- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi usuyenprenses
İnşallah barışmaz yazık adama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ondan tek isteğim ben yanındayken etrafına bakmaması
ama olmuyor bazen baktığı yerde kız görüyorum deliriyorum
tamam ben de etrafıma bakıyorum ama farklı bi niyetle değil
dün yemek yediğimiz yer tam erkek lavabosunun karşısıydı benim sürekli girip çıkanlara gözüm kayıyordu ama istemsizce neden etrafına bakıp duruyorsun dedi ben de birilerini görmek niyetiyle bakmıyorum dedim kendin yapınca sorun değil ben aynısını yapınca sorun oluyor dedi
tam arabaya binerken sağda 3 tane kız vardı baktığını gördüm 10 dak önce de arkadaşının kaza haberini almıştık ne bakıyorsun dedim
arkadaşımı düşünüyordum baktım o tarafa ama valla bi niyetle bakmadım insan istemsizce çevresindekilere bakabilir dedi
ben de yeter artık bıktım dedim biraz kötü olmuştum bitti dedim
1 saat önce çeyiz bakıyorduk şimdi böyle bir sebepten ayrılıyor musun
her şeyimi sana adadım etrafımdaki herkesi sana güvenip sildim tek sen ol istedim bunu yaparak sana inancımı bitirdin dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bugün işe gelmedi iş görüşmesine gitti
işten çıkacak
beni de bir daha aramayacakmış tekrar barışalım demeyecekmiş çünkü eğer barışırsak 1 hafta sonra gene başka bir sebepten ayrılalım dersem nasıl toparlanacakmış
e ben nasıl toparlanıcam aileme de söylemedim ayrıldığımızı
merak ediyorum gerçekten boş mu bakıyordur yoksa etrafına bakmadan duramıyormu
sizin de eşinizin sevgilinizin etrafına baktığı oluyor mu ve o etrafındakiler kız oluyor mu
dün gece 1 den 4e kadar konuştuk çok kararlıydı sonra seni çok seviyorum dedi ama gene de
barışmak istemediğini hissettim
çok üzgünüm
Allah korusunbu adamdan kaçıncı ayrılışın be güzelim hemde saçma sapan sudan sebeplerden, çok pişmanım onu kaybettim diye konu açacaksın yakında![]()
ya yok şu niyetle bakıyor diyemem ama ne bileyim ben sevmiyorumBenim eşim de bakar etrafına.bende sevmem.ama kötü niyetli diye düşündügumden değil sevmiyorum sadece.siz onun ne niyetle baktığını nerden biliyorsunuz.güven mi yok. Bir de bakmak farklı görmek farklı.kızların olduğu tarafa bakmış ama görmemis olabilir.ikiniz için yorucu bu durum.guvenmiyorsaniz bırakın bitmişken ustelemeyin
yok öyle içine düşme gibi bir şey zaten deaçıkçası bende bakıyorum güzelse hatta gösteririm
Ama tabi içine düşüyorsa bu sana saygısızlık olur
O zaman ağzına s...
Kesinlikle. Aynı yaştayız. Ben de şimdiye kadar hiçbir ilişkimde ne telefon kurcaladım ne maillerine baktım ne gözünü takip ettim. Bir kez sevgilim benim telefonumdan kendi mail hesabına girmişti, açık kalmış kendiminkine bakmak için girdiğimde fark ettim. Hemen çıkış yaptım vallahi utandım sanki gizlice kendim girmişim gibi.28 yaşındayım. Hayatta aklıma gelmedi bugüne kadar yanımdaki adam acaba nereye bakıyor, saat iki yönündeki kızlara mı yoksa gibi düşünceler. Bazen diyorum yaşananlar, karşıdaki adamın tavırları bu hale getirmiştir ama yok ben de aldatıldım yine aynı tas aynı hamam. Fatura dökümleri, mailler, kafa yönü filan incelemeyin valla yaa. Canınıza yazık. Gün zaten kısa, yapacak şeylere bile yetmiyor, bunları yük etmeyin bir de kendinize. Böyle hayat geçmez ki.
O zaman abartma baksın ne olacak ben kadınada erkeğede bakarım güzel olana bakılıryok öyle içine düşme gibi bir şey zaten de