yurtta kalanlar nasıl zayıflayabilir :(

bebekokusu

aşk bekleyen:)
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
169
43
Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 4 yıldır yurtta kalıyorum ve sureklı dısardan yemekten ve bu şekilde sağlıksız beslenmekten baya kilo aldım.Ne yiyip ne içmeliyim artık işin içinden çıkamıyorum daha 1,5 senem var ve daha fazla kilo almak istemiyorum.Kaldığım yurt şehirden epey uzakta olduğu için alışveriş imkanı da spor imkanı da cok kısıtlı oluyor.Bu soğuk havalarda dışarda sporda yapılmıyor malesef :KK14: .22 yaşındayım boyum 161 kilom 64-65 arası oynuyor.Sizce neler yaparak zayıflamam mümkün? odama kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum sizce bunlar işe yarar mı bir de aşırı selülitim var.kola,cips falan da yemem aslında ama tatlı düşkünlüğüm var.Yardımcı olursanız çok sevinirim :KK5:
 
karatay diyeti ki bu diyet değil bi yaşam biçimi sağlıklı beslenme. kitapları var 2 tane alıp okuyup bilgilenebilirsin. beslenmeye dair çok yanlış şeyler biliyoruz. bende senin gibi yurtta kalıyorum 1.60 boyum 55 kiloyum şuan ama bende bi 4 kilo vermek istiyorum. bu diyeti uyguluyorum hem aç kalmıyorsun hem de tüm zararlı şeylerden kurtuluyosun. tatlıyı çıkarman gerekecek hayatından ama zaten bu diyetle ihtiyac dahi hissetmiyosun. tatlı krizlerin yüksek glisemik endeksli yiyeceklerden kaynaklanıo. kitapları okumanı tavsiye ederim.
 
evet o kitabı ben de almıştım gerçekten açık bir dille ifade ediliyor herşey ama ekmek yemeden sabah kahvaltısı nasıl olacak bilemedim.Bir de sanıırım sabırsızım hemen sonuç alayım istiyorum :2::2:
 
bende normalde sadece kahvaltıda ekmek yerdim oda kepekli ya da buğday inan daha çok acıkıyodum o zamanlar şimdi kitapta dediği gibi bir çay bardağı ceviz fındık yiyorum ve 6saate kadar acıkmıyorum. daha doyurucu ve sağlıklı. oluyo yani. başladığında göreceksin.
 
X