- Konu Sahibi heytbengeldim
-
kızlar merhaba. geçen hafta pazartesi diyete başladım artı yürümeye. her aksam aksatmadan 5 6 km yurudum ayrıca hergün işe gelip giderken yürüyorum ortalama 3 km yapıyor. toplm yürüdügm yol hergun 8 km falan yapıyor.
neden zayıflayamıyorum bu kadar harekete. yedıklerıme dıkkat edıyorum arada kaçırıyorum kansızlık sorunum var canım sureklı sekerlı şeyler istıyor arada tatlı yıyorum. boyum 1.65 kılom 63.1.
pazartesı tarıldım 63.1 bugun sabah tartıldım 63.1 gram oynama yok. pes etmekte istemıyorum bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde..
canım geçen pazartesi başkaldım diyorsun dur bakalım daha ilk 1 hafta hiç kilo almamışsın bu açıdan düşün, yazdığın düzende devam edersen mutlaka farkedecektir
tempomu değiştiriyorum 1 km yürüyorsam 1 km koşuyorum. kilo vermıyorum da sıkılaştırıyormuyki beni. yürürken sauna sort giyiyorum iyice terleyim diye
kızlar merhaba. geçen hafta pazartesi diyete başladım artı yürümeye. her aksam aksatmadan 5 6 km yurudum ayrıca hergün işe gelip giderken yürüyorum ortalama 3 km yapıyor. toplm yürüdügm yol hergun 8 km falan yapıyor.
neden zayıflayamıyorum bu kadar harekete. yedıklerıme dıkkat edıyorum arada kaçırıyorum kansızlık sorunum var canım sureklı sekerlı şeyler istıyor arada tatlı yıyorum. boyum 1.65 kılom 63.1.
pazartesı tarıldım 63.1 bugun sabah tartıldım 63.1 gram oynama yok. pes etmekte istemıyorum bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde..
Okuyunca ilk aklıma gelen şey şu:
Kilonuz boyunuza göre iyi hatta en ideal sınırlarda o yüzden de vücudunun gram eksilmeye mecali yok bence
Hem 1 haftada mucizeler beklenemez
ben 81den 75e 2,5 ayda geldim kansızlık bende de var spor da var yani bu işler öyle 1 haftada olsaydı şimdiye 50 olmam lazımdı
sabır-sebat-istikrar-motivasyon... bunlar olmazsa olmazlar tabii manen
bir de diyet-spor-bol su gibi işin kontrol edilebilir yanları var
bu düzende 1 ay devam edin ondan sonra da hala aynıyım derseniz, bir dr.a görünün derim
çok tesekkurler sanırım cok aceleci oldum sabah tartıldım cok moralım bozuldu. o kadar ugrasıyorum neden veremedım dıye. o zaman sıkılaşma benım ıcın daha ıdeal fazla kılom yok cunku. yedıklerım dıkkat ederek yurumeye devam artı araya pılatesıde kattım mı sanırım en mantıklısı bu.
[SUP][/SUP]
Mens ya da mens öncesi dönemde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?