- 1 Şubat 2015
- 3.650
- 9.429
- 358
- Konu Sahibi usuyenprenses
Evet. Adamın gözü senden başkalarını da görüyor farkindaysanöyle mi dersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Adamın gözü senden başkalarını da görüyor farkindaysanöyle mi dersin
Yok var, benim ki söyler beni dürtüp kız güzelmiş der ben de hıı öyle valla derim. Bazen de tersini ona ben yaparım. Yahu bakıyoruz arkadaş, yolda yürürken kaldırım taşı sayanınız var mı aranızda? Bakınca da üstüne atlayayım demiyoruz içimizden o arayı bulalım işteEtrafa bakıpta evet ben kadına bakıyorum diyen erkek var mıdır ?yoktur ben denk gelmedim .
Abartıyor musunuz bilmiyorum ama kadınız nihayetinde salak değiliz görürüz hissederiz adam gibi önüne baksınlar ayrılmayı gerektirecek bi sebep mıdır bilmiyorum ama adam millete bakarsa millette onun yanındakine bakar. Sindirebiliyorlarsa baksınlar .
Yani ondan tek isteğim ben yanındayken etrafına bakmaması
ama olmuyor bazen baktığı yerde kız görüyorum deliriyorum
tamam ben de etrafıma bakıyorum ama farklı bi niyetle değil
dün yemek yediğimiz yer tam erkek lavabosunun karşısıydı benim sürekli girip çıkanlara gözüm kayıyordu ama istemsizce neden etrafına bakıp duruyorsun dedi ben de birilerini görmek niyetiyle bakmıyorum dedim kendin yapınca sorun değil ben aynısını yapınca sorun oluyor dedi
tam arabaya binerken sağda 3 tane kız vardı baktığını gördüm 10 dak önce de arkadaşının kaza haberini almıştık ne bakıyorsun dedim
arkadaşımı düşünüyordum baktım o tarafa ama valla bi niyetle bakmadım insan istemsizce çevresindekilere bakabilir dedi
ben de yeter artık bıktım dedim biraz kötü olmuştum bitti dedim
1 saat önce çeyiz bakıyorduk şimdi böyle bir sebepten ayrılıyor musun
her şeyimi sana adadım etrafımdaki herkesi sana güvenip sildim tek sen ol istedim bunu yaparak sana inancımı bitirdin dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bugün işe gelmedi iş görüşmesine gitti
işten çıkacak
beni de bir daha aramayacakmış tekrar barışalım demeyecekmiş çünkü eğer barışırsak 1 hafta sonra gene başka bir sebepten ayrılalım dersem nasıl toparlanacakmış
e ben nasıl toparlanıcam aileme de söylemedim ayrıldığımızı
merak ediyorum gerçekten boş mu bakıyordur yoksa etrafına bakmadan duramıyormu
sizin de eşinizin sevgilinizin etrafına baktığı oluyor mu ve o etrafındakiler kız oluyor mu
dün gece 1 den 4e kadar konuştuk çok kararlıydı sonra seni çok seviyorum dedi ama gene de
barışmak istemediğini hissettim
çok üzgünüm
iyi niyetle mi yoksa kötü niyetle mi bakıyor diye hiç düşünmedim ki sadece baktığını gördüm yetti
Sende yapıyormuşsun normal şekilde neden onun başka niyetle yaptığını düşünüyorsun bende olsam bitirirdim bu ne ömür boyu göz bağlanmaz ya niye baktın niye ettin diyeYani ondan tek isteğim ben yanındayken etrafına bakmaması
ama olmuyor bazen baktığı yerde kız görüyorum deliriyorum
tamam ben de etrafıma bakıyorum ama farklı bi niyetle değil
dün yemek yediğimiz yer tam erkek lavabosunun karşısıydı benim sürekli girip çıkanlara gözüm kayıyordu ama istemsizce neden etrafına bakıp duruyorsun dedi ben de birilerini görmek niyetiyle bakmıyorum dedim kendin yapınca sorun değil ben aynısını yapınca sorun oluyor dedi
tam arabaya binerken sağda 3 tane kız vardı baktığını gördüm 10 dak önce de arkadaşının kaza haberini almıştık ne bakıyorsun dedim
arkadaşımı düşünüyordum baktım o tarafa ama valla bi niyetle bakmadım insan istemsizce çevresindekilere bakabilir dedi
ben de yeter artık bıktım dedim biraz kötü olmuştum bitti dedim
1 saat önce çeyiz bakıyorduk şimdi böyle bir sebepten ayrılıyor musun
her şeyimi sana adadım etrafımdaki herkesi sana güvenip sildim tek sen ol istedim bunu yaparak sana inancımı bitirdin dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bugün işe gelmedi iş görüşmesine gitti
