Bence, kimseyi tanımadan böyle yorumlar yapmayın..Size söyleyebileceğim tek şey, dünya sizin etrafınızda dönmüyor ve herkesin önceliği farklıdır. Anlayış ve tahammül gösteremeyecekseniz, arkadaş edinmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence, kimseyi tanımadan böyle yorumlar yapmayın..Size söyleyebileceğim tek şey, dünya sizin etrafınızda dönmüyor ve herkesin önceliği farklıdır. Anlayış ve tahammül gösteremeyecekseniz, arkadaş edinmeyin.
...Kısacası sizinle değil çocuğuyla ilgilenmek istemiştir.Kendimi doğru ifade edemediğimi düşünüyorum. Bu yüzden de, olası önyargılara karşı şunu söylemek istiyorum.
Ben zaten çoğunlukla bebeği sevmeye gidiyordum. Çaya, dedikoduya hasret olduğumdan değil! Keza, gittiğimde çay kahve içmediğim, sadece bebekle oynadığım zamanlar da oldu. Zaten kendisi çok ilgili bir annedir ve ben bunu hep takdir ederim. Yani çocuğa televizyon açayım, telefon vereyim de ben sohbet edeyim gibi biri değildir. Kim olursa olsun çocukla ilgilenilir o evde.
Hatta gelene sıcak bir çay bile yapılmaz.
Şimdi bunu da yanlış yorumlayanlar olur ama neyse.
e herkes grip diye Allah ne verdiyse kim kime dum duma mi olsun yani ? Benim oglum hastayken evi kusa kusa gezer dusakabin kakali ve kusmuklu kiyafetlerle doluyor 1 gunde. Ona mi yetiseyim misafirim mi agirlayayim bide meramimi anlamayanin tribini mi cekeyim?Biraz anlayisli olun yahu titiz takintili olmakla alakasi yok bunun her hastalik doneminde her anne az cok boyle gecirir gunlerini.Ben şöyle düşündüm: hasta olduğu için bağışıklığı zayıf olacak ve belki de grip geçmeyecek, ilerleyecek diye düşündü. Çünkü, daha önce de ben hasta olduğumda yine kabul etmemişti. :)
Diyorum ya, bu duyguyu anlamaya çalışıyorum, saygı duyuyorum ama bu sefer alındım nedense. Sonuçta kış mevsimindeyiz, çoluk çocuk, genç yetişkin herkes grip bu ara.
E o zaman sorun ne?Kendimi doğru ifade edemediğimi düşünüyorum. Bu yüzden de, olası önyargılara karşı şunu söylemek istiyorum.
Ben zaten çoğunlukla bebeği sevmeye gidiyordum. Çaya, dedikoduya hasret olduğumdan değil! Keza, gittiğimde çay kahve içmediğim, sadece bebekle oynadığım zamanlar da oldu. Zaten kendisi çok ilgili bir annedir ve ben bunu hep takdir ederim. Yani çocuğa televizyon açayım, telefon vereyim de ben sohbet edeyim gibi biri değildir. Kim olursa olsun çocukla ilgilenilir o evde.
Hatta gelene sıcak bir çay bile yapılmaz.
Şimdi bunu da yanlış yorumlayanlar olur ama neyse.
Zaten kimse kimseyi tanımıyordur buralarda, yazdıklarınızdan yola çıkılarak cevaplar veriliyor.Bence, kimseyi tanımadan böyle yorumlar yapmayın..
Hasta bir çocuk asla misafir istemez bazen annesini bile istemez.Mızmız olur o yüzden ertelenmiş normal. Mesela hasta olur çocugm komşular gelir 16 aylık kızım istemez konuşturmaz sürekli ağlar.
Inanın bağ kuramadım başlık ve icerikle. Hasta olan siz veya çocuğunu değil, Kendi çocuğu. Yorulacak o, hastaya ilgilenmesi gereken o , bulusmuyorsunuz diye trip atan Siz, anlayamadım.
Hele de 0-6 yaş grubu bir çocuk hastaysa anne perişan, ev pert, çocuk normalde yemediği şeyleri bile istiyorum diye ağlama krizindedir, tabii bu kriz esnasında kucağınızda yakanıza yapışmıştırYahu çocuk hasta, evde yatıp dinlenmesi, annesinin her türlü naz niyazını çekip, iyi beslenmesi için uğraşması lazım.
Ayrıca başkalarına bulaşmaması için evinde geçirmesi gerek bu süreci.
Neyini anlamadınız?
Siz hastayken gezmeye gidiyor musunuz?
Eğer cevap evetse, lütfen gitmeyin, bulaştırmayın kimseye.
Zaten kimse kimseyi tanımıyordur buralarda, yazdıklarınızdan yola çıkılarak cevaplar veriliyor.
Ne düşündüğünüzü anlamak için sizi tanımaya da gerek yok. Hala gereksiz alınganlık, gereksiz duyar
Asinaz hanım yaşınız kaç?Şunu yapacaksanız, arkadaş edinmeyin diyen siz değil miydiniz?
Yazdıklarımdan benim nasıl bir arkadaş olduğum/olacağım çıkmıyordur herhalde/ya da çıkamaz bence.
Hem neden size alınayım ki!?
Herhangi bir bağımız mı var?
Genel ve son cevabım
Çoğunluğun kararına saygı duyuyorum. Hatta benim çocuğum olsa tabii ki ben de öyle davranırım. Sorun bunun birkaç defa yaşanması, hatta daha başka şeyler de yaşamamızdı. Çok ciddi şeyler değil bunlar. O yüzden onları yazmak istemedim. Dün gece moralim bozulmuştu, içimi dökmüştüm. Ama iyi de yapmışım, içinde bir yerlerde dökmek istediği bir şeyler olanlar hemen saldırıya geçmişler.
Onlara iyilik yaptığımı düşünüyorum. ☺
yasınız kac ?Şunu yapacaksanız, arkadaş edinmeyin diyen siz değil miydiniz?
Yazdıklarımdan benim nasıl bir arkadaş olduğum/olacağım çıkmıyordur herhalde/ya da çıkamaz bence.
Genel ve son cevabım
Çoğunluğun kararına saygı duyuyorum. Hatta benim çocuğum olsa tabii ki ben de öyle davranırım. Sorun bunun birkaç defa yaşanması, hatta daha başka şeyler de yaşamamızdı. Çok ciddi şeyler değil bunlar. O yüzden onları yazmak istemedim. Dün gece moralim bozulmuştu, içimi dökmüştüm. Ama iyi de yapmışım, içinde bir yerlerde dökmek istediği bir şeyler olanlar hemen saldırıya geçmişler.
Hep böyle anlamamazlıktan mı gelirsiniz insanları?Şunu yapacaksanız, arkadaş edinmeyin diyen siz değil miydiniz?
Genel ve son cevabım
siz gripken kabul etse gidecektiniz yani öyle mi?Ben şöyle düşündüm: hasta olduğu için bağışıklığı zayıf olacak ve belki de grip geçmeyecek, ilerleyecek diye düşündü. Çünkü, daha önce de ben hasta olduğumda yine kabul etmemişti. :)
Diyorum ya, bu duyguyu anlamaya çalışıyorum, saygı duyuyorum ama bu sefer alındım nedense. Sonuçta kış mevsimindeyiz, çoluk çocuk, genç yetişkin herkes grip bu ara.