aç olsa yer rahat bırak çocuğu.. kendinide harap etme senin gerginliğin cocuğa yansır. benim 4 yaşında oğlum bi kere ısrar etmem hayatta yerse yer yemezse yemez miğde onun . ama maşallahı var :) topaç :) ısrar etme bırak açlığını öğrensin çocuk..hanimlar merhaba,
ben artik hangi yolu deneyecegimi bilmiyorum tikandim kaldim..
benim oglum lokmasini yutmuyor yaaz once zaman tuttum 25 dk boyunca bi yumurta parcasini agzinda tuttu..benim midem agzima geldi.. guzellikle oyunla yediriyorum yok,muzikle yediriyorum yok..
tecrubeli hanimlar siz bu durumu nasil cozdunuz? ac mi biraksam ne yapsam
Oncelikle oglun kac yasinda,anne sutu aliyor mu,birtek yumurtayi mi boyle agzinda bekletiyor tum yemekleri mi boyle istahsiz yiyor.
zorlama niye zorluyosun neden ??
Kaç yaşında oğlunuz?
baska sey deneseniz yedirmek için ?
kendi istedği zaman istesin yesin.zorlama başında beklemesene a ablam çocuğun .hanimlar merhaba,
ben artik hangi yolu deneyecegimi bilmiyorum tikandim kaldim..
benim oglum lokmasini yutmuyor yaaz once zaman tuttum 25 dk boyunca bi yumurta parcasini agzinda tuttu..benim midem agzima geldi.. guzellikle oyunla yediriyorum yok,muzikle yediriyorum yok..
tecrubeli hanimlar siz bu durumu nasil cozdunuz? ac mi biraksam ne yapsam
babam açlık çocuğun en büyük bağışıklığı der hep..aç bırakın ,bırakın kendi istesin yemeği sizden bir de öyle deneyin..oglum 1,5 yasinda anne sutu almiyor artik..denedim zeytin verdim,peynir verdim..hepsini tuttu..zorlama degil ama dun aksam en son 7de yedi yemek,yani 15 saattir ac nerdeyse
oglum 1,5 yasinda anne sutu almiyor artik..denedim zeytin verdim,peynir verdim..hepsini tuttu..zorlama degil ama dun aksam en son 7de yedi yemek,yani 15 saattir ac nerdeyse
sus içiyosa sorun yok merak etme :) rahat bırak çocuğu :)oglum 1,5 yasinda anne sutu almiyor artik..denedim zeytin verdim,peynir verdim..hepsini tuttu..zorlama degil ama dun aksam en son 7de yedi yemek,yani 15 saattir ac nerdeyse
ver sutunu içsinoglum 1,5 yasinda anne sutu almiyor artik..denedim zeytin verdim,peynir verdim..hepsini tuttu..zorlama degil ama dun aksam en son 7de yedi yemek,yani 15 saattir ac nerdeyse
aç olsa yer rahat bırak çocuğu.. kendinide harap etme senin gerginliğin cocuğa yansır. benim 4 yaşında oğlum bi kere ısrar etmem hayatta yerse yer yemezse yemez miğde onun . ama maşallahı var :) topaç :) ısrar etme bırak açlığını öğrensin çocuk..
Oncelikle oglun kac yasinda,anne sutu aliyor mu,birtek yumurtayi mi boyle agzinda bekletiyor tum yemekleri mi boyle istahsiz yiyor.
oglum 1,5 yasinda anne sutu almiyor artik..denedim zeytin verdim,peynir verdim..hepsini tuttu..zorlama degil ama dun aksam en son 7de yedi yemek,yani 15 saattir ac nerdeyse
merak etme acıkırsa yer. oyun oynat yor biraz bırak akışına dene yedirmeyi hayır dediği an bırak yedirme çok ciddiyim..bendede var bi sıpa ondan bu kadar rahat konuşuyorum. sen ne kadar gerilirsen o kadar ona yansır yemezz. sakin ol ısrar etme yeter. su içiyosa halsiz değilse sorun yok. sakın bu dönemde yemek yemiyor diye ıvır zıvır acurcu bura alıştırma :)oyle mi dersiniz..dun en son aksam 7de yedi biseyler..hic mi acikmaz ki..
ver sutunu içsin
yumurtayi nasil pisirdin ?
tereyaginda rafadan yap, omlet gibi yap, yemiyorsada yemesin yumurt yemedi diye bi yeri eksik olmaz, zamanla yer
oglen yayla çorbasi yap, kir içine yumurtayi bak nasil yiyor :)
Devam sutu filan veriyor musun peki.veriyorsan eger ona da guvenip,ek gidalari reddediyor olabilir...venimde cocugum anne sutu verdigim zaman icinde yemekleri zor yerdi.ne zamanki sutten kestim,yutmama sorunlari azaldi.cocugu her yemek sirasinda zorluyorsan sana tepki olarakda yemiyor olabilir,zorlama dahada huysuzlastirma birak sonraki ogununu yesin..bunun disinda su siralar istahida olmayabilir,bizm bile istahimiz olmayinca yiyecekler agzimizda birikiyor onu da anlamak lazim..oglum 1,5 yasinda anne sutu almiyor artik..denedim zeytin verdim,peynir verdim..hepsini tuttu..zorlama degil ama dun aksam en son 7de yedi yemek,yani 15 saattir ac nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?