• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yutkunamyorum...Boazma takld..Aldatldm m?

Bunca şeyden sonra dönsün mü??
O zaman neden bu kadar mücadele ki?
Hiç baştan ses çıkarmasydın...Yıpranmazdın hiç değilse,madem kabullenebiliyordun.Durum çok zor 18 yıl dile kolay ama.....Ne bileyim affedilir gibi mi???
Uzaktan konuşmak bana kolay haklısın da,bu iğrenç yaratıkların böyle cezasız kalması canımı acıtıyor!!

hayır yani..burdan taşınmaya karar verdim bunun içinde evdeki eşyaları satmam lazım çünkü ev küçük..on a söyledimm..hayatımızı mahvettin diyor..döneceksen gitme gittiysen dönme ben de alıştım dedim..
benim bunu yaşamam lazım diyor..
aslında ben de emin değilm dönmesini istememden ama..

yasamasi gereken sey neymis ayri kalmaktan kasti ne?seninle baskasi arasinda kalip hanginizin agir bastigina karar vermek mi?yoksa ortada birsey yok boyle de bir durum ciktigi icin esin kafa mi dinlemek istiyor bu sekilde..

Allah Islah Etsin.. Zararın Neresinden Dönülürse Kardır Derler Ablacım :(

sonuç ne bilmiyorum ama eşin aşikar bir şekilde seni aldatmış....

bunu görmezsek anlamassak ayıp olur....

bence evladınız var ....biraz burnunu sürtseniz nasıl olur....

yasamasi gereken sey neymis ayri kalmaktan kasti ne?seninle baskasi arasinda kalip hanginizin agir bastigina karar vermek mi?yoksa ortada birsey yok boyle de bir durum ciktigi icin esin kafa mi dinlemek istiyor bu sekilde..

güya birşey yokmuş da ben onu çok yıpratmışımda..dndüğünde yapacaklarıma katlanmak için kafasını sıfırlıyormuş amcam :(
bu arada geçen hafta gaspa ugradı..şirketin 2 milyarını çaldırmış..şirkete geri ödeyecek..beddua mı ettin dedi..
taşınma işi de yattı yani..
mecburmuyum ben bu başında oturmaya sıkıntı çekmeye

AYYYY deliricem..YEMİNLE DELİRİCEM AZ KALDI..
laelaelaelaelae

Back
X