Ben odadaysam kızım oyuncaklarıyla çok güzel oynuyor. Odadan çıktığım anda yaygarayı basıyor. Bu durumu anlattığım herkes yürüteç al. Sen işini yaptıkça oda peşinden dolanır diyor. En sevmediğim şeylerden biri yürüteç. Evin içinde duvardan duvara çarpan kocaman bişeyama acaba diyorum şimdilerde. Çok kararsızım kızım 7 aylık. Yüzükoyun 3 sn anca duruyo, hiç ama hiç sevmiyo.
Bu arada yürüteni olanlarda bir yandan foto ve fiyat koyarsa fikirleriyle birlikte sevinirim.
Bi bilsem.. 2. El uygun bişey bulursam aliim, sonra satarım diyorum bi yandan. Bumbo koltuk muhteşem bişeymiş mesela çok iyi etmiştim onu almakla. Kızım çok sıkılmadınız sürece oturuyo. Ve oturmayı çok kolay öğrendi. Düşmesi sayılıdır. Içimden bi ses yürüteç içinde aynı şeyi diyo, oh iyiki almışım dicekmişim gibi
Evet yürüteci olanlaaaaaaaaar
Bence de al . Ama dengeli olanini al cunku bazilari devriliyor. Onemli olan o. Fiyat sonraki asama ilk kizima aldigim dengesiz cikti cok ise yaramadi. Ikinci kizima akdigim biraz pahaliydi ama hic devrilmedi hala duruyor istersen resmini atarim
Bence de al . Ama dengeli olanini al cunku bazilari devriliyor. Onemli olan o. Fiyat sonraki asama ilk kizima aldigim dengesiz cikti cok ise yaramadi. Ikinci kizima akdigim biraz pahaliydi ama hic devrilmedi hala duruyor istersen resmini atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?