Yurtta kalıyorum ve çok zorluk çekiyorum

kız sen manyak mısınnnnnnnn derde bak dalga gecıyo musun neyse şaka bır yana arkadasım elınde cok guzel bır fırsatın var bence bırak bunları bır kenara erkek arkadasınla olmanın ve yuksek lısans ögrencısı olmanın tadını cıkar senın yerınd eolmak ısteyen bınlerce ınsan var bunu sakın unutma

cok haklisin valla benide rahatlattin simdi hehe :)) tsklerrr

ders calısmanı onerırız canım. kafanı toparla artık. yalnızım yalnızım caresızım dıyerek ne kadar bosa zaman gecırmeyı dusunuyorsun ?
Ben 4. sınıftayım,4 dersım var okulun bıtmesı ıcın.39+2 haftalık hamıleyım her an dogurdum dogurucam,ailem uzakta, benım de moralım her zaman ıyı olmuyor ama yıne de calısıyorum karnım burnumda. lutfen bıraz adapte olmaya calıs. sana verılen sansı tepme arkadasım

ortam değişikliği..evinden ailenden ayrı kaldıgın için boşluktasın bence..ama alışırsın cnm arkadaş edinmeye çalış..allah kolaylık versin.

Kızlarr canım yanıyor gerçekten erkek arkadaşım olmadan ben burda 1 gün bile geçiremiyorum para sıkıntısı da eklendi bu duruma iyice bunaldım iştahım yok midem bulanıyor :(offff

cevapları okumadım belki söyleyenler olmuştur, bence sorununuz yalnızlık değil. kendinizle ilgili sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. belki ilişkiniz belki fiziğiniz belki de başka şeyler... bunlar birer örnek sadece. sınıfta beni takan yok, bakımlı olamıyorum, sevgilimi bıktırdım ifadeleri bunu gösteriyor. değişime ihtiyacınız var. İLK OLARAK SİGARAYI BIRAKIN!!! sigara beyne oksijen gitmesini engelleyerek tek başına bile depresyon nedeni olabiliyor.

umarım tez zamanda alışırsın canım bu konuda başka fikrim yok malesef :26:

canım üzülme sakın bende üniversiteye gittiğim ilk yıl iki hafta boyunca sabah 7 de kalkıp ağlıyordum öyleki bu kotumu en son annem yıkamıştı diye kota sarılıp ağlamıştım=) ama insan çok çabuk alışıyor heleki sevgilin yanındaymış daha kolay alışman... birçok insan var yapayalnız olan...olduğun yere bağlanmaya çalış ağlama çünkü ağlamak hiçbir zaman için çözüm deil...

Ben de tee dünyanın öbür ucuna gitmiştim ve ben de alışamadığım için 1,5 ay kalıp döndüm. Ailemle webcam den görüşüyorduk, ben yatmak üzereyken onlar yeni yemek yiyorlardı, uçakla 12 saat gitmesi. Kabus gibiydi her bir anı, çok isteyerek gitmeme, oranın dilini bilmeme rağmen bir türlü alışamadım, sevemedim orayı. O yüzden seni gayet iyi anlıyorum ama hiç olmazsa vatanındasın sen. Dışarı çıkınca gördüğün şeylerin dilinden anlıyorsun, kaybolsan dahi en kötü ihtimal sokaktaki birine yer yön sorabilirsin rahatlıkla. Yurtta durma sürekli, bu sana yalnız olduğunu hissettirmekten ve daha kötü yapmaktan başka bir işe yaramaz. Çık sokağa gez kafana göre, yeni insanlarla tanış, o dediğin oda arkadaşınla samimi olmaya çalış, birbirinize yoldaş olursunuz. Sakın kendini sıkıp zorlama, fazla da düşünme ben ne yaparım burda kalabilir miyim diye. Ben kendimi böyle sorguladım sorguladım en sonunda panik atak hastası oldum, hiçbir şey sağlığından daha kıymetli değil. Bunu unutma.

emin ol zamanla alışırsın..biraz sosyal ol..insanlarla kaynaş, iletişim kur..olumlu yönleri görmeye çalış..sonuçta ünv okumuş birisin..bu yollardan daha önce de geçtin sayılır değil mi.. sıkma canını..

Bayanlar ya ben gün geçtikçe kötü oluyorum sessizsin diye sürekli eleştiri alıyorum insanlar konuşurken beni dinlemiyorlar bile aralarında konuşuyorlar tek bir arkadaşım bile olmadı kimseye kötü bir şey yapmadığım halde 3 aydır tek bir arkadaşım bile yok zaten hepsi şımarık tipler yapıma uygun değiller yani ne yapacağımı bilmiyorum

hangi şehirdesin, erkek arkadaşınla hala beraber misin? konuyu açalı 1 ayı geçmiş ve değişen bişey yok öyle mi? eğer öyleyse artık bi doktora gitmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…