İdare haklıpsikiyatriye gidecekmişim idarenin emriymiş
Yahu ben olayın başını hiç anlatmadım ki başında ne saçma olaylar tavırlar döndü:d intihar düşüncen olduğunu söylediğin için devletin aksiyon almasına mı sinirlendin?
Ayrıca başına o alaycı gülüş ifadesini koyamazsınız benimle görüşürken:d intihar düşüncen olduğunu söylediğin için devletin aksiyon almasına mı sinirlendin?
Ayrıca başına o alaycı gülüş ifadesini koyamazsınız benimle görüşürken
Olayların başını bilemem ama sağlık görevlileri işini yapmış. Gerçekten bu hislere sahipsen ileride müteşekkir olacağın bir şey. Üstelik yurtla odanda yasananlar hakkında konuşursan seni şu an fazlasıyla ciddiye alırlar.Yahu ben olayın başını hiç anlatmadım ki başında ne saçma olaylar tavırlar döndü
İntihar düşüncen olduğunu söylersen ne bekliyorsun ki?madem böyle bir düşüncen var yardım al tabiki kızlarda haklı sonuçta bende olsam çekinirdim.
İntihar düşüncen olduğunu söylersen ne bekliyorsun ki?madem böyle bir düşüncen var
La havle la havle ya defol git ilgi çektiğimi düşünüyorsanGerçi ben ilgi çekmeye çalıştığını düşünüyorum, bu düşünceye daha yakınım ama yine de bi tedavi görsen iyi olur. İlgi çekme çabanın altında da başka sebepler var muhtemelen.
Onları öldürmesende kim ister böyle bir olaya karışmayı biraz mantık yürütsen anlarsın sende.Onları mı öldürücem sanki boş yapmasınlar
İstediğim yere istediğim şeyi yazarım. Günlerdir post ergenlik hezeyanlarını okuyoruz burda. Git tedavini ol çevrendeki insanlar da huzur bulsun.La havle la havle ya defol git ilgi çektiğimi düşünüyorsan
Bi zorbalamak/zorbalanmak lafını öğrenmişsiniz, bi de narsist, 10 konudan 8'inde mutlaka geçiyorLa havle la havle ya defol git ilgi çektiğimi düşünüyorsan
a.kodumun yurdunda olaylar beni bırakmıyor
E kardeşim ne istiyorsunuz anlamıyorum. İntahar etmek istediğini söylemişsin idare de psikiyatriye gideceksin demiş, haksızlar mı?Merhabalar yine ben yine olay yurdumda 2 gün önce hastaneye kaldırıldım ve zehirlendim bununla alakalı suçlandım bunu anlatamayacağım olay çok çok uzun neyse dün gece panik atak geçirerek gece ambulansla hastaneye kaldırıldım iki tane sakinleştirici serum vurdular çok çok iyi geldi ve ambulansa intihar düşüncem olduğunu söyledim bugünde doğum günümü kutladık dışarıda arkadaşlarımda yurda geldim ya çok afedersiniz ama a.kodumun yurdunda olaylar beni bırakmıyor iki abla çıktı odama gel aşağı konuşalım dedi neyse konuştuk ettik yukarı bir çıktım kızlar sordu niye çağırdı diye anlattım birden dediler ki sen bizi tedirgin ediyorsun intihar edersen naparız ilk konumda beni zorbalayan kız dedi işte odada istemeyiz seni intihar ediceksen git odadan bizi de etkiledin nasıl üzüldüm nasıl ağlattılar beni kaç gündür sürekli idare tarafından oda tarafından zorbalanıyorum artık burama kadar geldi gerçekten zarar verme raddesine getirdiler beni psikiyatriye gidecekmişim idarenin emriymiş
Yurda ambulans çağırma mevsimi başlamış. Diğer kızlar hep bu siren sesi yüzünden ders falan çalışamıyor. Hakka giriyorsunuzMerhabalar yine ben yine olay yurdumda 2 gün önce hastaneye kaldırıldım ve zehirlendim bununla alakalı suçlandım bunu anlatamayacağım olay çok çok uzun neyse dün gece panik atak geçirerek gece ambulansla hastaneye kaldırıldım iki tane sakinleştirici serum vurdular çok çok iyi geldi ve ambulansa intihar düşüncem olduğunu söyledim bugünde doğum günümü kutladık dışarıda arkadaşlarımda yurda geldim ya çok afedersiniz ama a.kodumun yurdunda olaylar beni bırakmıyor iki abla çıktı odama gel aşağı konuşalım dedi neyse konuştuk ettik yukarı bir çıktım kızlar sordu niye çağırdı diye anlattım birden dediler ki sen bizi tedirgin ediyorsun intihar edersen naparız ilk konumda beni zorbalayan kız dedi işte odada istemeyiz seni intihar ediceksen git odadan bizi de etkiledin nasıl üzüldüm nasıl ağlattılar beni kaç gündür sürekli idare tarafından oda tarafından zorbalanıyorum artık burama kadar geldi gerçekten zarar verme raddesine getirdiler beni psikiyatriye gidecekmişim idarenin emriymiş
İlgi çekmeye çalışmanın en ucuz hallerinden cidden kız yurduna durmadan ambulans olayıYurda ambulans çağırma mevsimi başlamış. Diğer kızlar hep bu siren sesi yüzünden ders falan çalışamıyor. Hakka giriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?