• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürümede dengesizlik

Arjen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
9
0
1
31
Merhaba anneler 13 ay 23 günlük bir oğlum var 2 temmuz da yürümeye başladı ama çok düşüyor ve düşmesi de popo üstü değil direk sırtüstü devriliyor sürekli arkasındayım bu durumu yaşayan var mı

Merhaba anneler 13 ay 23 günlük bir oğlum var 2 temmuz da yürümeye başladı ama çok düşüyor ve düşmesi de popo üstü değil direk sırtüstü devriliyor sürekli arkasındayım bu durumu yaşayan var mı

Henüz çok yeni yürümeye başlamış 😊
Elbette takibini yapın, ayağın basış şekline bakın. Çocuk doktorunuzun gerek görürse o zaman ortopediye gösterebilirsiniz. Ancak yürümeye alıştıkça düzelme ihtimali yüksek 😊

Ay gözümde canlandı da çok tatlı geldi 🥰 Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Benimkilerde öyleydi, daha yeni yürüyor alışacak ☺️

Ama böyle direk sırt üstü düşünce korkuyorum yaaa sanki diğer bebekler popo üstü düşüyorlar

Benim bebeğim de öyle.ne zaman tam anlamıyla yürüyecek merakla bekliyorum.ben sebebini biliyorum ama.oğlum emekleme ve sıralama tutunup ayaga kalkma olmadan kalktı yürüyor.doğal olarak diz nasıl bükülür bir yere nasıl tutulur denge nasıl kurulur bilemiyor

Back
X