Yuva mı yıkıyorum?

Yahu hiç mi sevgilisi olmayan Ada'm kalmadı da gittin sevgilisi olan Ada'mı buldun? Ada'm sevmiyorsa zaten sevgilisinden ayrılırdı bugüne kadar bas baya ilişkilerini bozmuşsun. Ama etme bulma dünyası burası unutma :KK66: ama sizin gibi sevgilisi olanlara, evli olanlara göz dikenler bir nesliniz tükense de millet artık rahat etse :KK51:
Yahu ben en iyisi gideyim adamı kızdan ayırayım siz de sövüp rahatlayın sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz

Arkadaşça konuşuyoruz diye bi bahane olmaz. Adam zaten kızı sevmiyorsa da demek ki karaktersiz bir herif ki sevgilisi varken millete ışık yakıyor.. Sen de vicdanını rahatlatmaya çalışma aklını karıştırmışsın bir de ayrılmayı düşünüyorum demiş yazık yazık, o kıza üzüldüm ben sadece.

Yahu ben en iyisi gideyim adamı kızdan ayırayım siz de sövüp rahatlayın sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz
Ban yemek niyetinde hiç değilim. Bas baya milletin ilişkisi bozmuşsun gelip burda saf ayağına yatıp vicdan rahatlatıp, duymak istediklerini duymaya geliyorsun ama yanılıyorsun işte.. Ahhhh canımmm iyi yapıyorsun mu diyecektik??

Ahahahah adama cilve naz yapsaydım onu da yazardım çekineceğim bir şey yok hanginiz beni tanıyorsunuz neden yalan söyleyeyim yani

Yahu sen ne hakla ne cesaretle sevgilisi olan bir adamlasın ?
Onun sana açılacağını biliyorsan demek ki konuşalarınız da kurlaşma var
Yoksa ak sakallı dede rüyanda nı söyledi?
Adamla resmen flörtleşmişsin ki biliyorsun o da sana çıkma teklif edecek?

Evet yuva yıkıyorsun
Umarım aynısının tıpkısını da yaşarsın
Etme bulma dünyası ne de olsa

Adamın şimdiden gözü dışarda, elinin altında kız olmayınca gitmiş eski defterlerden kız taraması yapmış da öyle bulmuş konu sahibini..

Ortada bir yuvayı bırak, sağlıklı düzgün bir ilişki bile yok. Kızın hiçbirşeyden haberi yoksa ve gidip bu adamla evlenirse asıl o Zaman yazık bu kıza..

Ama bazı yorumlara bakıyorum; konu sahibi olmasa bu çiftimiz çok Mutlu olacak da pembe panjurlu evlerinde yaşayacaklar minvalinde ilerliyor. Bu kafadaki insanlar kendilerini mutsuzluğa hapsediyorlar, aldatılmaları kaçınılmaz son haberleri yok.

Konu sahibi dediğin gibi ise git ayır gücün yetiyor madem. Kız da yoluna baksın. Ancak bu adam yarın sana da aynısını yaparsa şaşırma, çünkü karakterinde var. Delikanlı bir Adam değil benim gözümde

Sevgilisi olan bir adamlar flörtleşiyorsan bu senin Karekterindir.Seninle flörtleşirken de 2,5 yıllık ilişkisini artık monotonlaştıgı düşündügü için ( seni sevdiginden degil,yeni heyecan aradıgından ayrılacak yani ) bitirmeye çalışan bir adamdan hayır gelmez.Yarın bir günde seninle ilişkisi monotonlaşınca senle bitirecek.Heyecan arayan dengesiz adamın teki karşındaki.Dikkat et derim canım o_O:KK43::21::KK25:

Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.

yuva mı yıkıyorum sorusunun cevabı her zaman evettir.
neden 2.5 yıllık ilişkisi olan biriyle konuşuyorsunuz ilişkiniz bittikten sonra.
biz görüşme desek de görüşeceksin bu arada eminim.

nefret ediyorum sinir oluyorum bu tarz insanlara!
sevgilisi var işte, neyin hissi bu ?
bıraksana ayrılırsa ayrılsın sonra gelsin sana gelecekse ?
ne kafa karıştırıyosun ki, gayet farkındasın evet yuva yıkıyosun bi farkı yok yaniiiiii.
Allah çok büyük, yaşattığını yaşamadan ölmezsin !
Dikkat et yani yaptıklarına yapacaklarına...
anlarsın umarımm........

Aayynısını kardeşim yaptı, eski sevgilisi facebookumda ekli hala , valla kız her gün hem gardaşıma hem o kıza ileniyor şarkılarla :KK47::KK53: İlenilmesin arkamdan diyorsan bırak görüşme ayrılsınlar öyle yazarsın

Bence komik cümleler bunlar arkadaşça konuştuk falan. Size öyle gelmiş olmasın o. Gözlerinizle, sözlerinizle, davranışlarınızla hoşlantınızı belli etmişsiniz bence. Hem günlük Merhaba nasılsın diye konuştuğun biri gelip sevgilimden ayrılacağım demez. Ne diyecek Merhaba Naber biliyo musun sevgilimden ayrılacağım mı? Kendinizi kandırmayın. Ortada yuva yok ama ayrılığa sebebiyet var. Eğer kesinlikle obla bir ilişki düşünmediğinizi belirtin bakın bakalım ayrılıyor mu?

Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
Belli etmışşsın ki vazgecıyor dıgerınden.Madem hislerın var nıye konusuyorsun,surekli mesajlasıyormuydun genelde kızlar böyle yapar arkadas bahanesıne hıc hos degıl .

Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak

kızın hiçbir suçu günahı yok bende onu düşündüğüm için bu konuyu açtım zaten ama adam bana aşık olduysa ayrılıp bana gelip açılırsa bu yine de benim suçum mı olur? Çünkü adama hiçbir şekilde asla belli etmedim duygularımı konuşmalarımız hal hatır sorma günlük iş güçten bahsetme şeklinde.
Hıc sanmıyor kızların etkıleme yontemlerı öyle sınsıdır ki .Siz de bakıslarınızı ,konusmalarınızı kullandınız yazık .Teklıf etse kabul edeceksınız burdan bu anlam cıkıyor ve burda vıcdan rahatlatıp evet demek ıcın cesaret kazanmaya calısıyorsunuz.

ohoo bu yuva yıkma olayını bu kadar da indirgemeyin yahu... alt tarafı sevgili... ayrıca senlik bir durumda yok zaten , adamın ayrılası var senı bahane ediyo sen olmasan başkası olur sen sadece araçsın panpa.

Ayrılmayı düşünüyorum demek ne demek?? Bakıp sonramı karar verecekmiş ne saçmalık!!
Yuva yıkmak o da saçmalık hangi yuva? birlikteliği bile bile görüşüyorsunuz şimdi vicdanmı yaptınız?
Devam edin ama sonrasında aynı olay sizin başınıza gelecek dikkat!!!

Back
X