yürütemiyorum artık

masalduru

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
64
0
16
Bursa
çok bunaldım artık ya 6 yıllık bir ilişki ve sırf sorumluluk almak bir evi idare etmek bir adamla yaşamak idare anlamında çok zor geliyordu ve bu yüzden evlenmem derken evlendim üstüne üstlük bir de hemen hamile kaldım.. ilk öğrendiğimde o kadar ağladım istemiyorum dedim ki kimse mutlu olamadı hamile olmama benim halimi görünce..
zaman geçti düşük tehlikem oldu o an anladım ki bebeğim parçam olmuş kaybetme korkusu sarmış beni.. onu düşünüp onun için yaşamaya başladım.
hamilelikten de kaynaklanan aşırı hassasiyet yüzünden eşimle tartışmalar ağlama krizleri vs vs aldı başını gitti..
doğum oldu mucizemii gördüğüm an şükrettim. benim de bir bebeğim olmuştu :) o kadar tatlı şirin bir varlığın benim olma ihtimali aman Allahım diyordum hep.. ama eşimin yine umrunda değildik hastanede annem kaldı benimle doğum olduğu gün akşamı erken gönderdim eşimi ki yarın erkenden gelsin diye. o ise arkadaşı ile önce yemeğe gitmiş sonra bizde çay içmişler derken gecenin bir körü uyumuş ve sabah 11 gibi ben mesaj atmasam hala uyuyacaktı gelip kendisini affettireceğine gelince yine uyukladı..
eve geldik yine aynı ben ağrılı bir şekilde oğlumu emzireyim diye uğraşırken sabah akşam uykularda.
tek başıma bakmakta zorlanınca anneme gittim 1 aylığına zaten o arada eşim de 10 günlüğüne iş için şehir dışında olacak dönüşte de beni alıp gelecektik.
geldik mutlu muyum hayır. hem de hiç. değişen hiç bir şey olmamış..
bugün ağrım var diye 1 saat bakar mısın dedim 40 dk baktı acıkmştır diye gittim emzirdim tatil gününde biraz bak da uyuyayım olmaz mı dedim hemen çıkıştı bende işe gidiyorum yoruluyorum bugün erken kalktım işte diye.
bunları hakedecek ne yaptım bilmiyorum bebeğime sütüm yetmicek diye üzülmeyeyim diyorum olmuyor bıktım usandım artık yalnız bocalamaktan.

Ah şu erkekler dicem..Canım ben de evliyim bir oğlum ve sorumsuz ilgisiz hatta bazen nefret ettiğim bir kocam var.üstelik bir çocuk istiyorum ama böylesine ilgisiz bir insanla bir çocuk ya inan bazı şeyleri değiştiremiyoruz,inşallah sen daha iyi olursun,eşin biraz değer verirse herşey başka olur.Sen de ye iç keyfine bak..

Duygusallıkla bi yere varamazsın Kendiliğinden her şeyi düşünen çok nadir erkek vardır Bunu aklından çıkarma Yalnız senin kocan böyle değil Ve eşin sizi sevmediği için yapmıyor bunları....

Duygusallığı bırak emri vaki yap

Tatlı serti oyna

Öncelikle bil ki eşin acemi bi baba Daha sorumluluk nedir tam olarak bilmiyor Bunu eşine sen öğreteceksin (çünkü allah bu bakımdan bizi kusursuz yaratmış Erkekleri değil)Ona hissettirmeden sorumluluk yükle Zamanla bi bakmışsın o onun görevi oluvermiş

Bide merak etme şimdi bakmaz ama ele avuca bi gelsin çocuk o zaman kendiliğinden farkına varmadan yapıcaktır

Benim eşimde bakamam derdi Ağladığı zaman gazını çıkarması için ona verirdim Ben tuvalete gidicem hemen geliyrm derdim Ama hemen gelmezdimBöyle böyle eşim şimdi ben istemeden kızımın yemeğini yedirir üstünü değiştirir Hatta saçını bile düzeltir toplar

Sen şimdi diyeceksinki ben istediğim zaman niye yapmıyor ben ona takılıyrm beni önemsemiyor

İşte öyle değil Sen bırak haticeyi... neticeyi görmek istiyosan duygusallığı bırakacaksın Yazık sanada bak sütüm kesilecek diye korkuyosun Değermi üstesinden gelemeyeceğin bişey değil bu Emin ol

gerçekten değişmiyor bazı şeyler dua ediyorum Allahım sabır versin diye

yapmaz mıyım bende yapıyorum bırakıyorum 5 dk bak gelicem diye daha 2. dakikasında bu acıktı heralde diyip geri getiriyor ki vermeden emzirdiğimi görüyor.. umarım ileriki zamanda düzelir ama bana çok umutsuz geliyor

