Yuva mı yıkıyorum?

beautyandthebeast_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
26
6
1
Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.

Memlekette baska hoslanacak adam kalmadi mi yahu?

Bugun senin icin baskasindan ayrilan yarin da baskasi icin senden ayrilir.

Tamam aranizda birsey gecmeyebilir ama konusmalarinizin devaminin gelmesinden cesaret almis olabilir, bence biraz konusmayi kesin 2 bucuk yildan bahediyoruz boru degil. Ah almayin.

Duygularıma engel olamıyorum diyerek kendinizi kandırmayın eski eşim beni aldattığında duygularıma engel olup onu boşadım bizlerki hayat arkadaşlarımızla ilişkimizi bıçak gibi kesebiliyorsak o kadar yaşanmışlığı bir kalemde silebiliyorsak sizin durumunuzdayken daha rahat olmalı herşey boşu boşuna çocuğun aklını karıştırmayın o kızın ne suçu günahı var?Hem yarın öbürgün bir başkası için seni bırakmayacağı ne malum?

Tamam aranizda birsey gecmeyebilir ama konusmalarinizin devaminin gelmesinden cesaret almis olabilir, bence biraz konusmayi kesin 2 bucuk yildan bahediyoruz boru degil. Ah almayin.
Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak.

Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak
Duygularıma engel olamıyorum diyerek kendinizi kandırmayın eski eşim beni aldattığında duygularıma engel olup onu boşadım bizlerki hayat arkadaşlarımızla ilişkimizi bıçak gibi kesebiliyorsak o kadar yaşanmışlığı bir kalemde silebiliyorsak sizin durumunuzdayken daha rahat olmalı herşey boşu boşuna çocuğun aklını karıştırmayın o kızın ne suçu günahı var?Hem yarın öbürgün bir başkası için seni bırakmayacağı ne malum?
kızın hiçbir suçu günahı yok bende onu düşündüğüm için bu konuyu açtım zaten ama adam bana aşık olduysa ayrılıp bana gelip açılırsa bu yine de benim suçum mı olur? Çünkü adama hiçbir şekilde asla belli etmedim duygularımı konuşmalarımız hal hatır sorma günlük iş güçten bahsetme şeklinde.

Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak

kızın hiçbir suçu günahı yok bende onu düşündüğüm için bu konuyu açtım zaten ama adam bana aşık olduysa ayrılıp bana gelip açılırsa bu yine de benim suçum mı olur? Çünkü adama hiçbir şekilde asla belli etmedim duygularımı konuşmalarımız hal hatır sorma günlük iş güçten bahsetme şeklinde.
evet senin suçun olur çünkü bu şekilde senden cesaret alır.Kimsenin ahını alma derim.

Bi empati yapın o kızın yerine kendinizi koyun ..Tabii şu anda tercih edilen olmak egonuzu yukseltebilir ama 2.5 yıl sonra da size aynı son olur. .. eşi sevgilisi yareni olan kişiler sevgili adayı değildir size giyabinizda yasatilsa hoşunuza gider mi? Su anda bile kandiriyorsunuz kizcagizi...kimbilir onun ne hayalleri umutları var....nefsinize şeytana yenilmeyin derim...Bu duygunun kökeni KİBİR. ..tercih edilen olmak. ...ah almayın derim. ..

Hemen hemen.
O kızın yerinde siz olsaydınız bu konuşmaları masumca diye mi değerlendirirdiniz?
Aranızdaki şeyin dillendirilmemiş olması çok da fark etmez.

Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak.
Bu mesaj da enteresan.
Kıza üzülmek size mi kaldı, basit cümlelerle vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz.

Bu konular hep aynı seyirde gidiyor. Siz gerçekleri duymak için değil, istediğinizi dıymak için açıyorsunuz konuyu. Hep konuştuğunuz bir adam değildi bu kişi anladığım kadarıyla. İlk konuşmayı kim başlattı? Sevgilisi olduğunu bildiğiniz halde sıradan şeylerde olsa konuşmaya devam ediyorsunuz, yani o kızın üzülüp üzülmediğini önemseyen dünyadaki son kişisiniz. Dürüst olun bizde dürüstçe cevaplar verelim.

Diyelim ki senin 2,5 yıllık ilişkin var seviyosun evlilik hayalleri kuruyosun sonuçta 2,5 yılını vermişsin ayrılmak çok yıpratıcı olur
Sonra geliyo biri seni bile bile sevgilinle konuşuyo sevgilin de boşlukta her ilişkide olabilir kızla konuşmaya başlıyo senden ayrılacağını söylüyo naparsın allah aşkına kıza o...Pu dersin sü...tük dersin
Burda konu açarsın biz de o kıza sayarız sana üzülürüz
Yorumum bitti.

Dünyada sevgilisi olmayan nişanlısı olmayan bekar olan erkek kalmamış ille gidip sahiplilere göz dikiyosunuz.. ayıp ayıp...
Bi de ama arkadaşça konuşuyoğruaaz yeaa diye içinizi rahatlatmaya çalışıyosunuz...

Aklıma bir söz geldi bu dediğinizi okuyunca:
"İnsanlar ne tuhaftır. Yanlışta olduklarını hissettiklerinde, ilk önce vicdanlarını susturacak bahaneyi bulurlar"

bir ilişki yaşayan erkeğe nasıl güvenebilirsiniz...evet yanlış okumadınız nasıl güvenirsiniz....sizce kafası karışık değilmidir ?sonra pişman olmama olsaılığı ne kadardır?
kesinlikle ilişkisi bitene ,üzerinden de bir süre geçene kadar yanaşmayın derim,yoksa kapılırsınız ve diğer taraf tekrar tercih edilirse yıkılırsınız...kendinizi düşünün her şeyden önce !

Back
X