• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yürüyen ölü gibiyim

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar okadar halsizimki yorgunum tamam çalışıyorum bebeğim var ama bu 1 ay öncede böyleydi ve ben ne gezmekten ne giyinip süslenmekten eksik kalmazdım.
şuan çok yorgun halsiz, bitkinim ve sinirliyim,mutsuzum canım hiç bir şey yapmak istemiyorr.
3 kilo verdim kahvaltı edemiyorum benim acilen silkelenip kendime gelmem lazım. kilomu toparlamam lazım. ama bnun için yemek yiyebilcek iştahım olması lazım vucudumun direncini nasıl kazanabilirim eski halime nasıl dönebilirim.

Bebeğiniz küçükse normal diyorum.
Çünkü aynı durumları küçük bebekli arkadaşlarım ve ben, dibine kadar yaşıyoruz.

Kan tahlilinizi yaptırın bence önce. Eksilen mineralleriniz vitaminleriniz olabilir. Önce var mi yok mu onu bir öğrenin ondan sonra yolunuzu cizersiniz, bebeginiz de varmıs bi de kulaktan dolma caylar ilaclar kürler kullanmayın.

Kan tahlilinizi yaptırın bence önce. Eksilen mineralleriniz vitaminleriniz olabilir. Önce var mi yok mu onu bir öğrenin ondan sonra yolunuzu cizersiniz, bebeginiz de varmıs bi de kulaktan dolma caylar ilaclar kürler kullanmayın.
yok canım kullanmamda doktora gttim bana subradyn oll day dye vitamin verdi onu alıp kullansam benim ruh halimede iyi gelirmi sinir stresime iş yerimden kovulucam yaa unutkanlık dikkatsizlik yüüznden o noktoya geldim.

öylemi dersin ama benim sinir sistemimde berbat :KK43:
İşte zaten o sinir sistemi ve ruh yorgunluğu bu duruma sebep oluyor.
Yataktan her zaman yorgun kalkıyoruz mesela, dinlenebilmek için herhangi bir vakit yok.
Bu da yaşam enerjisi düşüklüğüne, konsantrasyon bozukluğuna, mutsuzluğa etki ediyor.

yok canım kullanmamda doktora gttim bana subradyn oll day dye vitamin verdi onu alıp kullansam benim ruh halimede iyi gelirmi sinir stresime iş yerimden kovulucam yaa unutkanlık dikkatsizlik yüüznden o noktoya geldim.

Bu sorunlarin basli basina sebebi zatn vitamin eksikligidir, tabikide iyi gelir o tabletler. Seker olsun diye vermediki doktorunuz. Duzenli icmelisiniz.

İşte zaten o sinir sistemi ve ruh yorgunluğu bu duruma sebep oluyor.
Yataktan her zaman yorgun kalkıyoruz mesela, dinlenebilmek için herhangi bir vakit yok.
Bu da yaşam enerjisi düşüklüğüne, konsantrasyon bozukluğuna, mutsuzluğa etki ediyor.
evet kesinlikle berbat bir durum üşengeçlik

Neden iyi gelmesin, destek icin hep onlar. Kullanın elbette ve meyve sebze pekmez kuruyemis yemenize de dikkat edin. Enerjiniz yerine gelir görürsünüz :)

Dogum sonrası kısıtlamadan kaynaklı depresyona girmek uzeresin canim bende girmistim hemen mudaheke etmezsen depresyon once seni sonra bebegini dahada kotu yapar kendine guvenini kaybeder ve salarsin kendini bu esinin sana bakisinida etkiler daha bircok negatif durum.yasadigim icin soyluyorum benimki panik ataga donustu .

D vitamini eksikliği var büyük ihtimalle

kızlar ben doğumkontrol hapı kullandım bu ay acaba onun yuzundenmı halsizim mutusuzum iştahım kesildi çünkü ben gayet gezen tozan bebeğine bakan eşime vakit ayıran süslü püslü bi bayandım yorulmazdım kolay kolay

kızlar ben doğumkontrol hapı kullandım bu ay acaba onun yuzundenmı halsizim mutusuzum iştahım kesildi çünkü ben gayet gezen tozan bebeğine bakan eşime vakit ayıran süslü püslü bi bayandım yorulmazdım kolay kolay

Balli kebabiyeli macun var.annem hasta ona aldim.aktarlarda satiliyor vucut direncini arttiriyor.

Back
X