Oscarin dedikleri çok doğru.. Maalesef çoğu erkek ayni bebegin küçük sanirim hele bi baba desin o zaman daha bi farkindalik basliyo..bnm esimde ayniydi bakamazdi ama ne zaman çocuk büyüdü o zaman basladi oglum diye dört donuyoo :) sabirli ol dua et :)

calısıyormusun normalde bılmıyorum ama esınden beklentın cok olmasın yoksa sen kendını uzersındaha taze babayken sıkılan adam buyudukce hıc umursamaz eger bebegın gazlı aglayan bı bebek degılse kı ınsallah oyledır ve esınde madem oyle yardımcı bı es degıl yenı dogmus bebeklerın karnı doydum altı temız oldumu yeter ıllakı ılgılenmeye gerek yoktur cunkı daha ne oldugunun farkında degıl esas sıkıntı hareketlenmeye baslayınca baslıyo bebeklıgının tadını cıkar

Eşiniz çok sorumsuz. Değişir mi bilmem ama sizin yıpranacağınız ortada

Allah yardımcın olsun canım benm ya

çok teşekkür ederim. bebeğim 4 aylık çok şükür sıkıntısı yok fazla.. bol bol dua ediyorum.. dün konuşmayınca 3e kadar ağladıkça beni kaldırmadan kendisi alıp getirdi ama bu hep ilk günle ibaret oluyor maalesef

benzer seyler bende yasadim
esim cok ilgiszdi hamileykende cocuk doguncada
cok bosanmayi dusudum bende
ama esimi cok seviyordum
kizima alisamadi uzun süre
kabullenemedi ama iste
ben hep yapici olmaya calistim
esim simdi daha iyi
eger esiniz gercekten iyi bir insansa ve sizde hep iyilikle yaklasirsaniz bence zamanla düzelir
simdilik siz bebeginize iyi bakin
her anin tadini cikarin
bu günler geri gelmez
insallah zamanla esiniz düzelir

bütün erkekler aynı canım ya ayyynııııı. "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" bu söz çok doğru tatlı dille gör işini tatlı dil ama tek bir söz yani uzatma kısa ve öz. Benim eşimde uyukluyor, umursamamazlık var. ben çok romantik bir insanımdır zoruma gidiyordu "bir insan bir insanı hiçmi sevmez ya içinden birşey yapmak gelmiyormu" diyordum. ben giyinirim, süslenirim, sürprizler yaparım aynı sen gibi tek taraflı üstleniyorum. ama o hiçbir şey yapmıyor. üstüne düşüncede sinirleniyor daha çok uzaklaşıyor, bende onun taktiğini uyguluyorum işe yarıyor "umursamıyorum".

ben üç çocuk büyüttüm eşimden bir destek görmedim bazıları değişir demiş kimi erkekler belki değişir ama bazılarıda aynı canım değişmez çok canını sıkma yıpranıyor insan belki ama ne yapacaksın takmamaya çalış

kesinlikle kendi silahıyla vurmak işe yarıyor bende deniyorum neyın var senın bir cnaınmı sıkkın durgunsun konusmuyorsun hahhahahah sende öylesın dıyorum ( içimdennnn ) ona ise yoo iyyim sana öyle gelıyor dıyorum

birde umursamayıp neşeli olunca peşimde dolanıyor bu kadın hem beni umursamıyor hemde çok neşeli bu neşenin kaynağı ne acaba diye düşünüyor tabii bazen çenemi tutamayıp kavga ettiğimiz oluyor

ben de kesinlikle sana katılıyorum,çünkü benim eşim de yapmadığı bazı şeyleri bir iki derken alışkanlık haline geldi kendi yapıyor.Ne diyelim o da güzel.. :)

birde umursamayıp neşeli olunca peşimde dolanıyor bu kadın hem beni umursamıyor hemde çok neşeli bu neşenin kaynağı ne acaba diye düşünüyor tabii bazen çenemi tutamayıp kavga ettiğimiz oluyor

aynen Katılıyorum bir kitap vardıyha kadın gibi davran erkek gibi düşün ah ah kavga hiç eksık olmaz nitekim bir evde yapacak bişi yok doğa kağnunu şekerim ama hayatı zindan ediyorsa nitekim forum acan bayan arkdaşımızın olduğu gibi o zaman şöyle bir gözden geçirmek lazım...

siz böyle söyleyince benim de umudum oluyor teşekkürler

bende umursamamayı denicem yoksa bebeğimin en muhteşem zamanlarını mutsuz ve farkında olmadan geçireceğim..

daha yeni evli sayılırsın
bende benzer şeyler yaşadım halada yaşıyorum bazen eşimden nefret ettiğim bazende çok sevdiğim asla kopamadıgım biri oluyor
sabır en güzel şeydir bak bebeğinde olmuş.benimde 1 oğlum var 6 aylık
kaynanamla oturdugum için eşim bana pek yardım etmiyordu kaynanam dururken ama gece ağlamalarında azda olsa bakardı. ama şimdi hiç bakmıyo hatta çok kavga ediyoruz artık çok bunalıyorum bazen ama oğlum için evliliğim için dayanmak zorundayım ve zorundayız..
üzülme senin durumunda çok anne var eş var.. kocalar hep ilgisiz zaten kafalarının dikine gitmeyi çok severler.. onlarherşeyi çok iyi bilir bizz bilmeyiz sabahlara kadar çocuk bakalım sonrada fırça yiyelim ohh be ne ala erkek olası var insaın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…