- Konu Sahibi Esmayilmazlar1
-
Kesinlikle öyleBende Dr arayısındayım karın germe ve bel sırt lipo için. Çok zormuş Dr bulmak. Ameliyatı ve sonrasını düşünmüyor bile insan
Yusuf acara hiç ameliyat olan olmadığı için vazgeçtim ve aşırı pahalı ayrıca bir mayclimik diye bir kliniğinde çalışıyor sayfadaki ameliyatları kimin yaptığı belli değil çok güven sağlayamadım geçmişini okuduğumda cv olarak beni çok tatmin etmedi fakat yinede kararsızım ulaş bali yada aydın tekgöz olabilirilker manavbaşını gördüm,bende onu araştırdım.olumlu yorumlar var google da.
Hangi sehir.Ben de izmir icin doktor arayışindayimYusuf acara hiç ameliyat olan olmadığı için vazgeçtim ve aşırı pahalı ayrıca bir mayclimik diye bir kliniğinde çalışıyor sayfadaki ameliyatları kimin yaptığı belli değil çok güven sağlayamadım geçmişini okuduğumda cv olarak beni çok tatmin etmedi fakat yinede kararsızım ulaş bali yada aydın tekgöz olabilir
Evet fazla derim varmış maalesefmerhaba
karın germe olmadan sadece liposuction yaptırsanız
nasıl olur ki
doktorunuz mu dedi karın germe olmalısınız diye
çok kilolu durmuyorsunuz
kilo fazlalığınız ne kadar
sanki kendiniz zayıflasanızEvet fazla derim varmış maalesef3 doktor da karın germe dedi ulaş baliyi düşünüyorum
Her doktor ayri konuşuyor, bende şimdi bazı doktorlar uyluk germe kesinlikle olmalısın diyorlar bazilari gerek yok. Şimdi ben ne yapayım, vaser yapılacak ama germeye gerek yok diyorlar.Benim de yarin bir doktor randevum var liposuction yaptirmak istiyorum ama gorustugum bir doktor karin germeden olmaz dedi.Bakalim yarinki ne diyecek.Karin germe zor bir ameliyat korkuyorum sonrasindan acikcasi
Dr yener Demirtaş germeden lipo yapıyor, bi bak istersenBenim de yarin bir doktor randevum var liposuction yaptirmak istiyorum ama gorustugum bir doktor karin germeden olmaz dedi.Bakalim yarinki ne diyecek.Karin germe zor bir ameliyat korkuyorum sonrasindan acikcasi
Konustugum doktorlar sadece lipo yaptirirsan tatmin etmez seni ancak beraberinde karin germede yaptirirsan dumduz bir karına sahip olursun diyorlar.En cok yağ alan 3litre zor çıkar dediDr yener Demirtaş germeden lipo yapıyor, bi bak istersen
Bunda bitane hasta ölmüş şikayet çok fazlaaDr yener Demirtaş germeden lipo yapıyor, bi bak istersen
Keşke ama çokta zayıflasam gitmiyorsanki kendiniz zayıflasanız
karın germe olmadan kurtarırsınız gibi
yavaş yavaş zayıflayınca
göbek de sarkmaz
diye düşünüyorum
Ay şu an bende okudum, karin germe ve bacak lipo birlikte güzel yapan doktor bulamadım. İyi bir doktor bulmak ne zormuşBunda bitane hasta ölmüş şikayet çok fazlaa
Bacakta ahmet karacalar düsünüyorum bazen ikisinide aynı iyi yapan doktor bulmak zor olabiliyor birde bacak aşırı riskli dalgalanma olabiliyorAy şu an bende okudum, karin germe ve bacak lipo birlikte güzel yapan doktor bulamadım. İyi bir doktor bulmak ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?