olmayack biri ve amacım süpriz yapmak kendisine. şimdi konumdan yandan yandan çıkabilirsinBize ne değil hanımefendi. Gözümüz kanadı sizin çoook edebi (!) aşklarınızla flört edeceksiniz diye açtığınız konulardan. Kargoda da kesin 13837. cü flörtünüze yolladığınız bir şey vardı ondan meraklandınız kalbımı basarım. Ay bankanacaksam da banlanayım içimde kalmasın.
Ayrıca ayrı ayrı konular açmak yasak, eski konudan devam edin diyor site yönetimi.
olabilir size ne
kible o zaman arkadaşım seni tutan birşey mi varBize ne diye bir şey yok.
Bize ne olsa kib butonu konmaz, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?