yürütemiyorum artık

bende umursamamayı denicem yoksa bebeğimin en muhteşem zamanlarını mutsuz ve farkında olmadan geçireceğim..
bak tatlım bu hayatta hiç bir şey için canını sıkmaya değmiyor 3 günlük dünya sonuçta hepımiz türlü acılar sıkıntılar yasıyoruz ama onların ardından bir güzellik olunca bize öyle neşe öyle mutluluk verıyorkı ve anlıyoruz mutluluğun kıymetını..... benım eşim bile benım içinde olsa canını sıkmaya değmez der yarın ne olacağımız belli değil şu zamanlarını mumla ararsın bak biz çocuk olsun dıye türlü şeyler içiyo deniyoruz onla ılgılen onla hayat bul eşinede erkek gibi kesın ve net cvblar ver ( iyyim sen tşkler tamam oldu bende ne eğlenıyoruz bebişimle felan sanki mecburen sorar gibi sana yanaşınca senle ılgılenınce candan davrankı senle ılgılenınce güzelleştiğini anlasın

eşin destek olmayınca zor oluyordur canım ya
Allah razı olsun benimki hep yardım etti halende eder
işten yorgun gelsede uykusuz kalsada hastalansa yada kızım bazen keyfiye uyandırır gecenin bi körü babasını
gıkını çıkarmaz kalkar garibim
seninki bana bi garip geldi
baba dedigin en az anne kadar ilgilenmeli çocukla

:))))))))))))) güldüm yazdıklarını okuyunca.çok ciddi şeyler değil bunlar.aşarsınız emin ol.benim eşim 10 dak. bile yalnız kalamıyordu çocukla.kucağına alamıyordu.elinden düşecekmiş gibi geliyormuş.neyse arkadaşların cevaplarını oku derim.gayet mantıklı şeyler yazmışlar.

ben sana bir şey diyemiyorum çünkü ben kocamdan senin beklediklerinin hiç birini beklemedim.kanguru gibi kızımı kucağımda taşıdım.WC ye gidecekken park yatağına bırakıyordum.eşim uykusuz kalmasın diye başka odada bile kalmaya razıydım ama kızım çok sakin bir bebekti ve eşim bizi hiç yalnız bırakmadı.sanırım beklentisiz olmak hayatı daha kolaylaştırıyor

son cümlene bayıldım :) teşekkür ederim

şanslısın belki biraz daha büyüyünce değişir son konuşmamızda da biraz faydası oldu sanki.. şimdi sana ihtiyacı var sana bağımlı olduğundan elimden çok şey gelmiyor biraz daha büyüsün elimden geleni yapıcam falan dedi..

beklentisizliğe alışmaya çalışıyorum bende :) ciddi olmadığını biliyorum ama bazen kendimi çok yalnız hissedince herşeye sarıyorum

bende diyorum bazen iyi ki Allah bana erkek evlat vermiş benim gibi çekmez diyorum gerçi her kadın da bir olmuyor ya neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…