Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Yürüme

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Karpuzlu araba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.336
548
29
Kızlar bebeğiniz nezaman yürüdü .Benimki 13 aylık arada ayakta bi kaç saniye durabiliyor ama daha yürümedi.

Elinden tutup yürütün birkaç adım. Öyle öyle alışıyorlar. Gerçi yürüyünce de peşinde dolanmak lazım tehlikeli oluyorlar :-)
Ayy bak onu yapmıyorum işte cok nadirdir öyle yaptıgım haklısın denicem :) ben simdide peşinden dolanıyorum bi mutfaga gidiyorum odaya girdiğimde ya koltuğun arkasından ya da besıgın arkasında buluyorum. Bi dk yerinde durmuyo sıpa

Ayy bak onu yapmıyorum işte cok nadirdir öyle yaptıgım haklısın denicem :) ben simdide peşinden dolanıyorum bi mutfaga gidiyorum odaya girdiğimde ya koltuğun arkasından ya da besıgın arkasında buluyorum. Bi dk yerinde durmuyo sıpa

Yürüse kim bilir nerelere gider bu bıdık. Sağlıkla büyüsün inşallah. ❤

benim kızım öyle bianda kalkıp yurumedi.Önce siraladı.
sonra ayakta durdu düştü sürekli.
Yasva yasav bi bi koltuktan diger koltuga yurumeye basladi..13 aylikken duse kalka yurumeye basladi.simdi 15 aylik kosuyor:)

benim kızım öyle bianda kalkıp yurumedi.Önce siraladı.
sonra ayakta durdu düştü sürekli.
Yasva yasav bi bi koltuktan diger koltuga yurumeye basladi..13 aylikken duse kalka yurumeye basladi.simdi 15 aylik kosuyor:)
Benjmkıde koltuktan koltıga gidiyo belki benimkinin de yürümesi yakındır :)

Kimsenin çocuğuyla karşılaştırmayin bebisi her çocuk kendine özgü gelişim gösteriyor başkasıyla karşılaştırınca panikleyip bunu bebeğe de yansitiyoruz. Hareketleri normalse yürümesi de yakındır zaten. Keyfini çıkarın yürümeye başlayınca hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :))

Kimsenin çocuğuyla karşılaştırmayin bebisi her çocuk kendine özgü gelişim gösteriyor başkasıyla karşılaştırınca panikleyip bunu bebeğe de yansitiyoruz. Hareketleri normalse yürümesi de yakındır zaten. Keyfini çıkarın yürümeye başlayınca hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :))
aslında şimdi dde cok yaramaz. Uyumadan uyumaya duran bı bebek :)) demekki yürüyünce dahada yaramaz olucak olsun ya :)) yürüsünde

aslında şimdi dde cok yaramaz. Uyumadan uyumaya duran bı bebek :)) demekki yürüyünce dahada yaramaz olucak olsun ya :)) yürüsünde
Taş üstünde taş bırakmayacak. Nereden mi biliyorum? Benim bıdık da emeklemeye başladığından beri mütemadiyen dağıtıyor. Ne zaman durulacak diye bekliyorum bakalım :) hayırlıca yürür inşallah sizinki de

Back
X