işten çıkacak
beni de bir daha aramayacakmış tekrar barışalım demeyecekmiş çünkü eğer barışırsak 1 hafta sonra gene başka bir sebepten ayrılalım dersem nasıl toparlanacakmış
e ben nasıl toparlanıcam aileme de söylemedim ayrıldığımızı
merak ediyorum gerçekten boş mu bakıyordur yoksa etrafına bakmadan duramıyormu
sizin de eşinizin sevgilinizin etrafına baktığı oluyor mu ve o etrafındakiler kız oluyor mu
dün gece 1 den 4e kadar konuştuk çok kararlıydı sonra seni çok seviyorum dedi ama gene de
barışmak istemediğini hissettim
çok üzgünüm
ne bileyim genelde normal insanlar da sadece bir kere kısa elbise giyen birisiydi dikkatimi çeken başka öyle dikkatimi çeken birisi olmadıCanım benim bakmak var bakmak var kadınlar öyle rastgele bakmayla sırf güzel veya kadın diye bakmak arasındaki farkı hisseder. Sen nasil bi niyet sezdin önemli olan bu üzme kendini
at gözlüğü tak bana diyor da bulsam :)Kız sen ne çok kıskançsın
Adam darlanmıyor mu
Gözünü kapatacak değil ya![]()
haklısıınYok var, benim ki söyler beni dürtüp kız güzelmiş der ben de hıı öyle valla derim. Bazen de tersini ona ben yaparım. Yahu bakıyoruz arkadaş, yolda yürürken kaldırım taşı sayanınız var mı aranızda? Bakınca da üstüne atlayayım demiyoruz içimizden o arayı bulalım işte
ay hiç bilmiyorum artık varsa bir şey ortaya çıkar ne bileyim telefonunu bana veriyor şifreyi falan biliyorum hiç yanlış bir şey görmedim de çok kıskancımeğer zaten ona bi güvenin yoksa baktığında o etrafa sende şüpheleneceksindirki öyle oluyo gibi benimde eşimde etrafına hep bakar ama o hep öyleydi hatta aynı yoldan gectiğimizde ben atıyorum bi terzi oldugunu orda ömrümde ilk kez görürken o herseyden bi haber oluyoiyi oluyo nerde ne var öğreniyom
çünkü ben pek bakınmıyorum ama hiç kız falan bunlara denk gelmedim cok şükürki yani gercektende bazen boş bakınıyodur .. sen tanıyosun ama sezgilerin ne diyo orasıda önemli
bende kıskancımdır normalde bakma ama etrafına ondan bundan dolayı bakıyo dıye kurmuyorum ya iyi niyetli düşünüyorum her kafasını kaldırdıgında bi kavga edersek olmaz mesela benim kac yıldır oturdugum yerde nerde ne var haberim olmuyo o bi geliyo burda şu var orda bu var dıyınce yuh dıyorumay hiç bilmiyorum artık varsa bir şey ortaya çıkar ne bileyim telefonunu bana veriyor şifreyi falan biliyorum hiç yanlış bir şey görmedim de çok kıskancım
mesela acaba tek kızlara mı bakıyor diye dün dikkat ettim yok baktığı yerde erkekler vardı dün demek ki ben erkek diye es geçiyormuşumbende kıskancımdır normalde bakma ama etrafına ondan bundan dolayı bakıyo dıye kurmuyorum ya iyi niyetli düşünüyorum her kafasını kaldırdıgında bi kavga edersek olmaz mesela benim kac yıldır oturdugum yerde nerde ne var haberim olmuyo o bi geliyo burda şu var orda bu var dıyınce yuh dıyorumben bakmamısım hiç dıye o meraklıdır biraz belki öyle düşünebilirsin he ama yook özelliklee kız gecerken bakıyo bunu hep yapıyo dıyosan o başka ama genel olarak böyle yapıyo dıyosan iyi düşünmeye içinde bastırmaya calıs biraz kendini dene :))
demekkii gercekten etrafa bakmaya cok alışkın incelemeyi sevıyo yani nerde ne var dıye bazeen ben bile eşimle biyerdeyken kafam gözüm arada dalıyo bakınıyorum herkes bakıyodur ama ben bunu Allah korusunda baska niyetle yapmıyorum ne bilim göz işte kafaam oldugu yerde kalmıyo her zamanmesela acaba tek kızlara mı bakıyor diye dün dikkat ettim yok baktığı yerde erkekler vardı dün demek ki ben erkek diye es geçiyormuşum
Sağolasın :)demekkii gercekten etrafa bakmaya cok alışkın incelemeyi sevıyo yani nerde ne var dıye bazeen ben bile eşimle biyerdeyken kafam gözüm arada dalıyo bakınıyorum herkes bakıyodur ama ben bunu Allah korusunda baska niyetle yapmıyorum ne bilim göz işte kafaam oldugu yerde kalmıyo her zamancok bunu dertlenme kendine bacım ya
Sağolasın :)