Yuva mı yıkıyorum?

Aklıma bir söz geldi bu dediğinizi okuyunca:
"İnsanlar ne tuhaftır. Yanlışta olduklarını hissettiklerinde, ilk önce vicdanlarını susturacak bahaneyi bulurlar"
çok güzel söz , kim söylediyse çok doğru söylemiş okuyupda bu sözü anlamak isteyen hekes kendimizi lütfen hesaba sokalım her konuda vs diyorum inşallah doğru düzgün İnsanlar oluruz ....

Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.

Şuan da bunu düşünüyorsanız belliki ilişkinin bitmesine azda olsa katkiniz olmuş. Keşke başından girmeseydiniz bu işe. Hakkınızda hayırlısı olsun.....

Birbirini seven bir çifti ayırmaya kimsenin gücü yetmez.

Adam kızdan soğumuş ama başkasını buluncaya dek elimden tutayım da sap sap gezmeyeyim demiş.

Bu esnada illa birşeyler değişti ama kız görmezden gelmiş diye düşünüyorum. Emeğim, evlilik hayallerim, kocasız kalmayayım ayağına..
Tahminlerim doğru ise Ben böyle çiftlere uyuz oluyorum.

Bu Adamla bişi yaşayacaksan senden sıkılırsa sana da delikanlı gibi çıkış yapmayacak, başkasını buluncaya dek idare edecek haberin olsun.

Senin yorumuna istinaden yaZdım. Belki iki güne nişan söz haberleri gelir. Sana yok yere umut veriyordur. Bunu da kulağına küpe yap.

Zamanında ilk işe başladığımda, iş arkadaşlarından biri ile çok iyi anlaşmıştım, muhabbetimiz çok iyiydi. Zamanla adamın bana ilgisini farkettim, akşam aramalar, her işime koşmalar falan. Iyi hoş ama adam nişanlıydı.

Ortak arkadaşlarımız nişan atacak senin için diye uyardı beni. Adamla konuştum, olmaz dedim. Kendini düşünmüyorsan beni düşün, nişan attıran kız olmak istemem, uzak duralım dedim.

Adam evlendi. Birde çocuğu var. Ha mutlu mu desen mutludur tabi de, hep söyler emine evlenilecek kadındı ama aşık değilim diye.

Sonuç olarak onlar benim umrumda değildi. Ben kendimi düşünüp, nişanlıları ayıran kız olmak istemedim. Kendini düşün. Çok istiyorsa ayrılsın senden bir umudu olmadan, unutunca gelsin.

Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak.

Suan hem bitmemis iliskinin hemde baslamamis bir iliskinin hesabini yapiyorsun. Birakta kime nasil yazik olacagina suan iki kisilik bir iliskiye sahip olanlar karar versin.

Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
Evli değillermiş haliyle ortada bir yuva yok... Ama eğer ki nişanlılar evlenme aşamasındalar deseydiniz o zaman uzak durun derdim. Şuan öyle bir durum yıkmış yani yuva yıkan durumunda olmazsınız

Ahahahah adama cilve naz yapsaydım onu da yazardım çekineceğim bir şey yok hanginiz beni tanıyorsunuz neden yalan söyleyeyim yani
Yahu hiç mi sevgilisi olmayan Ada'm kalmadı da gittin sevgilisi olan Ada'mı buldun? Ada'm sevmiyorsa zaten sevgilisinden ayrılırdı bugüne kadar bas baya ilişkilerini bozmuşsun. Ama etme bulma dünyası burası unutma :KK66: ama sizin gibi sevgilisi olanlara, evli olanlara göz dikenler bir nesliniz tükense de millet artık rahat etse :KK51:

Arkadaşlar toplu olarak şunu söyleyeyim; adam çok eski arkadaşım uzun zamandır görüşmüyorduk bir gün mesaj attı naber nasılsın diye o şekilde konuşmaya başladık, kız da biliyor konuştuğumuzu. Adamı sevgilisinden ayırmak gibi bir niyetim olsa zaten adama belli ederdim hislerimi, yapmadım. Kendimi avutmak gibi bi derdim de yok açıkçası şuana kadar yanlış bir şey yapmadım. Yine de çok teşekkür ediyorum görüşleriniz için başka bi pencereden bakmama yardımcı oldunuz.

Back
X