Yurtta yaşadığım aşırı saçma olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstüne gitmeye gerek yok, belli ki zor bir dönemden geçiyor ve süreci yönetemiyor.
Ne yapacağını da bilmiyor, bir burayla derdini anlatmayı deniyor.

Sağlıklı düşünemediğini bilmelisin öncelikle, istemiyorsan ve seni bu hale getiriyorlarsa da orada durma. Dünyanın sonu değil, okulunu doldurabilirsin ya da başka yurda geçmeyi dene.
Panik bozukluk varsa ilaç desteği olmadan baş etmek zor.

Dikkat çekmeye çalıştığını düşünmüyorum, duyguların öfkeye dönüşmeye başlamış.
Bir doktora git bir şey kaybetmezsin emin ol, sonra tekrar konuşalım.

İdareye ve odadakilerin tepkilerine kinlenmeyin bu kadar onlar da tedirgin olmakta haklılar kendilerince. Oda arkadaşınızın size karşı saçma davranışları ayrı bu ayrı bir durum. Oda arkadaşım intihar etmeyi düşünse bende korkardım kimse böyle bir olaya şahitlik etmek istemez mantıklı düşünün biraz. Siz o yurtta intihar etseniz idare de çok sıkıntıya girer insanlar bundan korkuyorlar doğal olarak. Lütfen biraz mantığınızı kullanarak sakince düşünün ve toparlanmaya çalışın tedavinize odaklanın.

Valla ben de burdaki intihar edecem konularına sinir oluyorum. İntihar edecek kişi kadınlar kulübüne konu mu açar. Yine de insan tedirgin oluyor. Yapmayın böyle saçma sapan şeyler. Arkadaşların da gerçekten intihar düşüncesinde olduğunu düşünse daha hassas davranır ama intihar edecem yok doğumgünü kutladım yok 2 ilaç içtim ambulans geldi falan ehh yeter diyorlar demek ki. Haklılar.

zehirlendiniz mi intihar mı etmeye çalıştınız? sizi hiç tanımayan biri olarak ben bile şüphelendiysem yurttakilerin bir bildiği vardır bence + ben oda arkadaşlarına da hak verdim düşünsene sabah bir uyanıyorum odada ceset ben bunu yaşamak zorunda değilim yani

Gunde 3 kere yurda ambulans çağıran kızlar evlerindede hergun ambulans mi çağırıyor merak ediyorum..

Sizde psikolojik olarak çok sağlıklı değilsiniz belli. herseyden herkesten nefret ediyormuş sürekli şikayet sürekli asik surat bi memnuniyetsizlik sana da yazık.destek alırsan düzelecek belki hersey..

Şov yapa yapa intihar edeceğim demek ilgi çekmek demek. Gerçekten intihar etmeyi düşünen bunu sessizce yapar. Yakın zamanda bir arkadaş intihar etti. Çocuk annesi yengesi ile yemek yiyor muhabbet ediyorlar sonra eve geçiyor banyoda kendini asıyor. Annesi çocuğu saatler sonra buluyor.

Aynen öyle. Hafta başında arkadaşımız intihar etti. Hiç birimiz anlamadık aklında böyle bir düşünce olduğunu. İntihar edecek insan anons etmiyor.

Ben şahit olmadım neyse ki ama buna rağmen dört gündür doğru düzgün uyumuyorum, yemiyorum. Dağıldım resmen. Durup durup ağlıyorum. Bunlar çocuk oyuncağı sanıyorlar intihar etmeyi. Çok sinirleniyorum.

Biz de hiç beklemiyorduk. 27 yaşında çocuk hiç hissetmedik bir sorun olduğunu. Kendini öldürmek kolay sanıyor bunu gibi kolpacılar. O raddeye gelene kadar neler yaşıyorlar içlerinden kim bilebilir.

aynı konu kaç kez açıldı kaç kez sana ablaların olarak bişeyler söyledik dikkat çekmek için her yolu deniyorsunuz psikolojik yardım al diyoruz o da yok ne gibi beklentin var bizden ben anlamadım ayaklarına yapışmasını mı bekliyorsun insanların bi silkelen kendine gel

Nasıl başımız ,karnımız ağrıyınca doktora gidiyorsak ruhumuz ağrıyınca da doktora gitmeliyiz. Psikiyatristler deli doktoru değildir. Bir insana sağlıklıdır diyebilmemiz için bedenen ve ruhen iyilik halinde olması gerekir. Aslında bedenden önce ruha iyi bakmak gerekir.

Yani bir zahmet bir psikiyatriye görün. Aileni de ara haber ver sahip cıksınlar sana

Aynı şeyi savunduğum için seneler önce burada hakarete uğradım bende intihar eden kimsenin bunu sürekli dillendirdiğini duymadım , sürekli dillendiren ya ilgi çekmek istiyordur ya da kurtarılmak o ruh hali öyle dile vuracak kolay bir şey değil bence.
Benim ruh hastası ablamla biz aynı evde yaşarken bir dönem kendimi ascam intihar etcem diye günlerce ortada gezdi en son ben taşınayım sonra intihar et bana bunu yaşatma dedim taşındım sonuç kendisi hala intihar falan etmedi üstüne kardeşini kaybettiğiyle kaldı çok itici bir hareket bu ya yani düşünün ablamı silmişim bu saçma hareketler için bu kız yurt arkadaşım olsa şikayet eder dilekçe falan yazar odadan bir şekilde çıkarttırmaya çalışırım

Yani oda arkadaşı olan kızlara da yazık. Yurtlar zaten kalabalık, sağlıksız bir ortamda yaşıyorlar. Bir de odada psikolojisi bozuk bir kız olunca iyice çekilmez olur ortamları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…