Doğuma Hazırlık yusuf mu yasin mi? sizce hangisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim gördüklerim pek öyle değildi... tabi Allah herkesi güzel yaratmışta...hani zevk meselesi derler ya..ama çok sağol yinede.insan karar veremiyor

Bir kızım var Elifnaz,Rabbim birde erkek evlat verirse Yusuf olsun. Yusuf yüzlü yavrularımız olsun inşallah.

Eşimin adı Yasin. Ben de oğlum olursa Yusuf koymak istiyorum adını. Ama şöyle bişey duymuştum; kızlarda Elif, erkeklerde Yasin ismini taşımak bebeklere ağır gelebiliyormuş. Bebekler çok ağlıyormuş, tabi ileriki yaşlarında da etkileyebiliyormuş. Babaannem söylerdi. Doğru mudur bilmem tabi:44:

Bugüne kadar ne kadar Yasin tanıdıysam istisnasız hepsi hiperaktif ve çok yaramazdı

Son düzenleme:
Her iki isimde de tanıdığım çok, erkekte hoş duran isimler. Ancak ben yasin diyorum, daha sıcak sanki.. Ömürlü olsun..

bir oğlum var dedesının adını koyduk ALLAH bir daha nasip ederse ismi şimdiden hazır tabiki yusuf

Yasin daha hoş geliyor sanki kulağa

İkisi de çok güzel.
Tercih yapmam gerekirse Yusuf.

kızlar çok sağolun.ama daha karar veremedim ya...benim tanıdığım yusuflara bakıyorrum fikrim değişiyor sizin yazdıklarınızı okuyorum yusuf olsun diyorum..başka fikri olan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…