Yurtta disiplin cezası alıyorum lütfen yardım edin.

Beni de vaktinde çok ezmişlerdi yurtta. O kekolar orda sıradan memur. Sen gidiyorsun tahsilli olacağın için çekemiyorlar hayat dersi verme çabasına giriyorlar galiba. Başka açıklama bulamıyorum. Ego tatmini malum, dünyanın sorunu
İnsanlara keko diyerek siz egonuzu tatmin ettiniz mi peki?

Kuramamissin demek suan senin anlamadigin gibi anlamiyolar demek.. iyi gunler deyip ha bire yazmak gibi😐😂

Otur evinde kisirini kendin yap ye bence, asabiyet yapiyor demek ki gunde kisir yemek😐😂 birde laftan anlamiyorlar deyip deyip begrnmedigin insanlarin iclerine girip sonrada boyle orda burda dedikodularini yapiyorsun😐😂🙄cok ayip💞
Ay kusura bakma ya sen burada ekonomi politika bilim konuşuyorsun değil mi bdv gediklisi olarak. Bizler işte dedikodu yapıyoruz tüh görüyor musun.

İyi günler diyip sonlandırıyorum ama kıt olan anlamayınca tekrar cebap hakkı doğuyor. Mecbur yazıyorum. Sen bişi olduğundan değil yani.

Bu arada 2726 adet emoji koyunca daha mı laf sokmuş gibi oluyor? Bende deneyeyim.

Ay kusura bakma ya sen burada ekonomi politika bilim konuşuyorsun değil mi bdv gediklisi olarak. Bizler işte dedikodu yapıyoruz tüh görüyor musun.

İyi günler diyip sonlandırıyorum ama kıt olan anlamayınca tekrar cebap hakkı doğuyor. Mecbur yazıyorum. Sen bişi olduğundan değil yani.

Bu arada 2726 adet emoji koyunca daha mı laf sokmuş gibi oluyor? Bende deneyeyim.
emojiye bile takmissin Allah yardimcin olsun😐😂 ok hadi sen haklisin janem daha fazla ugrasamicam senle 😐😂💞

İnsanların mesleğini küçümsemeyecek karakterde biriyim.
Evet ev hanımlarını ben de küçümsemem ama mesleğini kullanarak kendinden kimbilir kaç yaş küçük üni okumaya gelmiş kızcağızları boşuna koşturanları küçümserim.

Hanımefendi keko dediğiniz insanların hepsi enaz lisans mezunu KPSS ile atanan insanlar. Çoğu bende dahil mühendislik mezunu ülkemizin ekonomik şartlarından dolayı mecburen kamu diye çalışılan bir kurum. Hayat dersi vermeye çalışma gb bir çabada olmuyor bir kısım kurallara uymaya bir kısımda kuralları uygulatmakla yükümlü sadece.
Şimdi mühendisler mi yapıyor bu işi, iyi bari belki halden anlayanların sayısı çoğalmıştır. Yirmi yıl önceden bahsediyorum. Ve biriniz de ne oldu ki dememişsiniz, kk’da şaşırtmadı hemen bu hücum kıtası BiProfenid BiProfenid

Back
X