tamam da neyin bunalimini ya$iyorsun anla$ilmiyor.
off bu mu ya derdin. Kusura bakma da cok citkirildimsin galiba. Ne varmis yabanciyla kalsan hem dilin gelisir. Ayrica kaldiramiosan kendi sehrinde bi universiteye basvur, yoksa gitmezsin madem bu kadar etkileniyosun
ayrica burda pek cok kadin var ki yurtdisinda yasiyolar, bazilari tek basina.. ben de tek basima yurtdisinda yasadim bi sure, hic tanidigim yoktu ayrica turk de yoktu. yapma etme ya
alışmama probelmi canım gayet açık yazdım yalnızlık sorunu
Canim sanirim sen degisIklikligi sevmiyorsun. Inan bu sorunu bir cok insan yasiyor, geneldede bayanlar.
2008 yilinda 4 ay baska bir ülkede egitim aldim. Orda egitim görmeye hak kazandigimi ögrenince havalara ucmustum, sonunda hayallerim gercek olmustu.
Neyse gittim.. Inan bana 2 ay senin yasadiklarinin aynisini yasadim. Yurtta kaldigim ögrenciler benden 2 yas kücüktüler ve acayip cilgindi hepsi, hergün gurültü patirdi, dans bar disko. O ortama bi türlü alisamadim. Ben okumak icin gitmistim ama karsilastigim durum cok farkliydi. Neyseki odalarimiz ayriydi, kapimi cekip odamda kendi basima takiliyordum. Ama yalnizlik iyice bunaltmisti beni. Herkesle hemen arkadaslik kurmak isteyen biride degilim, cok zaman alir. Bi taraftan ülkeye ve cevreye alismak diger taraftan ailemin özlemi, cok bunalmistim, sIkIntidan 4 kilo verdim bir ayda . Ama sabrettim. Buraya geldim ve sinavlarimi basariyla gecip dönecegim dedim. Birde amerikali bir kizla cok iyi arkadasligim oldu, acayip sevdik birbirimizi. 2 ay sonra alistim herseye. Yine odamdan cok fazla disari cikmiyordum ama en azindan her yeri ögrenmistim canim sIkIldiginda cikip geziyordum, amerikali arkadasta bana bir kardes gibi olmustu. Sana tavsiyem sabret. Alisacaksin eminim buna. Yasadiklarini cok iyi anliyorum ama geciyor:) Tek sorun degisIk bir ortama girmis olman. Alisinca ordan gitmek bile istemeyeceksinÜstelik sevgilinde ordaymis, benimkiyle aramda ucakla en az 6-7 saatlik yol vardi.
canım teşekkür ederim rahatlattın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?