Çocuk Hastalıkları Yürüme yürüme yürüme..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mrsduygusl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
1.347
1.878
83
Arkadaşlar öncelikle merhabalar 21 aylık bir kızım var daha önce de burada paylaşımda bulunmuştum yürümüyor diye Allaha şükürler olsun yavrum aşağı yukarı 1 aydır kendisi istediğinde ellerimizi bırakıp yürüyor evin içlerinde yürüyor ama bunu sürekli yapmıyor yürüyor dizleyerek gidiyor istediğinde o da olmazsa emekleyerek devam ediyor yolda sokakta cesaret edip yürümüyor elimi bırakmak istemiyor sadece ben yakala diyip karşısında yurursem bana doğru yürüyor sizce bir sorun var mıdır sadece korktuğu için mı sürekli yürümüyor herkes bisey söylüyor bunu yaşayan yada etrafında gören var mı aranızda şimdiden teşekkürler..

Cocuklarda böyle sorunla karsilasmaniz normal. Yürüyorum derken bir yerde korkmus cesareti kırılmış olabilir. Bu araba kullanmayi ogrenmemize benzer. Çocuğunuz su an yaptigi seyi bilmiyor. Ona bol bol cesaret verin. Ayrica gercekten bu konuyla olabildiginca fazla ilgilenin. Hic dra goturmediginizi dusunuyorum ciddi bisey oldugunu sanmiyorum ama bir drun yerinde gormesi daha dogru olur

Cocuklarda böyle sorunla karsilasmaniz normal. Yürüyorum derken bir yerde korkmus cesareti kırılmış olabilir. Bu araba kullanmayi ogrenmemize benzer. Çocuğunuz su an yaptigi seyi bilmiyor. Ona bol bol cesaret verin. Ayrica gercekten bu konuyla olabildiginca fazla ilgilenin. Hic dra goturmediginizi dusunuyorum ciddi bisey oldugunu sanmiyorum ama bir drun yerinde gormesi daha dogru olur
Bende ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum hergun yürüyüşler yapıyoruz şimdi biraz daha iyiyiz dr a yürümediği dönemde götürdüm

Back
X