yurtiçi

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
yurtiçi kargoda alıcı kendisi almasada kargoyu teslim alan kişi kısmında adı yazarmı yoksa alanın adı mı yazar?

Alan kimse onun adı yazar

hmm

alanın adı yazar ama yurtiçi bu her türlü entrikayı barındırır bünyesinde
kafam karıştı benmde kargo teslm edildi diyor ama alan aldğına dair haber vermedi. gerçi dha önce y.içi kargo ile paket yollamştm bana kendisine teslim edildi dye mesaj gelmişti ama başkası alıp o kişi işe gelince verilmişti kargo

Bana kargonun biri benim adıma teslim edildiğine dair mesaj attı

Tarih saat ve damdan imzasına teslim edildi diye tabii teslim etmemişlerdi kavga deyim diye aradım yanlışlık olmuş kargo bizde dediler

Eşim ertesi gün gitmiş ona vermeyiz demişler ev gidin evde verelim diyorlarmış az bağrınmış ona vermişlerdi

adrese teslim edildi diyor alıcı adı yazıyor ama alan kişi yani gönderdiğim kişi aldm demedi. bnde sormak istemyrm ofisten birileri aldıysa süprizi kaçmasn dye

olabilir size ne

Bize ne değil hanımefendi. Gözümüz kanadı sizin çoook edebi (!) aşklarınızla flört edeceksiniz diye açtığınız konulardan. Kargoda da kesin 13837. cü flörtünüze yolladığınız bir şey vardı ondan meraklandınız kalbımı basarım. Ay bankanacaksam da banlanayım içimde kalmasın.

Ayrıca ayrı ayrı konular açmak yasak, eski konudan devam edin diyor site yönetimi.

size ne kime aldığım hediyeyi ha çok merak ediyorsan söyleyeym hayır flörtüme almadım benm için çok değerli olan bir arkadaşıma aldım. flörtümde olmayack biri ve amacım süpriz yapmak kendisine. şimdi konumdan yandan yandan çıkabilirsin

Alan kişinin ismi yazıyor benim bildiğim kadarıyla. Hatta bazen ne kimlik numarası, ne bişey istiyorlar. Mesela, Wurstria için bir kargo vardı dedikleri zaman, o burada yok ben xx'yim derse birisi (tabi beni aradıkları adreste çıkan kişi bu) o kişiye veriyorlar yani. Denendi, onaylandı. Sanırım sadece adresin doğru olması onlar için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…