zehirlendiniz mi intihar mı etmeye çalıştınız? sizi hiç tanımayan biri olarak ben bile şüphelendiysem yurttakilerin bir bildiği vardır bence + ben oda arkadaşlarına da hak verdim düşünsene sabah bir uyanıyorum odada ceset ben bunu yaşamak zorunda değilim yaniMerhabalar yine ben yine olay yurdumda 2 gün önce hastaneye kaldırıldım ve zehirlendim bununla alakalı suçlandım bunu anlatamayacağım olay çok çok uzun neyse dün gece panik atak geçirerek gece ambulansla hastaneye kaldırıldım iki tane sakinleştirici serum vurdular çok çok iyi geldi ve ambulansa intihar düşüncem olduğunu söyledim bugünde doğum günümü kutladık dışarıda arkadaşlarımda yurda geldim ya çok afedersiniz ama a.kodumun yurdunda olaylar beni bırakmıyor iki abla çıktı odama gel aşağı konuşalım dedi neyse konuştuk ettik yukarı bir çıktım kızlar sordu niye çağırdı diye anlattım birden dediler ki sen bizi tedirgin ediyorsun intihar edersen naparız ilk konumda beni zorbalayan kız dedi işte odada istemeyiz seni intihar ediceksen git odadan bizi de etkiledin nasıl üzüldüm nasıl ağlattılar beni kaç gündür sürekli idare tarafından oda tarafından zorbalanıyorum artık burama kadar geldi gerçekten zarar verme raddesine getirdiler beni psikiyatriye gidecekmişim idarenin emriymiş
Vallahi bu tavırla bana yapmazsınız gibi gelmedi.Onları mı öldürücem sanki boş yapmasınlar
Valla ben de burdaki intihar edecem konularına sinir oluyorum. İntihar edecek kişi kadınlar kulübüne konu mu açar. Yine de insan tedirgin oluyor. Yapmayın böyle saçma sapan şeyler. Arkadaşların da gerçekten intihar düşüncesinde olduğunu düşünse daha hassas davranır ama intihar edecem yok doğumgünü kutladım yok 2 ilaç içtim ambulans geldi falan ehh yeter diyorlar demek ki. Haklılar.
bunun hiçbir garantisi yok ki ben de seni istemezdimOnları mı öldürücem sanki boş yapmasınlar
Aynen öyle. Hafta başında arkadaşımız intihar etti. Hiç birimiz anlamadık aklında böyle bir düşünce olduğunu. İntihar edecek insan anons etmiyor.Şov yapa yapa intihar edeceğim demek ilgi çekmek demek. Gerçekten intihar etmeyi düşünen bunu sessizce yapar. Yakın zamanda bir arkadaş intihar etti. Çocuk annesi yengesi ile yemek yiyor muhabbet ediyorlar sonra eve geçiyor banyoda kendini asıyor. Annesi çocuğu saatler sonra buluyor.
Aynen öyle. Hafta başında arkadaşımız intihar etti. Hiç birimiz anlamadık aklında böyle bir düşünce olduğunu. İntihar edecek insan anons etmiyor.
Ben şahit olmadım neyse ki ama buna rağmen dört gündür doğru düzgün uyumuyorum, yemiyorum. Dağıldım resmen. Durup durup ağlıyorum. Bunlar çocuk oyuncağı sanıyorlar intihar etmeyi. Çok sinirleniyorum.
Yani bir zahmet bir psikiyatriye görün. Aileni de ara haber ver sahip cıksınlar sanaMerhabalar yine ben yine olay yurdumda 2 gün önce hastaneye kaldırıldım ve zehirlendim bununla alakalı suçlandım bunu anlatamayacağım olay çok çok uzun neyse dün gece panik atak geçirerek gece ambulansla hastaneye kaldırıldım iki tane sakinleştirici serum vurdular çok çok iyi geldi ve ambulansa intihar düşüncem olduğunu söyledim bugünde doğum günümü kutladık dışarıda arkadaşlarımda yurda geldim ya çok afedersiniz ama a.kodumun yurdunda olaylar beni bırakmıyor iki abla çıktı odama gel aşağı konuşalım dedi neyse konuştuk ettik yukarı bir çıktım kızlar sordu niye çağırdı diye anlattım birden dediler ki sen bizi tedirgin ediyorsun intihar edersen naparız ilk konumda beni zorbalayan kız dedi işte odada istemeyiz seni intihar ediceksen git odadan bizi de etkiledin nasıl üzüldüm nasıl ağlattılar beni kaç gündür sürekli idare tarafından oda tarafından zorbalanıyorum artık burama kadar geldi gerçekten zarar verme raddesine getirdiler beni psikiyatriye gidecekmişim idarenin emriymiş
Aynı şeyi savunduğum için seneler önce burada hakarete uğradım bende intihar eden kimsenin bunu sürekli dillendirdiğini duymadım , sürekli dillendiren ya ilgi çekmek istiyordur ya da kurtarılmak o ruh hali öyle dile vuracak kolay bir şey değil bence.Aynen öyle. Hafta başında arkadaşımız intihar etti. Hiç birimiz anlamadık aklında böyle bir düşünce olduğunu. İntihar edecek insan anons etmiyor.
Ben şahit olmadım neyse ki ama buna rağmen dört gündür doğru düzgün uyumuyorum, yemiyorum. Dağıldım resmen. Durup durup ağlıyorum. Bunlar çocuk oyuncağı sanıyorlar intihar etmeyi. Çok sinirleniyorum.
Yani oda arkadaşı olan kızlara da yazık. Yurtlar zaten kalabalık, sağlıksız bir ortamda yaşıyorlar. Bir de odada psikolojisi bozuk bir kız olunca iyice çekilmez olur ortamları.Aynı şeyi savunduğum için seneler önce burada hakarete uğradım bende intihar eden kimsenin bunu sürekli dillendirdiğini duymadım , sürekli dillendiren ya ilgi çekmek istiyordur ya da kurtarılmak o ruh hali öyle dile vuracak kolay bir şey değil bence.
Benim ruh hastası ablamla biz aynı evde yaşarken bir dönem kendimi ascam intihar etcem diye günlerce ortada gezdi en son ben taşınayım sonra intihar et bana bunu yaşatma dedim taşındım sonuç kendisi hala intihar falan etmedi üstüne kardeşini kaybettiğiyle kaldı çok itici bir hareket bu ya yani düşünün ablamı silmişim bu saçma hareketler için bu kız yurt arkadaşım olsa şikayet eder dilekçe falan yazar odadan bir şekilde çıkarttırmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?