yürüyüş ve diyet?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
selam kızlar günaydın hepinize öncelikle .
bir sorum olacak size,malumunuz havalar bozmaya başladı bugünlerde.dolayısıyla artık yürüyüş yapmak biraz zor olacak.yağmur,soğuk vs.eve yürüyüş bandı alacak param da yok açıkçası.şimdi günde yarım saat yeterli mi diyetle birlikte,haftanın 2-3 günü?ikinci sorum sadece diyetle kilo veremez miyim?

Canım aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Bu yüzden okuldaki beden eğitimi öğretmeni arkadaşıma danıştım.O da bana yürüyüş yerine yapabileceğim ve aynı oranda kalori harcamamı sağlayacak aktiviteler sundu. Mesela oryantal oynayabilirsin,step yapabilirsin,ip atlayabilirsin(benim ipim yok ama varmış gibi zıplıyorum),plates yapabilirsin(topum yok deme,internette Ebru Şallı'nın topsuz plates videosu var ve çok etkili) ve Leslie diye bi kadının Walk At Home adında bir programı var. Evde yürüyüş imkanı sağlıyor.Hem çok güzel hem de çok eğlenceli.Ben bunları yapıyorum ve yürüyüş yaparak harcayacağım kaloriyi bu şekilde harcıyorum.Kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…