yürümüyor:( anneler bi bakin:(

4.5 yaşında gayet güzel kullanılabilir çok bi ağırlık olmuyor zaten bu yıl pek kullanmadik benimki yürümeyi sever ama ihtiyacım olsa kullanılabilir bir şekilde duruyor çok pratik tek elle aç kapa çok basit
peki canim japanmis haliyle dolmusta yer kapliyormu..kenarda olmalu bitane saniriim aliyorum:)

hadi ya:KK43: ama yinede almak istiyorum canim bastonu cybku baz3n carsida uzun uzun islerim oluyor yazik gercekten yuruyemiyor ya bilniyorum kiyamiyorum srf yorulmasin diye bende karinca gibi yuruyorum o yururken ozamanda gun bitiyo
canım yürür sen kiyamadigindan yürütmek istemiyorsun ama bence yurut araba ya herzaman bindirme bence benim oğlan 5 yaşında hiç yürümek istemiyor hemen yoruluyor az fazla yuruse gece bacaklarim ağrıyor diye ağlıyor bende hep arabayla gezdirdigimden zorluğunu şimdi yaşıyorum bence yurut bol bol

sürmesi yormuyor d3hilmi...diger buyuk bebek arabasi surmesi cok agir ya gic sevmiyorum..yorulmasi tabi normal can8m uzuluyorum hep kucamda zatn asla zorla yurutmemki
Evet çok rahat oluyor sürmesi. Kaldırımkara çıkarması ve hatta merdiven çıkması bile çok kolay oluyor. Zaten öyle pahalı da bir şey değil.

baston tipi bir bebek arabası alın. e bebekte filan 100 lira fiyata satılıyor. çok birşey de değil yani. çektiğiniz eziyete değmez..

Baston çok rahat oluyor hem hafif hem de sürmesi çok kolay. Kolayca katlanıyor çok yer kaplamıyor sürüşü oldukça kolay.
Ben maclaren kullanıyorum çok memnunum dağ tepe bozuk yolda bile bana mısın demiyor.
Çocuğunuza da hak veriyorum yoruluyordur, yürürken araçlardan kalabalıktan ürküyordur. Benim kızım saatlerce parkta oynar zıplar hiç yorulmaz ama dışarıda insan kalabalığından yürümez pek.

mrb kizlar 3 yasinda kizimla carsida gezerken hemen kucak istiyor dopmustan iniyoruz daha iki adim yurumeden yoruldum kucana al diyor alincada ben gezidgimden bise anlamiyorum alisveris yapamiyorum.ter icinde kaliyorum cok mutsuz oluyorum o da ben de..bebek arabasi kullan diceksiniz..bitane var ama cok agir hantal gibi dolmusta da cok yer japliyor kapatinca bile..sanki şöförler bi gicik oluyor bebek arabasiyla binenlerle ugrasmak istemiyor gibime geliyor gecen biranesi hadi hadi cabuk diye sesini yukseltti hatta:KK43:.arabayimi.yerlestirim cocugu mu g7venli sekilde dolmusa bindirim asabi soferlerlemi ugrasim dusuncesiyle muhatap olmuyorum bende.simdi size sorum baston cocuk arabasi kyllanisli mi sizce alayimmi..kac yasa kadar biner..dolmuslara sigdirmak kolaymi..carsi icinde her delige girermi:) ben gezmeyi severim her magazayi girerim.mutlaka :)...lutfen veni bu deryten kurtarin tecrubelerinizle
Çok rahat alabilirsiniz

Kızım 28 aylık Bizde chicco lite Way plus var kızım pek oturmayı sevmediği için eşimle genelde uyku saati dışarıya çıkmazsak yanıma almıyorum ama tek başıma uzak bir yere gideceksem mutlaka alıyorum çünkü yoruluyor açık olarakta dolmuşa otobüse kızım üzerindeyken binebiliyoruz şimdiye kadar ters bir şöför denk gelmedi bana biz kızım küçükken almıştık kapanınca az yer kaplıyor ama biraz ağır sizin kızınız daha büyük daha hafif ve uygun fiyatlı bir paston puset işinizi görür eltimin oğluda 4 yaşında ama Baston pusetsiz dışarıya çıkmazlar evde iki dakika durmayan çocuk dışarıda yürümek istemiyor yaşıtlarından biraz uzun bir çocuk ve bacaklarında fazla yürüdüğünde büyüme ağrıları oluyor birazda ufaklıkları düşünmek lazım bizim gibi saatlerce yürümelerini beklemek olmaz benim kızım bile yürümeyi sevmesine rağmen bir müddet sonra kucak istiyor

images-231.webp

3 yaşında çocuk olsam ben de kucakta gezmek isterdim. Ufacık ayaklarımı niye yorayim oh mis gibi ana kucağı varken :KK48:
Kolay açılıp kapanan ,gövdesi çok sağlam bir şey alın elbette, sirtiniza yazık çok ağrır

Ben rahatı baston puset, kızımın büyükçe bir bebek arabası vardı ama sevememişti, ne zaman oturtsam kıyamet kopardı, bir elimle kızımı kucağımda taşır, diğer elimle bebek arabasını sürerdim, baston puset alıp rahat etmiştim, çok hafif, katlanınca ufacık olan pusetler var onlardan alın rahat edin.

peki dolmasa falan binerken sikinti oluyormj canim
dolmuş gelmeden önce arabayı katlarım . sıkıntı olmuyor artık söz dinliyor.
birde ben genel olarak dolmuşa binmem ya yürürüm ya da eşim bırakır gidecegim yere.. burda yürüme mesafeleri uzak değil

Back
X