Yuva mı yıkıyorum?

grup yaparsınız hem yuvayı dişi kuş yapar iki dişi kuş siteye çevirir olayı yıkmak ne kelime...

EVET YUVA YIKMIŞ OLUYORSUN. ''yuva yıkmış'' olmak için illa onların nikahı basıp aynı evde yaşıyor olmaları gerekmiyor. ya da çoluğu çocuğu olması gerekmiyor. hayatında biri olması yeter. iki sevgiliyi ayırmakla, yuva yıkmak arasında fark görmüyorum kusura bakma. onların ilişkilerinin ''yuva'' olarak değerlendirilebilmesi için illa aynı çatı altında oturmaları gerekmiyor.

adam çok karaktersiz ayrıca. sevgilisi varken başka kızla konuşmak muhabbeti ilerletmek hangi adama yakışan hareket? istersen bebekliğinden beri tanı.

bugün senin için başkasını bırakan, yarın başkası için seni bırakır. bunu unutma.

tamam mesaj attı konuştun, iyi güzel, sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra buna devam etmen ne derece doğru? kızın bilmesi neyi değiştirir? kızın yerine koy kendini, sevgilin, güvendiğin adam başka kızla konuşup ilgileniyor, sözde arkadaş ayağına, yersen.. bu senin hoşuna gider mi? ki bu adamla devamını getirirsen yarın aynısı başına gelecek zaten emin ol. hem adamın karakterinden dolayı başına gelecek, hem kızın ahını almandan dolayı.

ya benim de hayatımda biri var. düşünüyorum da aman allahım yaa allah korusun. ben birinin sevgilisi olduğunu bileceğim de onla konuşmaya devam edeceğim.

o sevgilisi buraya konuyu açıp bu olayı kendi ağzından anlatsa burda herkes sana (sevgilisiyle konuşan kıza) neler saydırırdı düşünemiyorum.

aslında söyleyecek çoook şey var da banlanmaya değmez. illa tavsiye istiyorsan o adamla konuşmayı kes bi an önce. YUVA YIKMA, AH ALMA, AYNISI YARIN Bİ GÜN SENİN BAŞINA DA GELMESİN.

Ni
sonunda yaptığın hareketi takdir etsem de adamın nişanlı olduğunu bile bile muhabbeti ilerletip samimiyet mi kurdunuz? benim de nişanlım var. o da çalışıyor onun da işyerinde kızlar var. ama hiçbiriyle iş dışında kesinlikle konuşmaz. konuşturmam da. ha benden gizli konuşuyor mu onu da allah bilir ama henüz hiçbişeyini yakalamadım mesajları da silmez iş dışında hiç bi mesaj alışverişi olmadı gördüğüm kadarıyla.

ve düşünüyorum da şimdi o adamın nişanlısının yerinde olduğumu... büyük ah ederim.. nişanlım ne kadar suçluysa konuştuğu kız da o derece suçludur ve hak yiyodur. nişanlı olduğunu biliyorsunuz ama muhabbetiniz iyi oluyor, samimi oluyorsunuz. başınızın derdini ona söyleyip her işinize koşmasına izin veriyorsunuz, buna ortam yaratıyorsunuz....

ne diyeyim allah nişanlımı böyleleriyle karşılaştırmasın. ben bi insanın hayatında biri olduğunu öğrendiğim an direk konuşmayı keserim, aynı işyerinde aynı okuldaysak konuşmak zorundaysak da mecburi haller dışında konuşmam.

ama yine de sonunda doğru olanı yapmışsınız nihayet.
nişanlı değiller. Kendisi 10 yıllık arkadaşım olduğu için konuşuyorduk.

sonunda yaptığın hareketi takdir etsem de adamın nişanlı olduğunu bile bile muhabbeti ilerletip samimiyet mi kurdunuz? benim de nişanlım var. o da çalışıyor onun da işyerinde kızlar var. ama hiçbiriyle iş dışında kesinlikle konuşmaz. konuşturmam da. ha benden gizli konuşuyor mu onu da allah bilir ama henüz hiçbişeyini yakalamadım mesajları da silmez iş dışında hiç bi mesaj alışverişi olmadı gördüğüm kadarıyla.

ve düşünüyorum da şimdi o adamın nişanlısının yerinde olduğumu... büyük ah ederim.. nişanlım ne kadar suçluysa konuştuğu kız da o derece suçludur ve hak yiyodur. nişanlı olduğunu biliyorsunuz ama muhabbetiniz iyi oluyor, samimi oluyorsunuz. başınızın derdini ona söyleyip her işinize koşmasına izin veriyorsunuz, buna ortam yaratıyorsunuz....

ne diyeyim allah nişanlımı böyleleriyle karşılaştırmasın. ben bi insanın hayatında biri olduğunu öğrendiğim an direk konuşmayı keserim, aynı işyerinde aynı okuldaysak konuşmak zorundaysak da mecburi haller dışında konuşmam.

ama yine de sonunda doğru olanı yapmışsınız nihayet.

Ben arkadaşlığa inanan bi insanım. Her iyi muhabet ettiğim adamı bana asılıyo sanıp, kaçmam. Akşamları da aramaya başlayıp, daha da önemlisi ortak erkek arkadaşlarımız uyarınca kesinleştirdim ilgisini.

Bende nişanlıydım, benimde nişanlımın arkadaşları vardı. Öyle her yeni ortamda aklı çelinecek adamla da yuva kurmak istemezdim. Belki şimdi benim gibi rest çekmeyecek kadınlarla aldatılıyordur, kim bilir.. Ama ne olursa olsun, iyi, kötü, ben araç olmak istemedim.

Ben yerinizde olsam asla hayatında biri olan adamla heleki bişeyler hissediyosam asla görüşmezdim.Kendinizi o bayanın yerine koyduğunuz zaman düştüğünüz konumu daha iyi anlayabilirsiniz. Üstelik 2bucuk yıllık bir iliski 2bucuk ay değil yani.Kısa bbi zaman değil.O kız için üzüldüm ben şahsen.Ne olursa olsun.

Ben arkadaşlığa inanan bi insanım. Her iyi muhabet ettiğim adamı bana asılıyo sanıp, kaçmam. Akşamları da aramaya başlayıp, daha da önemlisi ortak erkek arkadaşlarımız uyarınca kesinleştirdim ilgisini.

Bende nişanlıydım, benimde nişanlımın arkadaşları vardı. Öyle her yeni ortamda aklı çelinecek adamla da yuva kurmak istemezdim. Belki şimdi benim gibi rest çekmeyecek kadınlarla aldatılıyordur, kim bilir.. Ama ne olursa olsun, iyi, kötü, ben araç olmak istemedim.

haklı olabilirsiniz ama insanoğlu çiğ süt emmiştir derler, ben nişanlanmadan önce hangi erkekle normal arkadaşlık kurduysam hep sonu çıkma teklifine dönüştü ne yazıkki. bi zaman sonra bişeyler hissetmeye başlıyolar arkadaş bile olsanız.. nişanlım hayatıma girmeden önce ben çok isterdim normal bi erkek arkadaşım olmasını, kardeş gibi. ama malesef hiç böyle bişeye denk gelmedim daha. işin sonu kaka oluyo çünkü çoğu erkek kızla erkeğin sadece arkadaş olabileceğine inanmıyo ilişkiyi farklı boyutlara taşımak istiyorlar o gözle bakıyorlar, o zamana kadar da size ''kızla erkek normal arkadaş olabilir yeaa'' diye geziyorlar ortada.

o yüzden ben nişanlımın hiçbi kızla arkadaşlık kurmasını istemiyorum, zaten o da benim bi erkekle arkadaşlık kurmamı istemediği için dikkat ediyor bu konularda.

Onun sana karsi bos olmadigini, senin icin sevgilisinden ayrilip sana acilacagini dusunuosun ama konusmalarinizin "arkadasca" oldugunu, niyet belli etmediginizi soyluosun.
Celiskilerrr... Celiskiler....

haklı olabilirsiniz ama insanoğlu çiğ süt emmiştir derler, ben nişanlanmadan önce hangi erkekle normal arkadaşlık kurduysam hep sonu çıkma teklifine dönüştü ne yazıkki. bi zaman sonra bişeyler hissetmeye başlıyolar arkadaş bile olsanız.. nişanlım hayatıma girmeden önce ben çok isterdim normal bi erkek arkadaşım olmasını, kardeş gibi. ama malesef hiç böyle bişeye denk gelmedim daha. işin sonu kaka oluyo çünkü çoğu erkek kızla erkeğin sadece arkadaş olabileceğine inanmıyo ilişkiyi farklı boyutlara taşımak istiyorlar o gözle bakıyorlar, o zamana kadar da size ''kızla erkek normal arkadaş olabilir yeaa'' diye geziyorlar ortada.

o yüzden ben nişanlımın hiçbi kızla arkadaşlık kurmasını istemiyorum, zaten o da benim bi erkekle arkadaşlık kurmamı istemediği için dikkat ediyor bu konularda.

Doğru,binbir türlü insan var. 50 erkek, 10 kız falandık işe ilk başladığımızda. 6 erkek, 2 kız aynı odada eğitim aldık 6 ay. Ister istemez herkes samimi oldu. Ki o ortamdaki erkeklerin 2'si evli, biri nişanlı diğerleri bekardı. Sadece konuşmakla bu işler olsa o ortamda herkes herkese aşık olabilirdi. Özellikle bekarlar.

Bi insanın fıtratında ihanet varsa, etrafında da kız olmasına gerek yok. İnternetten bulur, parayla yapar. Yapar yani bunu konuşma diyerek engelleyemezsiniz. Allah herkese akıl vermiş, irade gücü vermiş. Insan bunu kullanmayı bilmiiyorsa, siz ne yapsanız nafile.

Bence tabi bu, her ilişkinin de dinamiği farklıdır. Siz doğruyu böyle bulmuşsunuz. Ömür boyu mutlu bi yuva dilerim Size. Sevgiler..

Onunla konuşman bile hata birde kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem demişsin hii bizde inandık

kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemiyo ama sevgilisi olan erkekle konuşmaya da devam ediyo. ne kızlar var yaa allah bizden uzak etsin..

tamam adam karaktersizin teki de bari sen ortak olma. karaktersiz kişiliksiz adam onun içinde var zaten sen olmasan başkasıyla aldatacak. en azından sen ortak olma bu vebale girme onurunla çek git adamın hayatından.

ne konuşursunuz şu sahibi olan erkeklerle anlamadım gitti daha mı tatlı geliyo arkadaş ya. git sevgilisi olmayan biriyle konuş hoşlaş. tövbe est....

Kadının düşmanı yine bir kadın sevgilisi olan adam senin için sevgilisini terk edecek te sende kalacak mi sanıyorsun seni de başka biri için terk edecek

bakin bu erkek milletinin bir yontemi vardir
bir kadindan kurtulmak icin baska bir kadinin aklini celerler
o kadin da nedense kendini o erkegin "kurtaricisi / ozgurlestiricisi"ilan eder
ve erkegin yazdigi senaryoyu kendini inandirarak oynarlar.
boyle erkek savunuculari yuzunden kadin milleti hep sefil ve yalniz zaten.

Ortada yuva yok. Yuva yikilmaz da, baskasindan sana gelen senden de baskasina gider...

size gore kadin erkek beraberliginin yuva sifati almasi icin imza cakmak gerekiyor hi hiii anladim
ne kadar son milenyumsunuz yahu.

katılıyorum.. ''yuva yıkmış'' olmak için illa onların nikahı basıp aynı evde yaşıyor olmaları gerekmiyor. ya da çoluğu çocuğu olması gerekmiyor. hayatında biri olması yeter. iki sevgiliyi ayırmakla, yuva yıkmak arasında fark görmüyorum kusura bakma. onların ilişkilerinin ''yuva'' olarak değerlendirilebilmesi için illa aynı çatı altında oturmaları gerekmiyor.

size gore kadin erkek beraberliginin yuva sifati almasi icin imza cakmak gerekiyor hi hiii anladim
ne kadar son milenyumsunuz yahu.
Milenyum??? Cok guldum...
yuva kelimesinin anlamini bilmiyorsan ac sozluge bak... flort ve evlilik birbirinden ayri kavramlar.
Cok saygisizsin. Yine de seviyene inmeyecegim.
bkz. Turk dil kurumu sozlugu: yuva:))

Back
X